FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pitaristok, za pavlovica znam 100% u marku nije nikakav izvor ni druga ruka ... 8000 + bonusi ...
Znam i za jos neke igrace ali nije bitno ... ugl primanja su jako dobra kod nas...jako jako dobra .
Znam i za jos neke igrace ali nije bitno ... ugl primanja su jako dobra kod nas...jako jako dobra .
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
Pitaristok
- Kontakt:
ne znam za pavlovica, al to i ja kazem, da nisu puno veca, malo jaca, plate kod nas il u npr eto u sloveniji al ipak su vecePantelija je napisao/la:Pitaristok, za pavlovica znam 100% u marku nije nikakav izvor ni druga ruka ... 8000 + bonusi ...
čivić u ceskoj godisnje prima oko 100k eura ii sad mi reci kako ce on i rahman u sarajevu imati skoro istu platu
Čivić u jednoj Sparti iz Praga u Češkoj ligi koja je iznad nas barem 2 nivoa, prima 9000 eur ili na našem 17000 KM, a recimo Crepulja sigurno ne manje od 10000 KM, nema šanse. Bonusi su samo razlika recimo tamo i ovdje.Pitaristok je napisao/la:ne znam za pavlovica, al to i ja kazem, da nisu puno veca, malo jaca, plate kod nas il u npr eto u sloveniji al ipak su vecePantelija je napisao/la:Pitaristok, za pavlovica znam 100% u marku nije nikakav izvor ni druga ruka ... 8000 + bonusi ...
čivić u ceskoj godisnje prima oko 100k eura ii sad mi reci kako ce on i rahman u sarajevu imati skoro istu platu
-
bordobijeli
- Kontakt:
Smajlagic u Gorici ima 700 eura . 1 liga slovenije i na to jos ima platit neki porez .
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Uz pokaz članske kartice na Green Oil pumpi ostvarite popust od 0,12KM po litru

Potpisivanjem ugovora između Fudbalskog kluba Sarajevo i Green Oil d.o.o. ozvaničen je početak saradnje ove dvije firme. Svi aktivni članovi Bordo kluba moći će iskoristiti popust od 0,12 KM po litru bilo koje vrste goriva.
"Velika čast i zadovoljstvo nam je biti dio Bordo priče. FK Sarajevo je jedan od najorganizovanijih fudbalskih kolektiva na području Balkana. Kroz naš program podrške klubu odlučili smo nagraditi aktivne članove kluba kao i roditelje dječaka i djevojčica koji svoje prve fudbalske korake prave upravo u FK Sarajevo. Za njih smo omogućili popust na cijenu goriva u iznosu od 0,12 KM po litru goriva. Green Oil je prepoznao trud i zalaganje bordo tima, te kao domaća kompanija želimo biti dio nove fudbalske historije FK Sarajevo”, istakli su u Green Oil kompaniji.
Aktivni članovi FK Sarajevo već od danas mogu ostvariti popust na naftne derivate.
Green Oil d.o.o. na tržiste plasira goriva, ulja i maziva koji odgovaraju najvišim evropskim standardima kvalitete i zaštite okoliša. Ispunjeni kadrovski i tehnički normativi omogućavaju promet nafte i svih vrsta naftnih derivata, kako u veleprodaji tako i u maloprodaji.
„Green Oil nam je trenutno jedini partner iz branše trgovine naftom i naftnim derivatima. Sretni smo da je upravo domaća kompanija prepoznala dobre rezultate Fudbalskog kluba Sarajevo, te da smo uspjeli ostvariti saradnju na obostrano zadovoljstvo. Sigurni smo da ćemo u narednom periodu, zajedničkim snagama, ispuniti sve planirane ciljeve“, riječi su Anele Poture, direktorice marketinga FK Sarajevo.
Green Oil pumpa nalazi se u ulici Marka Marulića br. 4, Novo Sarajevo.

Potpisivanjem ugovora između Fudbalskog kluba Sarajevo i Green Oil d.o.o. ozvaničen je početak saradnje ove dvije firme. Svi aktivni članovi Bordo kluba moći će iskoristiti popust od 0,12 KM po litru bilo koje vrste goriva.
"Velika čast i zadovoljstvo nam je biti dio Bordo priče. FK Sarajevo je jedan od najorganizovanijih fudbalskih kolektiva na području Balkana. Kroz naš program podrške klubu odlučili smo nagraditi aktivne članove kluba kao i roditelje dječaka i djevojčica koji svoje prve fudbalske korake prave upravo u FK Sarajevo. Za njih smo omogućili popust na cijenu goriva u iznosu od 0,12 KM po litru goriva. Green Oil je prepoznao trud i zalaganje bordo tima, te kao domaća kompanija želimo biti dio nove fudbalske historije FK Sarajevo”, istakli su u Green Oil kompaniji.
Aktivni članovi FK Sarajevo već od danas mogu ostvariti popust na naftne derivate.
Green Oil d.o.o. na tržiste plasira goriva, ulja i maziva koji odgovaraju najvišim evropskim standardima kvalitete i zaštite okoliša. Ispunjeni kadrovski i tehnički normativi omogućavaju promet nafte i svih vrsta naftnih derivata, kako u veleprodaji tako i u maloprodaji.
„Green Oil nam je trenutno jedini partner iz branše trgovine naftom i naftnim derivatima. Sretni smo da je upravo domaća kompanija prepoznala dobre rezultate Fudbalskog kluba Sarajevo, te da smo uspjeli ostvariti saradnju na obostrano zadovoljstvo. Sigurni smo da ćemo u narednom periodu, zajedničkim snagama, ispuniti sve planirane ciljeve“, riječi su Anele Poture, direktorice marketinga FK Sarajevo.
Green Oil pumpa nalazi se u ulici Marka Marulića br. 4, Novo Sarajevo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Najboljih 11 Premijer lige BiH!
Emir Velić - Mladost DK
Selmir Pidro - Sarajevo
Nihad Mujakić - Sarajevo
Bernardo Matić - Široki Brijeg
Amar Beganović - Sloboda
Joachim Adukor - Sarajevo
Dušan Martinović - Radnik
Krste Velkoski - Sarajevo
Nemanja Anđušić - Mladost DK
Nemanja Bilbija - Zrinjski
Mersudin Ahmetović - Sarajevo
Najbolji trener - Husref Musemić (Sarajevo)
Emir Velić - Mladost DK
Selmir Pidro - Sarajevo
Nihad Mujakić - Sarajevo
Amar Beganović - Sloboda
-
bordobijeli
- Kontakt:
A ovdje nasi vrli strucnjaci proglasili Velkoskog najlosiji igrac u FKS i Husrefa kao slabu tacku .
Strucnjaci grohotom se smijem grohotom
Strucnjaci grohotom se smijem grohotom
Ovo onaj golman što smo mu mi deset dali za 180 i kusur minuta?MortemHz je napisao/la:Najboljih 11 Premijer lige BiH!
Emir Velić - Mladost DK
Selmir Pidro - Sarajevo
Nihad Mujakić - Sarajevo
Amar Beganović - Sloboda
Umjesto Velića Kovačević, umjesto Lije Krpić. Bilo bi realnije.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Apsolutno isto sam pomislio, ne znam kako je ova lista mogla proći bez Krpića.skoroalen je napisao/la:Ovo onaj golman što smo mu mi deset dali za 180 i kusur minuta?MortemHz je napisao/la:Najboljih 11 Premijer lige BiH!
Emir Velić - Mladost DK
Selmir Pidro - Sarajevo
Nihad Mujakić - Sarajevo
Amar Beganović - Sloboda
Umjesto Velića Kovačević, umjesto Lije Krpić. Bilo bi realnije.
Anđušić je totalno nepotreban, Kovačević umjesto Velića.
- ElCartel11
- Kontakt:
A gdje je Tatar? Ne znam ima li u ligi efikasnije krilo od njega u ovom trenutku, ali bitno da je Andjusic tu 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Njega zamijeniti sa Velkoskim i izbor bi bio idealan.ElCartel11 je napisao/la:A gdje je Tatar? Ne znam ima li u ligi efikasnije krilo od njega u ovom trenutku, ali bitno da je Andjusic tu
-
belosevic28
- Kontakt:
Ma to je sve subjektivno, ali mene raduje da je u izboru vecine portala mjesto medju 11 najboljih naslo 2 nasa mlada odbrambena igraca. Nihad i Selmir su zlatne koke ovog tima i igraci koji igraju na izuzetno deficitarnim pozicijama (generalno u svijetu fudbala). Uz njih jos isforsirati Halida, Vladan je tu...odbrana za pozeljeti !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Moje subjektivno mišljenje je da ova ekipa nije ništa bolja od ovih naših 11 koji su završili na prvom mjestu.MortemHz je napisao/la:Najboljih 11 Premijer lige BiH!
Emir Velić - Mladost DK
Selmir Pidro - Sarajevo
Nihad Mujakić - Sarajevo
Amar Beganović - Sloboda
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- AlfredNobel
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dušan Hodžić bi mogao u Radnik da se vrati.
ima li šta u drugom smjeruMortemHz je napisao/la:Dušan Hodžić bi mogao u Radnik da se vrati.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma kakav drugi smjer ako klosar pristane na prekid ugovor, treba ljudima na kafu sta bacitiDenchi je napisao/la:ima li šta u drugom smjeruMortemHz je napisao/la:Dušan Hodžić bi mogao u Radnik da se vrati.npr. Peco
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Moglo bi biti ali bi trebali dodati para, nisu oni glupi.Inijesta je napisao/la:Ma kakav drugi smjer ako klosar pristane na prekid ugovor, treba ljudima na kafu sta bacitiDenchi je napisao/la:ima li šta u drugom smjeruMortemHz je napisao/la:Dušan Hodžić bi mogao u Radnik da se vrati.npr. Peco
u januaru nam se vraćaju sa posudbe 2 mlada igrača:
Mufid Salčinović - desni bek ali on ide na posudbu opet, nije dobio bitnu minutažu u olimpiku, do 20-te ugovor
Zoran Blagojević - play, nadam se da će produžit i biti dodat ekipi(mjesto Samira bar), on je dobar tehničar, voli driblat i davat one no-look lopte u prostor
, nije ga ištuk baš koristio uglavnom po lijevom krilu...
ima i Sanin Klarić, napadač, ali on je ligamente podero, tako da sumnjam da ćemo išta više s njim(ugovor do ljeta)
Mufid Salčinović - desni bek ali on ide na posudbu opet, nije dobio bitnu minutažu u olimpiku, do 20-te ugovor
Zoran Blagojević - play, nadam se da će produžit i biti dodat ekipi(mjesto Samira bar), on je dobar tehničar, voli driblat i davat one no-look lopte u prostor
ima i Sanin Klarić, napadač, ali on je ligamente podero, tako da sumnjam da ćemo išta više s njim(ugovor do ljeta)
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tatar je bolji, efikasniji.AlfredNobel je napisao/la:Zašto bi se mijenjao Velkoski?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.