FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
otkud vama ideja za mihojevicem da mi je samo znat..
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Pa vec je neko napisao 'masta je besplatna'FrancescoTotti je napisao/la:otkud vama ideja za mihojevicem da mi je samo znat..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mašta Beli.FrancescoTotti je napisao/la:otkud vama ideja za mihojevicem da mi je samo znat..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
belosevic28
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la:Mašta Beli.FrancescoTotti je napisao/la:otkud vama ideja za mihojevicem da mi je samo znat..
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
Samozdravlje
- Kontakt:
slusajmater je napisao/la:Postoje ljudi koji bi (za 5-10 milja) ove lezihljebovice vrlo brzo ubjedili da raskinu ugovore na svoju stetu, ali nazalost nas klub vode zene i to se nikad nece desiti. Nego suti i trpi jbg.Samozdravlje je napisao/la:Mislim da raskid ugovora za sobom povlaci i neku otpremninu.Svi oni to zele(prekobrojni i lezihljebovici) , FKS im je i bio ta opcija.Drugo ,sto je jako bitno nema sumnje ,da se neko u Upravi okoristio od tog raskida putem menadzera. Svidja mi se nova politika kluba, ali moraju u buducnosti smanjiti ove lose opcije lezihljebovica.Placati po ucinku , odnosno minutama na terenu.ElCartel11 je napisao/la:Zna li neko od upucenijih, da li je Hodzic medju onima sto imaju veliku platu? Da je u rangu sa Radovcem i srednjim prstom Pavlovicem?
Kad bi se otarasili te 3 ja mislim, da ostanemo rastereceni za jednog pravog kapitalca ili u najmanju ruku za 2 igraca ranga Rahmana.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Kako bih bio sretan da sezonu 2019/20 pocnemo u sastavu:
Kovacevic
Sabanovic,Mihojevic(Dupovac) Mujakic(Kurdic),Pidro
Mustafic(Stanojevic)Crepulja
Duljevic(Resic),Salcin,Tatar
Handzic(Hasanovic)
Klupa:Dzafic,Ahmetovic,Kurdic,Stanojevic,Resic,Hasanovic,Imamovic
Svi mi navijaci imamo neke svoje ljubimce(sto je normalno) sa nekima se rukovali,popili pice ili su nam komsije,rod ili raja. Tako i ja imam simpatije prema Handzicima (znam im amidzu,sjajan covjek).A Vratnik nekako posebna prica i poezija.Znam da nisu kvalitet,ali ih gotivim

Kovacevic
Sabanovic,Mihojevic(Dupovac) Mujakic(Kurdic),Pidro
Mustafic(Stanojevic)Crepulja
Duljevic(Resic),Salcin,Tatar
Handzic(Hasanovic)
Klupa:Dzafic,Ahmetovic,Kurdic,Stanojevic,Resic,Hasanovic,Imamovic
Svi mi navijaci imamo neke svoje ljubimce(sto je normalno) sa nekima se rukovali,popili pice ili su nam komsije,rod ili raja. Tako i ja imam simpatije prema Handzicima (znam im amidzu,sjajan covjek).A Vratnik nekako posebna prica i poezija.Znam da nisu kvalitet,ali ih gotivim
Možda sam ja nagluh pa nemogu da čujem što amateri pričaju.Samozdravlje je napisao/la:slusajmater je napisao/la:Mislim da raskid ugovora za sobom povlaci i neku otpremninu.Svi oni to zele(prekobrojni i lezihljebovici) , FKS im je i bio ta opcija.Drugo ,sto je jako bitno nema sumnje ,da se neko u Upravi okoristio od tog raskida putem menadzera. Svidja mi se nova politika kluba, ali moraju u buducnosti smanjiti ove lose opcije lezihljebovica.Placati po ucinku , odnosno minutama na terenu.ElCartel11 je napisao/la:Zna li neko od upucenijih, da li je Hodzic medju onima sto imaju veliku platu? Da je u rangu sa Radovcem i srednjim prstom Pavlovicem?
Kad bi se otarasili te 3 ja mislim, da ostanemo rastereceni za jednog pravog kapitalca ili u najmanju ruku za 2 igraca ranga Rahmana.
Postoje ljudi koji bi (za 5-10 milja) ove lezihljebovice vrlo brzo ubjedili da raskinu ugovore na svoju stetu, ali nazalost nas klub vode zene i to se nikad nece desiti. Nego suti i trpi jbg.![]()
Za neke druge djelatnosti je ok , ali za FKS kao ozbiljan klub to nije rjesenje.Niko od velikih ne postupa tako(izuzev J.Amerike , Argentina,Brazil... zato i imaju talentovane igrace
).@slusajzenu ta opcija se odbija.Rjesenje je paziti koga dovodis.Selam
**** ahbabu i veliki Pitaru.
Ali sam kao mali navikao, da poštujem dame, koje ovdje uspiju, jer su vjerovatno sposobnije od muških "stručnjaka", trebalo se izboriti za status, u ovoj "muškoj" sredini.
Nama je lako, da kuckamo, i "budemo pametni",' jer post je samom objavom, otišao u istoriju, dok neko "treba" da odgovara za rezultate, svoga rada.
Ja sam trenutno zadovoljan radom, trenutnih izvršioca, ima dosta prostora, za korekcije, ali sve je to u okviru ,"normale".
IDEMO HRABRO
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ako nemaš para logično je da nećeš moći kupiti, odnosno nabaviti igrače (tzv. "slobodne agente") koji imaju neki vrhunski kvalitet i koji će konstantno biti na nivou.
Novac određuje kvalitet u 99% slučajeva. Pretpostavljam da imamo dovoljno novca za osvajanje Premijer lige svake sezone. Igrači od 17-18 godina će ako Bog da u godinama koje slijede biti standardni prvotimci, jer to je jedini ispravan put.
Ja neću da osuđujem nikoga, niti ću osuđivati Uprave u prošlosti - sem one koja je imala milionski budžet! Ako imaš u prosjeku 2000-3000KM mjesečno za igrače, odnosno za njihove plate, a i rivalski klubovi imaju isto ne trebaš biti previše nervozan, niti osuđivati nekoga ako ne napravi uspjeh kakav očekuješ!
Naše Sarajevo ako osvoji titulu 3-4 puta u naredne 3-4 godine tek onda će moći napredovati i ekonomski i igrački.
Ovo su sve činjenice koje sam iznio, ne bih želio da budem neko ko će vama nametati mišljenje, ali budite uvjereni da ovdje nema laži.
Novac određuje kvalitet u 99% slučajeva. Pretpostavljam da imamo dovoljno novca za osvajanje Premijer lige svake sezone. Igrači od 17-18 godina će ako Bog da u godinama koje slijede biti standardni prvotimci, jer to je jedini ispravan put.
Ja neću da osuđujem nikoga, niti ću osuđivati Uprave u prošlosti - sem one koja je imala milionski budžet! Ako imaš u prosjeku 2000-3000KM mjesečno za igrače, odnosno za njihove plate, a i rivalski klubovi imaju isto ne trebaš biti previše nervozan, niti osuđivati nekoga ako ne napravi uspjeh kakav očekuješ!
Naše Sarajevo ako osvoji titulu 3-4 puta u naredne 3-4 godine tek onda će moći napredovati i ekonomski i igrački.
Ovo su sve činjenice koje sam iznio, ne bih želio da budem neko ko će vama nametati mišljenje, ali budite uvjereni da ovdje nema laži.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
https://www.transfermarkt.com/detailsuc ... e/12272008
Ja bi Ermina Zeca . lik nema kluba pola godine. i ovde sigurno jedan od najbolji
Ja bi Ermina Zeca . lik nema kluba pola godine. i ovde sigurno jedan od najbolji
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Nisam bas primjetio da neko kritikuje upravu zadnjih 4-5 mjeseci.Prvi na tabeli,afirmisali Akademce , kondicioni trener,nutricionista,nema sumnjivih raskida ugovora , relativno dobar prelazni rok u jun/juli "18 . Samo nastaviti sa napretkom , nema stajanja.Esport je napisao/la: Možda sam ja nagluh pa nemogu da čujem što amateri pričaju.
Ali sam kao mali navikao, da poštujem dame, koje ovdje uspiju, jer su vjerovatno sposobnije od muških "stručnjaka", trebalo se izboriti za status, u ovoj "muškoj" sredini.
Nama je lako, da kuckamo, i "budemo pametni",' jer post je samom objavom, otišao u istoriju, dok neko "treba" da odgovara za rezultate, svoga rada.
Ja sam trenutno zadovoljan radom, trenutnih izvršioca, ima dosta prostora, za korekcije, ali sve je to u okviru ,"normale".
IDEMO HRABRO
Zaluta poneko, ali naše je, da ih dovedemo tobeSamozdravlje je napisao/la:Nisam bas primjetio da neko kritikuje upravu zadnjih 4-5 mjeseci.Prvi na tabeli,afirmisali Akademce , kondicioni trener,nutricionista,nema sumnjivih raskida ugovora , relativno dobar prelazni rok u jun/juli "18 . Samo nastaviti sa napretkom , nema stajanja.Esport je napisao/la: Možda sam ja nagluh pa nemogu da čujem što amateri pričaju.
IDEMO HRABRO![]()
- ElCartel11
- Kontakt:
Uf ima par dobrih nasih igraca za probrati.Zukanovic je napisao/la:https://www.transfermarkt.com/detailsuc ... e/12272008
Ne znam zasto ali vec dugo zamisljam Salihovica u nasem dresu
Suvisno je pricati koliko bi svojim iskustvom doprijenio ekipi.
Sad pitanje, da li bi nasi dovodili uopste takvog igraca, da li smo u mogucnosti da ga placamo i da li se njemu dolazi u ovu ligu ikako
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne bi, prestar je.ElCartel11 je napisao/la:Uf ima par dobrih nasih igraca za probrati.Zukanovic je napisao/la:https://www.transfermarkt.com/detailsuc ... e/12272008
Ne znam zasto ali vec dugo zamisljam Salihovica u nasem dresuTaman sad umjesto Rahmana da dodje, a i moze drzati nasu ljevu stranu u slucaju povrede/kartona Pidre.
Suvisno je pricati koliko bi svojim iskustvom doprijenio ekipi.
Sad pitanje, da li bi nasi dovodili uopste takvog igraca, da li smo u mogucnosti da ga placamo i da li se njemu dolazi u ovu ligu ikako
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
belosevic28
- Kontakt:
Salihovic je zavrsio sa aktivnim igranjem. Zec nije los igrac, ali vec je neko vrijeme bez kluba. Ja opet nebi gomilao igrace nikako. Sve bi podredio eventualnim odlascima i samo nalazio zamjene...
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ništa ti starohani.. Znate li koliko bi cuna bolila jednog Zeca ili Salihovića za FKS i ovom ligom.. Došli bi eventualno malo, uzeli boga pitaj koliku cifru i završili svoje. Bolje uzeti mlađe koji su znaju i kojima se igra.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ne bih ja bas tako strogo , ima raje koja je sumnjicava prema Upravama, osnovano po onoj "koka su guje ujedale i gustera se boji".Ja sam od onih kojima je casa uvijek polupuna , ali su me prosle Uprave uspjele udaljiti od one zaludjenosti. Neka i tzv. "pljuvaca" drze pod pritiskom Upravu , koja je po meni donosila najbolje odluke u zadnjih 5 godina.Esport je napisao/la:Samozdravlje je napisao/la:Esport je napisao/la:
Zaluta poneko, ali naše je, da ih dovedemo tobe
Nisam nija za tu vrstu ubjedivanja, ali za prekrsaje kao sto je pavlovic sa srednjim prstom treba da ima zakon da se taj igrac moze istjerat istog dana. Kao i ona izjava u mediju sto je iznio i to najgori igrac na svijetu dusan.
Za takve stvari mora bit raskid ugovora na stetu igraca
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Zadnjih 4-5 god. nasi prihodi su bar po 1 mil. KM manji od rashoda.Prvi tim + Akademija , pohlepa pojedinaca nas je puno kostala. To vjerovatno nadoknadjuje Amidza. Mislim da cemo moci kupovati i placati obestecenje kad nam prihodi budu veci od rashoda. Stvarno mi djeluje da su stvari postavljene na svoje mjesto , bar u odnosu na proslih 4-5 god.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Ako nemaš para logično je da nećeš moći kupiti, odnosno nabaviti igrače (tzv. "slobodne agente") koji imaju neki vrhunski kvalitet i koji će konstantno biti na nivou.
Djecak sa nepunih 18 god. igra u finalu Copa Libertadores , a u PL ne mozes igrati ako nemas 20-21 g.
Dobronamjerno pises , ne vidim nikog ko sumnja u tvoju iskrenost. Zivio nam ti 100 god.
Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 09 dec 2018, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Mozda se to moze unjeti u ugovor , ali da li bi onda dolazili u FKS. Mi smo nekako uvijek privlacili lezihljebovice. Ne vidim sta je lose zivjeti u Sarajevu , da su tereni u PL kao recimo u Zenici i na Grbavici imali bi bolje igrace sa strane . FS BiH o tome je trebao davno povesti racuna. U Sloveniji imaju sve to , ali cini mi se imaju puno manje gledalaca nego mi.Pitar6785 je napisao/la:Nisam nija za tu vrstu ubjedivanja, ali za prekrsaje kao sto je pavlovic sa srednjim prstom treba da ima zakon da se taj igrac moze istjerat istog dana. Kao i ona izjava u mediju sto je iznio i to najgori igrac na svijetu dusan.
-
belosevic28
- Kontakt:
Samo ne mijenjati previse tim. Sa Rahmanovicem neka bude sta struka odredi. Ne znam, vrzma mi se po glavi Ordagic. Predobar je bio u nasoj ligi, vidim gore nikako ne igra...evo ne znam Boga mi 
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], GradKamena1 i 5 gostiju.