Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Marsal
- Kontakt:
Re: Chat
Nikad manje bodova nisam dobio otkad sam na forumu, tacno niste zasluzili.Derdiyok je napisao/la:Sad kad Marsal izbije na prvo mjesto za forumaša
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Pišeš na pogrešnim temama.Marsal je napisao/la:Nikad manje bodova nisam dobio otkad sam na forumu, tacno niste zasluzili.Derdiyok je napisao/la:Sad kad Marsal izbije na prvo mjesto za forumaša
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Dobiće od mene do kraja noći glasPenaltiky je napisao/la:Pišeš na pogrešnim temama.Marsal je napisao/la:Nikad manje bodova nisam dobio otkad sam na forumu, tacno niste zasluzili.Derdiyok je napisao/la:Sad kad Marsal izbije na prvo mjesto za forumaša
Comments (1):
Sarajlija 09/15/2017 4:16 am
Svaka cast super ste
Comments are temporarily disabled.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
ista ova sto mi je stan izdavala
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Penaltiky je napisao/la:Ne treba tiSarmelino je napisao/la:dajte link
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
ovaj helco naivan ko da nisam 500 m od njegOsim13 je napisao/la:Penaltiky je napisao/la:Ne treba tiSarmelino je napisao/la:dajte link
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Jel ima neko iz ZG ovdje na forumu XD
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Šta je ovdje za XD de mi objasni. Pogledaj na temi Dinama i Hr repke.emir18 je napisao/la:Jel ima neko iz ZG ovdje na forumu XD
Druze ti bi od mene dobio 6b sigurno al sam skroz zaboravio, nisam se mogo nikog pametnog sjetit pa sam onda helci daoMarsal je napisao/la:Nikad manje bodova nisam dobio otkad sam na forumu, tacno niste zasluzili.Derdiyok je napisao/la:Sad kad Marsal izbije na prvo mjesto za forumaša
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Nije nista pitam samo ima li neko,nisam mislio na tuđu.Penaltiky je napisao/la:Šta je ovdje za XD de mi objasni. Pogledaj na temi Dinama i Hr repke.emir18 je napisao/la:Jel ima neko iz ZG ovdje na forumu XD
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
A umri u najgorim mukama yebem ti sve.
Ovo kao da se neko zayebavao sa spomenikom, pa ne liči uopšte na TuđmanaOsim13 je napisao/la:https://www.klix.ba/vijesti/regija/drza ... /181210104
Ovo mi je baš nekako u duhu komunizma. Bravo Hrvatska
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ljepši je neg što je bioRaonffa je napisao/la:Ovo kao da se neko zayebavao sa spomenikom, pa ne liči uopšte na TuđmanaOsim13 je napisao/la:https://www.klix.ba/vijesti/regija/drza ... /181210104
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Osim13 je napisao/la:Ljepši je neg što je bioRaonffa je napisao/la:Ovo kao da se neko zayebavao sa spomenikom, pa ne liči uopšte na TuđmanaOsim13 je napisao/la:https://www.klix.ba/vijesti/regija/drza ... /181210104
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
dubrava i lillard i siamo noiemir18 je napisao/la:Jel ima neko iz ZG ovdje na forumu XD
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Komentari krvaviASD je napisao/la:Imao je potencijala da za puno manje pare izgleda kao Marija Serifovic.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.