Ma nebitno mi je znanje (a nije sad ni da se radi o nekom Edinu Avdicu, vec je u pitanju 'obicni' simpatizer Portlanda, a time vjerovatno i NBA lige) kada konstantno, na razlicite nacine, pokazuje svoj neodgoj i nekulturu (da se ne izrazavam pogrdnije). Kada bi se za svaku losiju odluku igraca, njegovu losiju partiju i sl. isti nazivao svakakvim pogrdnim imenima, koja je svrha pratiti sport. Nisu u pitanju roboti. Psovanje je dodatna stavka koja potvrdjuje ovo prethodno napisano.bombaysaphire je napisao/la: Chini je daleko od ograničenog, čudan na svoj način, ali odličan poznavatelj sporta... Pretpostavljam da tebi buraz smeta psovanje boga,ako sam u pravu onda je to ograničenost...Ružno jeste što tako piše, i nema smisla da to piše na sportskom portalu, ali ne možeš minimizirati znanje Chinia na osnovu toga...Bez ljutnje...
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
-
- Kontakt:
Federer17 je napisao/la:Ma nebitno mi je znanje (a nije sad ni da se radi o nekom Edinu Avdicu, vec je u pitanju 'obicni' simpatizer Portlanda, a time vjerovatno i NBA lige) kada konstantno, na razlicite nacine, pokazuje svoj neodgoj i nekulturu (da se ne izrazavam pogrdnije). Kada bi se za svaku losiju odluku igraca, njegovu losiju partiju i sl. isti nazivao svakakvim pogrdnim imenima, koja je svrha pratiti sport. Nisu u pitanju roboti. Psovanje je dodatna stavka koja potvrdjuje ovo prethodno napisano.bombaysaphire je napisao/la: Chini je daleko od ograničenog, čudan na svoj način, ali odličan poznavatelj sporta... Pretpostavljam da tebi buraz smeta psovanje boga,ako sam u pravu onda je to ograničenost...Ružno jeste što tako piše, i nema smisla da to piše na sportskom portalu, ali ne možeš minimizirati znanje Chinia na osnovu toga...Bez ljutnje...
Pa to si opisao prosječnog Bošnju, svaki je trener, kada igrač loše igra onda mu spominje svaki rod familije, a kada igra dobro e onda bi ga tom igraču da izvineš popušio...I mene to nervira, ali to je ukorijenjeno, tu lijeka nema...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Ako neko ima "pravo" da o Nurkicu pise na taj nacin onda je to @Chini, jer zapravo svi znamo sta on u biti misli o njemu i sta je u konacnici zelio da kaze...s izuzetkom psovanja Boga, tu se slazem da je ocito ogranicen lik u nekom drugom smislu kad vec sebi dozvoljava da tako nisko (citaj dno dna) padne...ne uvrijedio se i razbjesnio, haha. 

Dobro je ovo.
Juka za 17 minuta imao dobru statistiku sta vise mislim da je prebacio normu za platu koju ima.
Čitam navijači Portlanda nisu zadovoljni kao on je ključan kakva će im sezona biti od CJ ne očekuju napr đak itd.. CJ ima više nego duplo veću platu i ti isti navijači su kad je juka trebao potpisati pisali kako ga treba pustiti ako bude tražio 15 milja po sezoni.
Vi za vi svega na jukinom bi mjestu upravo ovo radio polirao svoj ofanzivni repertoar u naredne bar dvije sezone i čuvao se povreda i bez potrebnog konstantnog krpljenja rupa u odbrani koje nastaju zbog vanjske linije.
Znači igrao odbranu na 50% kapaciteta uzimao suteve, hvatao sve što mogu u skoku bez da gradi loptu drugima jednostavno igrao za sebe i svoj razvoj.
Bio je timski igrač prošlu sezonu i kako mu se to vratilo?
Juka za 17 minuta imao dobru statistiku sta vise mislim da je prebacio normu za platu koju ima.
Čitam navijači Portlanda nisu zadovoljni kao on je ključan kakva će im sezona biti od CJ ne očekuju napr đak itd.. CJ ima više nego duplo veću platu i ti isti navijači su kad je juka trebao potpisati pisali kako ga treba pustiti ako bude tražio 15 milja po sezoni.
Vi za vi svega na jukinom bi mjestu upravo ovo radio polirao svoj ofanzivni repertoar u naredne bar dvije sezone i čuvao se povreda i bez potrebnog konstantnog krpljenja rupa u odbrani koje nastaju zbog vanjske linije.
Znači igrao odbranu na 50% kapaciteta uzimao suteve, hvatao sve što mogu u skoku bez da gradi loptu drugima jednostavno igrao za sebe i svoj razvoj.
Bio je timski igrač prošlu sezonu i kako mu se to vratilo?
Majke mi ovo nase bosansko razmisljanje me iznenadi iz dana u dan

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
igra dobru 3/4, kako u odbrani, tako i u napadu i onda s tri posjeda sve to usere... prvo ide na polaganje kao curica i naravno to zavrsi neslavno, niti zabije poene, niti dobije faul, niti pogodi obruc, umjesto da je isao na zakucavanje, pa bar bi faul dobio, ako ne bi zakucao... drugi posjed je bio dobar, samo sto je promasio, a treci posjed je uzeo trojku kao da je dame, preko ruke... kako me lik nervira, strasno
treba ga kaznit svaki put kad ne ide na zakucavanje, vec na pickasto polaganje
treba ga kaznit svaki put kad ne ide na zakucavanje, vec na pickasto polaganje
gledao sam do poluvremena...dobar je bio asistencije reb...bitno je da je spacingom koncepcijski osnazio ekipu...dame layman cj ..svi ok igraju i dopunjuju se..dame naravno prica za sebe
Izgleda da Portland konacno ima respektabilnu klupu. Samo nek ostane konstantan u napadu i sve ce biti u najboljem redu. Svjezine nece nedostajat.
Ajmo jos 8A u drugom pol. 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Konacno svirali faul nad Jukom
Sudije. 

Sreca sto imaju Juku na parketu, inace bi davno izgubili utakmicu.
Utakmica dva blizanca da vide koje gori a ne bolji
Linkkkkkk
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ljut 

Treba ga ovako naljutiti svaku tekmuCOYS je napisao/la:Ljut

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Stauskas!soccerfan je napisao/la:Treba ga ovako naljutiti svaku tekmuCOYS je napisao/la:Ljut

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.