Smail Prevljak
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Smail Prevljak
Strasno poluvrijeme ocito, jel 3 ili 4 na kraju? Hajmo jos koji u drugom. 
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Tesko je postici 4 gola i u Federalnoj.
Demirovic imao neku strasnu formu i tako zasluzio taj poziv. Sad izgubio je malo, Prevljak takodjer imao je dobru formu ali u zadnje vreme nije se nesto pokazao. Sad Koljic se pokazuje, realno jedna utakmica danas ne kaze nista ali se pokazuje opet i moze se na njega racunati, Koljic po mene bih trebao da dobije poziv tako i Prevljak.MortemHz je napisao/la:Nemamo boljeg napadača od njega u ovom trenutku, ovi što dobijaju poziv su svi ispod njega osim Džeke naravno. Moje neko mišljenje.
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dzeko, Prevljak, Koljic i Demirovic. 4 napadaca u 22 igraca.Emir_BIH je napisao/la:Demirovic imao neku strasnu formu i tako zasluzio taj poziv. Sad izgubio je malo, Prevljak takodjer imao je dobru formu ali u zadnje vreme nije se nesto pokazao. Sad Koljic se pokazao, realno jedna utakmica danas ne kaze nista ali se pokazuje opet i moze se na njega racunati, Koljic po mene bih trebao da dobije poziv tako i Prevljak.MortemHz je napisao/la:Nemamo boljeg napadača od njega u ovom trenutku, ovi što dobijaju poziv su svi ispod njega osim Džeke naravno. Moje neko mišljenje.
- ASD
- Kontakt:
Komentator kaze 4, sad ne znam, onaj treci gol sto pise na rezultatima da je Onguene dao, kakav je bio.Alminjo99 je napisao/la:Pa koliko je dao? Na rezultatima pise 3?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bajića i Kodru ne pozivati i to je to, odličan izbor.tuzlak1987 je napisao/la:Dzeko, Prevljak, Koljic i Demirovic. 4 napadaca u 22 igraca.Emir_BIH je napisao/la:Demirovic imao neku strasnu formu i tako zasluzio taj poziv. Sad izgubio je malo, Prevljak takodjer imao je dobru formu ali u zadnje vreme nije se nesto pokazao. Sad Koljic se pokazao, realno jedna utakmica danas ne kaze nista ali se pokazuje opet i moze se na njega racunati, Koljic po mene bih trebao da dobije poziv tako i Prevljak.MortemHz je napisao/la:Nemamo boljeg napadača od njega u ovom trenutku, ovi što dobijaju poziv su svi ispod njega osim Džeke naravno. Moje neko mišljenje.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ne znam zasto mu nisu uvazili taj treci po redu gol odnosno ukupno cetvrti na REZULTATIma i FLASHSCOREu jer su austrijanci jasno nakon posljednjeg gola napisali da je to njegov deveti gol ove sezone sto znaci da su mu priznali sve golove. A i na usporenom snimku se vidi da je dirao loptu glavom. Jest mi zao malo crnca sto ga je isfurao ali ipak drago radi naseg smaila.
Sve u svemu trebalo bi se ispraviti ta greska i uracunati kao cetvrti gol.
Sve u svemu trebalo bi se ispraviti ta greska i uracunati kao cetvrti gol.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Mislim realno da samo daloze u obzir Dzeko, Prevljak, Koljic. U ovom momentu.
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Bolji Riad Bajic i Kenan Maksumic.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Stigao Dabbura, sa 9 golova dijeli prvo mjesto na listi strijelaca 
Jesu li se usaglasili, je li 3 ili 4? Uglavnom, drago mi je da je iskoristio šansu i da se vratio u formu nakon utakmica u kojima nije imao ni minutažu ni učinak.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Evo ubaci dabbura boji se trener da ga smajil nece jos prestici 
Zadnja izmjena: Maestro, dana/u 16 dec 2018, 15:50, ukupno mijenjano 1 put.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Evo provjerio sam i na austrijskoj stranici koja redovno obavjestava detaljno o svim rezultatima LIVE sto se njihove lige tice i stoji da je Prevljak dao 4 gola. To i redatelj koji je austrijski i napisao takodjer da je dao 4 gola je mnogo relevantnije od flashscore ili rezultata.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Ne da **** lopte za peti gol, saaaaaaam je bio Prevljak maločas
O Smaile ko udari na te iz Salzburga na Beč padat će granate...

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
**** li ti netanjahu sve
Sad sam pogledao, njegova su 4 gola.
Covjek s par utakmica u sezoni prvi strijelac.
Jos jedanput cu napisati..steta zbog povreda koje su ga usporile.
Ako je i nakon teskih povreda u najbitnijim godinama na ovakvom nivou, ne mogu ni zamisliti kakav i gdje bi bio da je bio zdrav cijelo vrijeme...Steta, bas steta.
Covjek s par utakmica u sezoni prvi strijelac.
Jos jedanput cu napisati..steta zbog povreda koje su ga usporile.
Ako je i nakon teskih povreda u najbitnijim godinama na ovakvom nivou, ne mogu ni zamisliti kakav i gdje bi bio da je bio zdrav cijelo vrijeme...Steta, bas steta.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 45 gostiju.