FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Brcanskamalta
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Brcanskamalta » 16 dec 2018, 20:56

I to je najpametnije sto imas da napises...
Gdje sam napisao da jeste krilo...i gdje sam napisao da je to igrao u Mladosti... :? Ako ti ne kontas,tvoj problem....da li igrac koji kod nas sada igra tu poziciju,jeste krilo...hajte molim vas. :lol:
Arezina je univerzalac koji moze igrati vise pozicija,a svakako bi dao veci doprinos ekipi od pojedinih....Ukoliko je fit,naravno...
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 16 dec 2018, 21:19

Skojevska je napisao/la:Arezina nije krilo niti ga je igrao u Mladosti.
:thumbup:
Svakako je slika i prilika igraca koji se ne uklapa u nas stil igre.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 16 dec 2018, 22:42

Arezina je zvijezda koja nit moze nit hoce da igra krilo. U Zelji kad su ga jednu -dvije utakmice gurnuli na stranu odmah je plakao menadzeru kako je on plemenit igrac koji ne moze da igra gore-dole.

Arezina i Said skupa na terenu+ Mesa Alispahic =kao da sa 9 igraca pocinjemo heheheh

arezina jedino umjesto Saida, nikako skupa. A obojicu ne mozemo placati istovremeno
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 16 dec 2018, 22:44

Arežinu ne bi volio vidjeti u ekipi nikako. Momak nije dobar u vugla sekunde. Ne treba nam takav igrač.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 17 dec 2018, 17:15

Ne treba samo dovoditi one koji će oživjeti karijere,pa posle gas.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

fukaroni
Kontakt:

Post Postao/la fukaroni » 17 dec 2018, 19:49

necemo mi nikoga dovest vidjet cete isti sastav i na proljece samo sto ce se skratit za neke pojedince
fukare

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 17 dec 2018, 20:17

Neki dan u hotelu Tuzla bio Barbarez sa Nalicem.Pricali da hoce da nadju kakvog Svedjanina da ulozi pare u Slobodu...Daj Boze da se nesto tako desi.Valjda ce Barbarez koga nafatat...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 17 dec 2018, 20:44

DamirT je napisao/la:Neki dan u hotelu Tuzla bio Barbarez sa Nalicem.Pricali da hoce da nadju kakvog Svedjanina da ulozi pare u Slobodu...Daj Boze da se nesto tako desi.Valjda ce Barbarez koga nafatat...
Udarit ce kinez na svedjanina.. televisa presenta :kafa:

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 17 dec 2018, 20:56

klasik je napisao/la:
DamirT je napisao/la:Neki dan u hotelu Tuzla bio Barbarez sa Nalicem.Pricali da hoce da nadju kakvog Svedjanina da ulozi pare u Slobodu...Daj Boze da se nesto tako desi.Valjda ce Barbarez koga nafatat...
Udarit ce kinez na svedjanina.. televisa presenta :kafa:
Svi ce se za Slobodu otimat da je preuzmu. :urnebes: Cuo sam da i Arapi hoce da uloze 50 mil. eura...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

fukaroni
Kontakt:

Post Postao/la fukaroni » 17 dec 2018, 21:03

ovo mujkan htjeo nali da uvali mirela **** ga nala lagano STA CE MI IGRAC KOJI GODINU DANA SJEDI NA TRIBINI a sto se tice skupstine daj boze da ona bude jer zvanicno je ona raspustena tj isteko joj mandat a senco sad mora da nafata novih clanova da zamjeni ove iz UG PRIJATELJI (NEPRIJATELJI)SLOBODE :opaopa: :opaopa: :opaopa: :bih:
fukare

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 17 dec 2018, 21:28

Pojačanja ce biti koliko bude love. Nista ni od skupstine jos, nigdje veze jer su najavili za početak decembra.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 17 dec 2018, 21:49

Skupstina ce biti ali ne vjerujem da ce se promjeniti nesto bitno, mozda statut pojacanja ce isto biti ali ne ocekujte nesto previse mozda 3-4 igraca, bice dosta odlazaka i sto bi ja volio da se produze ugovori sa vaznim igracima da se pocne graditi ekipa za sljedecu sezonu.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

fukaroni
Kontakt:

Post Postao/la fukaroni » 18 dec 2018, 10:07

RENATO GOJKOVIC slobodan eto stopera sto fali jos nase dijete
fukare

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 18 dec 2018, 14:14

fukaroni je napisao/la:RENATO GOJKOVIC slobodan eto stopera sto fali jos nase dijete
Sta ce nam? Imamo najbolji defanzivni duo u ligi, nama ne treba starter nego nam treba solidna zamjena, a ovaj momak to nije. Ne treba dzaba gomilati igrace, bolje se rijesiti ovih 7-8 i pametno dovesti 3-4 igraca koja ce poboljsati tim. Ne vidim svrhu da se mijenja dio tima koji je apsolutno najbolje radio u ovom prvom dijelu i ne bi ni bilo fer prema Ignjatovicu i Adzemu jer kako je vrijeme teklo sve su bolji postajali.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 18 dec 2018, 14:31

bhpremierliga12 je napisao/la:
fukaroni je napisao/la:RENATO GOJKOVIC slobodan eto stopera sto fali jos nase dijete
Sta ce nam? Imamo najbolji defanzivni duo u ligi, nama ne treba starter nego nam treba solidna zamjena, a ovaj momak to nije. Ne treba dzaba gomilati igrace, bolje se rijesiti ovih 7-8 i pametno dovesti 3-4 igraca koja ce poboljsati tim. Ne vidim svrhu da se mijenja dio tima koji je apsolutno najbolje radio u ovom prvom dijelu i ne bi ni bilo fer prema Ignjatovicu i Adzemu jer kako je vrijeme teklo sve su bolji postajali.
Da ti kazem,novac koji se daje recimo Zukicu i Salihovicu moze se dati Gojkovicu....
Desice se povreda,suspenzije,i treba ti stoper koji moze odgovoriti zadatku,a ne samo broj..(ne kazem da je to Gojkovic,bilo koji kvalitetan stoper)
Pa niko mu ne garantuje mjesto,ali dati mu dvije utakmice uzastopno,pa ako istisne nekog,to je samo dobro za klub..
Ionako imamo jedno 5-6 igraca viska,rijesiti se njih i taj novac samo usmjeriti na deficitne pozicije...Nama daj sve odjednom,i forsiranje mladih,i rezultat,i kvalitetna pojacanja,ma daj sve...nemoze...imamo dva omladinca imamo potencijalne zlatne koke griju nam klupu,umjesto bacanja novca treba njih forsirati,produziti im ugovor,pametno ulagati....A nama ne treba vise od tri pojacanja....ne treba...odbrana,vezni,i napadac....za rotaciju imas Maksimovica,Hodzica,i td...
Saida se rijesiti,imas Alispahica,dodati mu Rustemovica u sredini,Gojkovic u odbranu,i naci napadaca....to je to....
Problem je jer Nalic ne poznaje te igrace,i on sigurno ima svoje zamisli,koliko ce to klub moci ispratiti finansijski je drugi par cipela...
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 18 dec 2018, 14:41

Čokorilo,Vasiljević,Musić,Zukić,A.Todorović,Pirić-zahvaliti se.
Ove naše (Salihović,Mujkić,Čizmić)ako već ne mogu igrati,poslati na posudbu,ili ako su već tu neka popune rupe na klupi,jeftiniji su svakako nego neki od ovih iznad.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 18 dec 2018, 14:44

Vrlo lako se moze desit da sa Adzemom imas problem zbog Husare, istog tpg Adzema, koji je bio odlican vrlo tesko mozes prodat.. s druge strane sa Renatom neces vjerujem nista izgubit u odnosu na Adzema, ni visinu, a ni kvalitetu, a opet ako ga vezes nekim duzim ugovorom imas opciju da ga prodas ako se pokaze.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 18 dec 2018, 16:38

Brcanskamalta je napisao/la:
Da ti kazem,novac koji se daje recimo Zukicu i Salihovicu moze se dati Gojkovicu....
Desice se povreda,suspenzije,i treba ti stoper koji moze odgovoriti zadatku,a ne samo broj..(ne kazem da je to Gojkovic,bilo koji kvalitetan stoper)
Pa niko mu ne garantuje mjesto,ali dati mu dvije utakmice uzastopno,pa ako istisne nekog,to je samo dobro za klub..
Ionako imamo jedno 5-6 igraca viska,rijesiti se njih i taj novac samo usmjeriti na deficitne pozicije...Nama daj sve odjednom,i forsiranje mladih,i rezultat,i kvalitetna pojacanja,ma daj sve...nemoze...imamo dva omladinca imamo potencijalne zlatne koke griju nam klupu,umjesto bacanja novca treba njih forsirati,produziti im ugovor,pametno ulagati....A nama ne treba vise od tri pojacanja....ne treba...odbrana,vezni,i napadac....za rotaciju imas Maksimovica,Hodzica,i td...
Saida se rijesiti,imas Alispahica,dodati mu Rustemovica u sredini,Gojkovic u odbranu,i naci napadaca....to je to....
Problem je jer Nalic ne poznaje te igrace,i on sigurno ima svoje zamisli,koliko ce to klub moci ispratiti finansijski je drugi par cipela...
Pametno zboris @solinas. Pogotovo ako mogu vratiti Rustemovica koji je prošle godine u nastavku prvenstva sam drzao sredinu terena. Rustem je 100% pojačanje samo ga ne treba potpisati kao prošli put nego bar na 2 godine ugovor.

Najviše nam gori u napadu to se treba riješiti prvo. Ali pitanje je kakvih ima igrača na tržištu sada a da bi bio pojačanje i da ga možemo platiti.

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 19 dec 2018, 11:45

Vasiljević out,idemo dalje Pirić,Čokorilo,A.Todorović,Musić :D
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 19 dec 2018, 11:59

HPCompaq je napisao/la:Vasiljević out,idemo dalje Pirić,Čokorilo,A.Todorović,Musić :D
Pirić koji nam donese čini mi se 6 bodova? Odlična izmjena sa vjerujem ne toliko velikom platom.
Čokorilo koji se takodje pokazao dobar, jedino zbog povratka Muminovića pa da se rastereti budžet. Kiks se svakome desi, pa i Muminoviću i Vuklišu i Allisonu i De Gei.

I najzanimljivije Todorović? Da li si gledao momka? 20 godina a fizički mnogo jači od 50% naših igrača, i definitivno bolji od Zukića. Vjerovatno mu treba iskustva ali prvo se riješiti Zukića a ovom momku pružati šansu sa klupe.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []