Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
- Chapman1886
- Kontakt:
Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Ma ja ne znam za vas ali ja ne vjerujem Lenu nikako
Fin je on golman al previše nesiguran ne osjećam baš sigurnost Čeh je ipak iskusniji i dokazana klasa u ligi iako je u godinama mada one za golmanr ništa ne znače
Na zimu dovesti ako može ako ne onda na ljeto DVA krštena štopera jer ove djevojčice koje još ni ptvu menstruaciju nisu imale kod nas su 0
Nemamo vođe zato bi mi Ćeh isto igro
Fin je on golman al previše nesiguran ne osjećam baš sigurnost Čeh je ipak iskusniji i dokazana klasa u ligi iako je u godinama mada one za golmanr ništa ne znače
Na zimu dovesti ako može ako ne onda na ljeto DVA krštena štopera jer ove djevojčice koje još ni ptvu menstruaciju nisu imale kod nas su 0
Samo Sloboda | COYG
Das Sei kapitensku i imas vodjuChapman1886 je napisao/la:Ma ja ne znam za vas ali ja ne vjerujem Lenu nikako

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Özil ubija asistencijama Galebove. Utakmicu kod Liverpoola propušta zbog ozljede leđa prouzrokivane rezervacijom za Novu godinu.
Bole djale, rezervacija hotela u Antaliji, udara se Fortnite
Danas napokon uvjerljiva pobjeda. Hajmo jos gol razliku popraviti.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- QUARTERBACK
- Kontakt:
nije ti ovo tema liverpoolaMurga je napisao/la:Danas napokon uvjerljiva pobjeda. Hajmo jos gol razliku popraviti.
Ili novog Uniteda. Moja greska.
Nego, postoje li kakve realne mete za odbranu nasu, ako ne sad (sto je pod moranje) u januaru, mozda preko ljeta? Stvarno lose stoji odbrana, jedni lose igraju, drugi povrijedjeni (mada i oni lose igraju).
Znajuci cicije u klubu, gledat ce sta ima dzabe ili do 5-10 miliona neko sjajno pojacanje iz guzice Spanije ili Njemacke gdje Emery vjerovatno nece imati pravo da ista kaze.
Znajuci cicije u klubu, gledat ce sta ima dzabe ili do 5-10 miliona neko sjajno pojacanje iz guzice Spanije ili Njemacke gdje Emery vjerovatno nece imati pravo da ista kaze.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Sto izbaci Lakazeta?
lichtsteiner i wc kepec od stopera mogu slobodno okačiti kopačke o klin,glavno da se švicarcu dala plaća 90 tisućica tjedno a lik je fizički gotov igrač,šta reći za klauna na golu nego da je davno trebao biti na klupi,smiješan na centaršutevima,a i svakim novom utakmicom dokazuje da je taraba u istrčavanjima kao muha bez glava
,totalno izbezumljev lik kao da nema grama mozga kolko je mutav i glup
,a najveći krivac za ovo danas je klaun na klupi koji je valjda uigravao prvih 11 sa 3 centralna vezna protiv titana iz bh-a
za redse,ovo mu još jednu tekma u nizu u zadnje vrijeme gdje usrao sve sa svojim blentavim formacijama
,a najveća krivica mu je šta po dolasku u klub nije krenuo u jače rezanje likova koji odavno su trebali dobiti nogu iz kluba nego ti dokazani flopovi bi nas trebali dovući do 4.mjesta
,sva sreća pa je ovaj bh teški odron od ekipe inače bi ovo spušili danas
,čupavi čak uz dvojicu uza sebe na terenu je pokazao kitu,davno je trebao biti klupiran,a on se fino šetkao kao kakav penzić po terenu,da mi je znati koji će to klub dati ramseyu 200 tis tjedno,pa lik je **** tragedija,amn je klasična crna budala bez grama mozga kao i nigerski kloc i ona dva panja u napadu,amn već drugu tekmu u nizu padne na pod i diže se brzo kao neki starac od 90 godina a ovi trče u kontru,zemljo otvori se kojih padobranaca

- zlatniljiljan
- Kontakt:
Sprdnja ste od kluba,pa mrtvom brightonu niste u stanju u drugom pol uputiti sut prema golu a o necem vise da i ne govorim
Ono **** od Aubameyanga je prvi strijelac lige a prosuo je vise bodova nego i ona flopcina Lacazette, haha kokos ima 1 na 1 da slomi mec u prvom poluvremenu i osuta ko penzic...Samo da mi je vidjeti tog skauta koji je u Maitlandu Nailesu i Iwobiju vidio talente. Davno sam ja rekao, dovodjenje igraca u Arsenalovu akademiju se svodi na to da odu u neki geto i nafataju malih crnaca koji sutaju ispred zgrade loptu i dovedu ih u klub i proglase za talente a boljih ima kod nas na terminima. Leno je najveca rupetina u ligi, katastrofa od golmana ne vidim nijednu jedinu kvalitetu kod njega.
Da Maitland Niles i Guendouzi imaju 27 godina niko ih ne bi poželio u Arsenalu. Iwobi je za plakanje. Lichtsteiner je ionako više doveden da pravi red u svlačionici, silom prilika mora igrati svaki treći dan jer imamo standardnu krizu ozljeda.
Aubameyang je zabio gol, ali nije ubio utakmicu kad je to morao uraditi.
Aubameyang je zabio gol, ali nije ubio utakmicu kad je to morao uraditi.
Pogrijesio sam sa nadimkom za Aubameyanga govorio sam gabonski Walcott, sto nije tacno, ispravno bi bilo africki Higuain...
Oj yebali majku nesposobnu, kakva skupina amatera...prozivajte jos malo Belerina pa za ovu oyebinu Lichstainera Belerin je Cafu licno...
Kad mislis da ne moze niko Mustafija da nadmasi kako zna zayebat, vidis da ima. Ovaj u dvije tekme, dva gola skrivio. a sta ces kad nema ko igrati. Frajer bukvalno ne moze sprint da uhvati.
Jadan Emery sa ovom odbranom.
Jadan Emery sa ovom odbranom.
Emery gradi autoritet na Ozilu kao da je on kljucni problem svega a odbrana mu cirkus zivi i sprdacina. Da je neki trener prvo sto bi uradio kad je dosao u klub je komplet odbranu zamjenio pa onda rijesavao kurcobolju Ozila i to sto on ne igra na nivou. Ova ekipa je sprdnja, naravno da on nije jedini krivac ali nista nije uradio da se nesto promjeni...Podrzacu samo onog trenera koji krene u totalnu rekonstrukciju odbrane.
mladi su Sokratis i Licht, naučit će nešto iz ovoga 

Dovedes novog trenera toboze neka revulucija krece se od nule i onda mu daju cijelih 70 miliona da skrpi tim koji se bio raspao u svim dijelovima. Jbte kao da pravis rostilj za 20 ljudi a budzet ti 50 maraka! Ni pivo ne mozes kupiti a da ne pricamo o mesu!
Tako i za Emerya, odradio je sa onim sto je imao sasvim dobro, izvuko od ovih olupina maksimum i to je to. Dio je godine kada se vise zamaraju, povrede nekih bitnijih igraca i dobijes ovo... Nema ko drugi da igra osim Lichta...
Daj covjeku budzet da rekonstruise ovu odbranu prvo pa onda i vezni red ovako opet nista dobili nismo...
O Emeryu mozemo dati neki veci sud kad dovede 7 igraca po svom ukusu ovako je prelose...
Tako i za Emerya, odradio je sa onim sto je imao sasvim dobro, izvuko od ovih olupina maksimum i to je to. Dio je godine kada se vise zamaraju, povrede nekih bitnijih igraca i dobijes ovo... Nema ko drugi da igra osim Lichta...
Daj covjeku budzet da rekonstruise ovu odbranu prvo pa onda i vezni red ovako opet nista dobili nismo...
O Emeryu mozemo dati neki veci sud kad dovede 7 igraca po svom ukusu ovako je prelose...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
On i Benzema u par dekajapa je napisao/la:Pogrijesio sam sa nadimkom za Aubameyanga govorio sam gabonski Walcott, sto nije tacno, ispravno bi bilo africki Higuain...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.