NBA 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA 2018/2019
Minnesota has fired President and Coach Tom Thibodeau, league **** tells ESPN.
lol
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kakav je ovaj trae young antitalenat 
Edit:cim me cuo tricu sa 9 metara zabi ko kap
Edit:cim me cuo tricu sa 9 metara zabi ko kap
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Donnie Darko
- Kontakt:
Otpušten najprecjenjeniji trener u ligi? Šok.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kosarkaski murinjo.Agresivan,zastarjeo,preplacen i vise puta nogiranDonnie Darko je napisao/la:Otpušten najprecjenjeniji trener u ligi? Šok.
#Punoljetstvo
Kako se ikome sviđa ova košarka koju Westbrook "igra"?
sreca pa ne kasne sa otkazom Thibsu
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- BernardBarnjak
- Kontakt:
I to nakon pobjede 
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- LAZARUS2000
- Kontakt:
WtfAshburtonG je napisao/la:Monolog je napisao/la:AshburtonG je napisao/la:Rasprava na nivou osnovnoskolskih fazona kraja devedesetih. Uzmes dva slabije inteligentna covjeka, stavis ruku izmedju njih i kazes:" Ko prije pljune ruku, jaci je"...Ma daleko od toga, ali samo skreces paznju na jednu takvu personu. Posto si oprezan glede ovakvih diskusija, siguran sam da si ti ubijedjen u te tvrdnje i licno vjerujem, jer sam i ja zapazio par glupavih postova, jos u vrijeme Dantesa na onoj temi o misterijama(koja se uvijek zavrsavala u pravcu religija i nacija), ali fakat nema potrebe za ovakvim raspravama. Ovo je jedan od rijetkih preostalih podforuma gdje se moze procitat konstruktivna rasprava.Monolog je napisao/la:, ni za sebe, a ni za Dantesa ne bih rekao da smo neiteligentni. Ali, on jeste ono što ja sve vrijeme tvrdim i to je x puta dokazao. Zašto bismo bježali od toga?! Dijelim mišljenje da rasprava nije za ovog foruma, ali nemojmo se lagati glede Dantesa. Odnosno, nemojte bit' slijepi pored očiju.
Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
Interim head coach u Minnesoti sad je Ryan Saunders, sin Flip Saundersa 
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Koja je fora da Toronto igra ovako dobro, pogotovo kad im ne igraju zvijezde kao npr sinoc lenard i Jonas. Ljudi i trenera smijenili a opet isto nastavili. Neki timovi bez glavne zvijezde se raspadaju, neki sa 2-3 stara ne mogu ni u playoff a ovi sa nekim Wright, Siakam, powel, venvlet i sličnim baš dobro igraju i pobjedjuju
nema potpisa
mozda zato sto je Nurse bolji trener
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Uvijek to oni tako dok ne dođe plej of. Onda nije bitno ko im igra. Raspad je neminovanAdmir_Sa je napisao/la:Koja je fora da Toronto igra ovako dobro, pogotovo kad im ne igraju zvijezde kao npr sinoc lenard i Jonas. Ljudi i trenera smijenili a opet isto nastavili. Neki timovi bez glavne zvijezde se raspadaju, neki sa 2-3 stara ne mogu ni u playoff a ovi sa nekim Wright, Siakam, powel, venvlet i sličnim baš dobro igraju i pobjedjuju
Kapije moćne na putu nek stoje,
- BosniaBoston
- Kontakt:
LAZARUS2000 je napisao/la:Uvijek to oni tako dok ne dođe plej of. Onda nije bitno ko im igra. Raspad je neminovanAdmir_Sa je napisao/la:Koja je fora da Toronto igra ovako dobro, pogotovo kad im ne igraju zvijezde kao npr sinoc lenard i Jonas. Ljudi i trenera smijenili a opet isto nastavili. Neki timovi bez glavne zvijezde se raspadaju, neki sa 2-3 stara ne mogu ni u playoff a ovi sa nekim Wright, Siakam, powel, venvlet i sličnim baš dobro igraju i pobjedjuju
#Punoljetstvo
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ti ako pratis NBA redovno,onda se nikako ne mozes pitati ko su ovi navedeni igraci!?Jedan je bio medju top 3 kandidata za 6.igraca prosle sezone,drugi se konstantno razvija i ove sezone ce biti kandidat za MIP,treci je imao 30+ utakmice u svojim nastupima,a na to sve su vec nekoliko sezona zajedno...Dakle,daleko od nekih anonimusa....Admir_Sa je napisao/la:Koja je fora da Toronto igra ovako dobro, pogotovo kad im ne igraju zvijezde kao npr sinoc lenard i Jonas. Ljudi i trenera smijenili a opet isto nastavili. Neki timovi bez glavne zvijezde se raspadaju, neki sa 2-3 stara ne mogu ni u playoff a ovi sa nekim Wright, Siakam, powel, venvlet i sličnim baš dobro igraju i pobjedjuju
Ne pratim redovno, zato i pitam....NEZALAGANJE je napisao/la:Ti ako pratis NBA redovno,onda se nikako ne mozes pitati ko su ovi navedeni igraci!?Jedan je bio medju top 3 kandidata za 6.igraca prosle sezone,drugi se konstantno razvija i ove sezone ce biti kandidat za MIP,treci je imao 30+ utakmice u svojim nastupima,a na to sve su vec nekoliko sezona zajedno...Dakle,daleko od nekih anonimusa....Admir_Sa je napisao/la:Koja je fora da Toronto igra ovako dobro, pogotovo kad im ne igraju zvijezde kao npr sinoc lenard i Jonas. Ljudi i trenera smijenili a opet isto nastavili. Neki timovi bez glavne zvijezde se raspadaju, neki sa 2-3 stara ne mogu ni u playoff a ovi sa nekim Wright, Siakam, powel, venvlet i sličnim baš dobro igraju i pobjedjuju
nema potpisa
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Racunao sam da te pratis,posebno jer ti ekipa igra odlicno zadnje 2 sezone.Admir_Sa je napisao/la:Ne pratim redovno, zato i pitam....NEZALAGANJE je napisao/la:Ti ako pratis NBA redovno,onda se nikako ne mozes pitati ko su ovi navedeni igraci!?Jedan je bio medju top 3 kandidata za 6.igraca prosle sezone,drugi se konstantno razvija i ove sezone ce biti kandidat za MIP,treci je imao 30+ utakmice u svojim nastupima,a na to sve su vec nekoliko sezona zajedno...Dakle,daleko od nekih anonimusa....Admir_Sa je napisao/la:Koja je fora da Toronto igra ovako dobro, pogotovo kad im ne igraju zvijezde kao npr sinoc lenard i Jonas. Ljudi i trenera smijenili a opet isto nastavili. Neki timovi bez glavne zvijezde se raspadaju, neki sa 2-3 stara ne mogu ni u playoff a ovi sa nekim Wright, Siakam, powel, venvlet i sličnim baš dobro igraju i pobjedjuju
Embiid i Jokara igraci sedmice. Skoro TD Jokica ove sedmice.
31.7/16.3/3.3/1.7/2
47%/50%/83%
Joel
47%/50%/83%
Joel
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
fino nagradise Jusufa na 2K za onu 5x5 partiju

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.