Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Nije lose, smireno igra. Dosta se cuvao faulova. sad moze jos pojacati odbranu
Jedan grad, jedna ljubav!
CJ dobar. Najbitnije da "ukradu" pobjedu ovdje
-
- Kontakt:
Ohohooo I love this game
Doktoreeeeeeeee

Odbrana pa trica pa blok i onda Lillard pogađa tricu! WHO is the beast??!!! 

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
opet strasan u odbrani na nizim igracima
za ovo nema statistika. halal ti vjera jusufe
kakva dominacija u odbrani.
za ovo nema statistika. halal ti vjera jusufe

Šteta za malo DD.
Nebitno. Strasna partija
defanzivno je ponistio Pelse.

Zach je bolji Juka ide u razvojnu ligu.
Opasan ovaj Aminu, otima lopte iz ruku 

ove sezone ako iko povrijedi nurkica, to ce biti ovaj levat u onim divljim skokovima.Ramirez5 je napisao/la:Opasan ovaj Aminu, otima lopte iz ruku
evo i u zadnjem skoku mislim da je on udario nurkica po ruci i vidi se da je zabolilo

dobar juka definitivno, prilagođava se i ovoj trend-brzoj i šuterskoj košarci, kako ne bi ostao dinosaurus...meni je impresivno kako pretežno lako dolazi do tih 15-20 poena, a imam dojam, zapravo se zna i vidi, da u napadu nije skroz iskorišten...
Čudi me kako mu to Juka dozvoljava. Dok ne prokipi pa ga zakuca đeRamirez5 je napisao/la:Opasan ovaj Aminu, otima lopte iz ruku

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Mislim da bi Juka bio na svakoj tekmi >30 poena samo da je umjesto cj-a neko normalniji ko ne uzima 100 suteva po mecu.
🔵⚪
Klupa podbacila sinoć.. Kao i stots koji mjenja startere dok se vraćaju u igru.. Aaaa
budim se oko pola 5, hajd reko da malo pogledam, nedjelja je.
prvo sto sam vidio je nurkicev 4. foul i kako ide na klupu..
nakon toga ovi im odose na +20, gdje se probudi u vraziju mater:-)
na kraju su mozda mogli i vise ali 20 koseva je ocito bilo previse za stici u finisu.
steta, bezze poraz i ono sto je belaj gube od protivnika od kojih ne bi smjeli gubiti.
prvo sto sam vidio je nurkicev 4. foul i kako ide na klupu..
nakon toga ovi im odose na +20, gdje se probudi u vraziju mater:-)
na kraju su mozda mogli i vise ali 20 koseva je ocito bilo previse za stici u finisu.
steta, bezze poraz i ono sto je belaj gube od protivnika od kojih ne bi smjeli gubiti.
solidna tekma za nurkica, javale mcgee mu je nezgodan matchup zbog duzine i atleticizma... posljednje dvije tekme mi djeluje da igra bolju odbranu, vidjecemo nocas protiv kat-a... doduse, mozda njega i nece cuvat, cesto je cuvao taj gibsona u dosadasnjim tekmama
- StevieFranchise
- Kontakt:
Ove godine offensive rebounding mu je vrh, samo šteta što je žrtvovao rim protection i blokade zarad manje faulova i više minuta. Sve u svemu solidna partija uz novi DD. Protiv genetskih freakova kao JaVale se uvijek mučio. Klupa Portlanda i "The Chosen One" Zach Collins su im izgubili utakmicu. Bravo za Stotts-a

“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”
Nije ovo lose.
Samo nastaviti u ovom ritmu, odbrana zadovoljavajuća a ofenzivnoj sve bolji, još će on ofanzivu ispolirat u naredne dvije sezone.
Collins na skoku nevjerovatno tanak zadnjih par tekmi
Samo nastaviti u ovom ritmu, odbrana zadovoljavajuća a ofenzivnoj sve bolji, još će on ofanzivu ispolirat u naredne dvije sezone.
Collins na skoku nevjerovatno tanak zadnjih par tekmi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.