FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

majestic
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la majestic » 05 apr 2009, 08:39

geronimo je napisao/la:
reds_forever je napisao/la:Fakat ne mogu da vjerujem da su vas onako nabusili,imate kvalitetnu momcad,ali stvarno :o 5-1 :o previsoko :roll: :!:
Sta ces, reds-ce...u ovoj sezoni nas nista ne moze iznenaditi, previsoki porazi u bundesu, previsoke pobjede u LP, forsiranje igraca koji ni po cemu nisu zasluzili da igraju za Bayern, uz to pricaju kako ce oni ( ti debili ) znati iskoristiti svoju sansu. Toliko strpljenja za bezvezne igrace, a za mnoge gdje su trebali pokazati strpljenje, nisu to uradili! Mrsko mi sad navoditi primjere, a takvih je dosta.
Koje li nam slijedece iznenadjenje spremaju... :mrgreen:
Bayern igra jako promijenljivo ove sezone. Izgube od kolna,razbiju sporting...evo jucer ih je wolfsburg razbio,a u srijedu igraju protiv Barce i ja sam siguran da ce ostvariti dobar rezultat. Ono sto treba brinuti navijace bayerna je to sto oni nisu uopste nisu imali vezni red na utakmici. Misimovic je radio sto je zelio. Riberija nisam ni vidio da igra utakmicu. Ja mislim da je problem u klinsmanu. Odlicno je vodio njemacku do 3 mjesta na svjetskom prvenstvu,ali tada je imao igrace koji su bili u zivotnoj formi. Sad kad je u Bayernu on treba da stvara igrace. Ribery,Lahm,Podolski,Breno,Rensing...oni su vruhunski igraci,ali oni nisu dosegli ni 60% mogucnosti onoga sta ustvari mogu.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 05 apr 2009, 10:40

Bayern je u padu od one sezone kad je stuttgart bio prvak,jeste vi bili prvaci prosle godine,ali to nije bilo ni blizu onim sezonama kada ste zarili i palili njemackom,u Bundesligi vise ne vode glavnu rijec Bayern i Hamburg,ima dosta jakih timova,ove sezone Bundes liga je liga bosanaca
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 05 apr 2009, 11:31

Ma dajte ba, nemojte traziti krivca tamo gdje ga ne mozete naci. Cuj Klinsman kriv??
Klinsman je samo pijun kojeg vuku glavesine ala Hoeness, Rumenige, Bekenbauer..
Nikada necu zaboraviti izjavu Hoenesa kada je prije pocetka sezone upitan da li ce se Bayern pojacavati pa je rekao da nema potrebe. Odmah mi je palo na pamet: E moj magarac..
Jos proslu sezonu se vidjelo da Bayern bez Riberija nije nista jaci od prosjecnih klubova.
Ljudi imali ljeto fore da skontaju kako da zaustave Riberija i dobiju utakmicu.
Skoro im je Klinsman govorio da treba dovesti napadaca pa su ga glat odbili..Uslijedio je hladan tus-povrede Toni-a i Kloze-a.
Tu je razlika izmedju Klinsmana i Magata. Prvi mora slusati druge a sam snositi posljedice, dok drugi ima odrjesene ruke pa za godinu ipo promjeni 14 igraca.
Ferguson, Hicfeld, Magat su stara skola i ekstra za mlade igrace ali Klinsman(da su mu dali slobodno) je mogao izvrsiti revoluciju. Tip ima ideje da te glava zaboli. Taktika ali i trening. Kod Hicfelda je Ze mogao igrati 20-30 min. a kod Klinsmana 2 utakmice. Da su ga poslusali i doveli 3-4 igraca nebi danas bilo pitanje kako ce Bayern proci protiv Barse, pitanje bi bilo sa koliko razlike ce ih poslati sa A. Arene a BL da ne spominjem.
Nema sanse jer starkelje iz uprave imaju zmije u novcanicima. Valjda ih ova tekma protiv "Vukova" protrese.
ps
Navijaci, glave gore pa jedan Mancester fasova od "Crvenih" iako su bolja ekipa. Zapamtite da ce sada protiv Barce pobijediti 2 : 1.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 apr 2009, 12:26

Lahm niej na 60% haha, malo si pogrijesio ko je to bolje na lijevom beku od Lahma ????, daleko najbolji an toj poziciji, imam bilala, lahma i to je to, ze roberto ostario, toni se vuce po terenu klose ozljedjen, lucio i martin nisu to sot su bilo, umjesto iskusniej bolji od iskusniji i gori, razocaran sam i to je realnost, necu da se tjesim nekim bljescima.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 05 apr 2009, 12:39

sad sam odgledao tekmu,ono jucer zasluzuje 1 rijec...
KATASTROFA
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 apr 2009, 12:44

Dobro da je 100:0 ali onakav gol Grafiteu dopustiti, u nas se izguber igraci kadaneko kreneu u dribling, pa sta ce ciniti messi i co. hahaha jedva cekam pokriti cu i glavu nakon 3 gola, da njemci balbal, nema to veze budimo realni ako primimo petardu od barce sta cemo od barce.

Ja sam realan, ja navijam za bayern i dosta puta sam bio pre optimistican ali moj mral mi to ne dozvoljava sada, katastrofa ce biti.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 05 apr 2009, 12:47

Rz88 je napisao/la:Dobro da je 100:0 ali onakav gol Grafiteu dopustiti, u nas se izguber igraci kadaneko kreneu u dribling, pa sta ce ciniti messi i co. hahaha jedva cekam pokriti cu i glavu nakon 3 gola, da njemci balbal, nema to veze budimo realni ako primimo petardu od barce sta cemo od barce.

Ja sam realan, ja navijam za bayern i dosta puta sam bio pre optimistican ali moj mral mi to ne dozvoljava sada, katastrofa ce biti.
Barca je jucer odmarala Messija,Henrya cuvajte se :D
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 apr 2009, 12:48

i opet dobila 0:1 ali mi cemo igrati ko bolivija sa b nam pocinje ekipa, onakvom igraom sve je moguce i neka nam naprave stadion na 8000m :mrgreen:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 05 apr 2009, 15:21

secer je napisao/la:Ma dajte ba, nemojte traziti krivca tamo gdje ga ne mozete naci. Cuj Klinsman kriv??
Klinsman je samo pijun kojeg vuku glavesine ala Hoeness, Rumenige, Bekenbauer..
Nikada necu zaboraviti izjavu Hoenesa kada je prije pocetka sezone upitan da li ce se Bayern pojacavati pa je rekao da nema potrebe. Odmah mi je palo na pamet: E moj magarac..
Jos proslu sezonu se vidjelo da Bayern bez Riberija nije nista jaci od prosjecnih klubova.
Ljudi imali ljeto fore da skontaju kako da zaustave Riberija i dobiju utakmicu.
Skoro im je Klinsman govorio da treba dovesti napadaca pa su ga glat odbili..Uslijedio je hladan tus-povrede Toni-a i Kloze-a.
Tu je razlika izmedju Klinsmana i Magata. Prvi mora slusati druge a sam snositi posljedice, dok drugi ima odrjesene ruke pa za godinu ipo promjeni 14 igraca.
Ferguson, Hicfeld, Magat su stara skola i ekstra za mlade igrace ali Klinsman(da su mu dali slobodno) je mogao izvrsiti revoluciju. Tip ima ideje da te glava zaboli. Taktika ali i trening. Kod Hicfelda je Ze mogao igrati 20-30 min. a kod Klinsmana 2 utakmice. Da su ga poslusali i doveli 3-4 igraca nebi danas bilo pitanje kako ce Bayern proci protiv Barse, pitanje bi bilo sa koliko razlike ce ih poslati sa A. Arene a BL da ne spominjem.
Nema sanse jer starkelje iz uprave imaju zmije u novcanicima. Valjda ih ova tekma protiv "Vukova" protrese.
ps
Navijaci, glave gore pa jedan Mancester fasova od "Crvenih" iako su bolja ekipa. Zapamtite da ce sada protiv Barce pobijediti 2 : 1.
Sa vecim dijelom texta se slazem, ali....
Pokazali su nekoliko dobrih partija, kada nije bilo Bilala u ekipi, tad Schweini ne igra po desnoj strani, ne znam dali je to razlog, ali jednostavno njih dvojica ne pasu zajedno, fkt zujan igra bolje kad je ribi odsutan.
Napisao sam na predhodnoj stranici o sudbinama pojedinih trenera i guranja nosa Bayernovih glavesina gdje treba i gdje netreba, dobro si reko..od Klinsija su napravili pijuna, jer jednostavno oni(vrh bayerna) svi odreda nekadasnji klasni igraci, vole da se i njihova pika, pa gdje prodje..prodje, nekada i uspjeh nije dovoljan kao u slucaju Rehagela i Magatha da bi trener opstao, jer im nije "podoban" za petljanje, zato su mislili da je Klinsman idealan za tako nesto...kako ce zavrsiti ta "ljubav" ostaje da se vidi.
Klinsmann je doveo citavu plejadu nekakvih sportskih radnika, co-trenera, specijane strucnjake iz Amerike za fitnes, pa to za Ze Roberta i nije cudo, tip sam kaze da nikad spremniji nije bio.
To za Barcelonu, mora da se salis ili si jos veci optimista nego ja. ;)
Bilo kako bilo, trenutno nije lahko biti navijac Bayerna. 8-)
Vom Jäger zum Gejagten

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 05 apr 2009, 15:46

Prodje dan od debakla, sad sam "mirniji", ali sve sto sam jucer rekao vazi i sada. Osim da bih bio zadovoljan porazom od Barce sa tri gola razlike :mrgreen: Sto vise @rz88 govori da cemo primit barem petardu, ja sve optimisticniji. Ne znam je'l to zbog toga sto mi ide na zivce sa svojim prognozama, ali je tako :mrgreen:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 apr 2009, 16:08

HAHA, volio bih da nije tako, nadam se da grijesim , sta znas mozda bude luda noc ko onda milan 2:2 ali opet bi kod kuce zijanili ko protiv kolna heh, e jbg, ja sam realan, nisam ko prije, samo bayern i tacka., ali onda smo imali ekipu kojoj nije bilo dobiti na old traffordu 0:1 (paulo segio 87min), u madridu 0:1 (elber sa 30 metara lijevicom) i barceliona 1:2 (salihamidzic 84 min kada je presao dva igraca), to su bila lijepa vremena ali sta ces,

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 apr 2009, 17:29

zaboravih, svaka cast magathu, jer sam zaboravio reci zamjenu golmana, to je najveca sramota z aprotivnicku ekipu, i sam klinsmann je ljut, van bommel kaze najveca sramota, uli takodjer, ali na neki nacin mi je drago sto je bayern izgubio i obrukao se, otjerali su magatha koji u 30 kolu igraju spremni kao u 1 kolu, svaka njemu cast, pokazao se velikim gospoinom, a bayern umjesto da se ljuti i daje izjave neka se pokazu na terenu

u ovim trenucima je veoma tesko biti navijac bayerna.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 05 apr 2009, 20:34

Prijatelju, niti se salim, niti sam optimista. Bayern izbacuje Barselonu u to vjerujem 100%
Riberi mi glumi nekog sefa (Tito) tip misli da je Bayern ovisan o njemu i tako se i ponasa. Djeluje mi arogantno pa izgleda da je prepao Swajnija koji mi je, usput receno, bio extra na EP.
Sto se tice treninga takav nema nijedan klub a ludi Klinsman uzeo i iz kosarke i rukometa pa sve izmiksao i dobio nesto extra.
Vjerujem da je danima studirao Barcu i nasao "rupe" koje sam i ja, kao amater, uocio.
Nije ista Barca danas i prije 5 mjeseci.
Polahko, polahko..
Jest´ da im je ova sezona bila povuci-potegni ali Bayern ce biti prvak.

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 05 apr 2009, 23:35

Čast mi je biti navijač Bayerna i kad je najteže, i dalje gajim nadu da možemo proći Barsu, ali realno oni su jači od nas, duplo jači, ali lopta je okrugla...

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 05 apr 2009, 23:48

i ja sam navijac Bayerna, ali sam i realan pa cu reci da Bayern-ove sanse u srazu sa Barcelonom su max. 5%!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 06 apr 2009, 16:02

u fudbalu je sve moguce ali crno se pise bayernu :o
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 06 apr 2009, 16:13

Kad bi u fudbalu uvijek pobjedjivali favoriti, niko ga ne bi ni gledao. :)
Lucio ne igra, Van Buyten se vraca u ekipu.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 06 apr 2009, 18:37

Citam na ARD teletextu u kojem bi sastavu Barca mogla igrati:

Valdes, Alves, Marquez, Pique, Puyol, Xavi, Busquets, Iniesta, Messi, Eto i Henry.

Mazija, mazijaaaa :o

Ali, evo i nesto za podgrijavanje atmosfere medju Bayernovim navijacima :D

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 06 apr 2009, 18:44

ribery je napisao/la:Kad bi u fudbalu uvijek pobjedjivali favoriti, niko ga ne bi ni gledao. :)
Lucio ne igra, Van Buyten se vraca u ekipu.

Po meni Van Buyten bolje da ne igra-on je dosta spor- unistit ce ga Henry,Messi i Eto.

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 06 apr 2009, 20:01

Pasha je napisao/la:i ja sam navijac Bayerna, ali sam i realan pa cu reci da Bayern-ove sanse u srazu sa Barcelonom su max. 5%!
Za mene dovoljno :lol:
Sent from my Philips Smart TV.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.