Bec, 1. BezirkSarmelino je napisao/la:solinas na zapadu? jel dalje od bihacaPenaltiky je napisao/la:Kako se ovako zatucane kelje poput alema, hende, jacka i solinasa dokopaju zapada nije mi jasno
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- JackTheStripper
- Kontakt:
Sta sam ti to ja skrivio pa si kivan na mene?Penaltiky je napisao/la:Kako se ovako zatucane kelje poput alema, hende, jacka i solinasa dokopaju zapada nije mi jasno
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
- ASD
- Kontakt:
Ima ih jos na forumu, obitavaju na podforumu fudbalske reprezentacije.Penaltiky je napisao/la:Kako se ovako zatucane kelje poput alema, hende, jacka i solinasa dokopaju zapada nije mi jasno
Penaltiky je napisao/la:Bec, 1. BezirkSarmelino je napisao/la:solinas na zapadu? jel dalje od bihacaPenaltiky je napisao/la:Kako se ovako zatucane kelje poput alema, hende, jacka i solinasa dokopaju zapada nije mi jasno
odzi vranjes najveci thot patroler 2019.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
To je tvoje misljenje, ja sam vrlo liberalan. Samo sto se tice familije da, imam svoj pogled kojeg ti smatras zatucanim sto je ok, meni je familija jedna od najbitnijih stvari u zivotu.Penaltiky je napisao/la:Kako se ovako zatucane kelje poput alema, hende, jacka i solinasa dokopaju zapada nije mi jasno
Da mi polupane zene djecu radjaju i svakakva djeca nose moje geni i prezime ne moze, pa cu ja ostat zatican hvala Bogu, a ti udri po modernom brate
- legenda reala
- Kontakt:
opet se helćo precjenjuje 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Gledaš li Šveđelegenda reala je napisao/la:opet se helćo precjenjuje
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
koje je tvoje mišljenje bil **** štalegenda reala je napisao/la:opet se helćo precjenjuje
- legenda reala
- Kontakt:
Malo Rejal malo Švede malo po forumu i ne upratim ništaRaonffa je napisao/la:Gledaš li Šveđelegenda reala je napisao/la:opet se helćo precjenjuje
Ma zamarate se glupostima, ne znam otkud vam snaga višePenaltiky je napisao/la:koje je tvoje mišljenje bil **** štalegenda reala je napisao/la:opet se helćo precjenjuje
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kontam da li bi nekada naši mogli igrati ovakav rukometlegenda reala je napisao/la:Malo Rejal malo Švede malo po forumu i ne upratim ništaRaonffa je napisao/la:Gledaš li Šveđelegenda reala je napisao/la:opet se helćo precjenjuje
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Pokušali su odraditi nešto normalnoGracanicaAA je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
- legenda reala
- Kontakt:
neRaonffa je napisao/la:
Kontam da li bi nekada naši mogli igrati ovakav rukomet
jedva čekam četvrtak Danska-Norveška
Mislim da taj dan igraju i Hrvati sa Španijomlegenda reala je napisao/la:neRaonffa je napisao/la:
Kontam da li bi nekada naši mogli igrati ovakav rukomet
jedva čekam četvrtak Danska-Norveška
Ima i sutra dobrih tekmi, Srbija-Brazil, Hrvatska-Makedonija, Rusija-Njemačka, treba iskoristiti još ovih par dana "slobode" da se pogleda što više tekmi, iduće hefte kad zaredaju obaveze nema od rukometa ništa.
jel ima kakav docek veceras u tz, valjda docekat novu godinu
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
jesi počeo Bogamba slušatiSarmelino je napisao/la:jel ima kakav docek veceras u tz, valjda docekat novu godinu
bogamber? prenjelo ga bjelo je hitPenaltiky je napisao/la:jesi počeo Bogamba slušatiSarmelino je napisao/la:jel ima kakav docek veceras u tz, valjda docekat novu godinu
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
mozes nastaviti obitavati u mz TušanjSarmelino je napisao/la:bogamber? prenjelo ga bjelo je hitPenaltiky je napisao/la:jesi počeo Bogamba slušatiSarmelino je napisao/la:jel ima kakav docek veceras u tz, valjda docekat novu godinu
Penaltiky je napisao/la: mozes nastaviti obitavati u mz Tušanj
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 83 gosta.