Suhi je istušnjaSarmelino je napisao/la:Penaltiky je napisao/la: mozes nastaviti obitavati u mz Tušanj
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
kakvi su ovi reluctant, vidim vasa neka omladina, muzika u tvom fazonuPenaltiky je napisao/la:Suhi je istušnjaSarmelino je napisao/la:Penaltiky je napisao/la: mozes nastaviti obitavati u mz Tušanj
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Samo ti pljuj suigrača, donese vam pobjedu.Sarmelino je napisao/la: kakvi su ovi reluctant, vidim vasa neka omladina, muzika u tvom fazonu
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- legenda reala
- Kontakt:
počeli ste zabijatiAerials je napisao/la:Samo ti pljuj suigrača, donese vam pobjedu.Sarmelino je napisao/la: kakvi su ovi reluctant, vidim vasa neka omladina, muzika u tvom fazonu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pa nakon sto je u prosloj zabio cak 1, vrijeme jeAerials je napisao/la:Samo ti pljuj suigrača, donese vam pobjedu.Sarmelino je napisao/la: kakvi su ovi reluctant, vidim vasa neka omladina, muzika u tvom fazonu
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Nema na čemu.legenda reala je napisao/la: počeli ste zabijati
Zapamti dobro ova dva.Sarmelino je napisao/la: Pa nakon sto je u prosloj zabio cak 1, vrijeme je
Ja imam dobar odgovor na ovo, al ste mi dragi.Aerials je napisao/la:Nema na čemu.legenda reala je napisao/la: počeli ste zabijatiZapamti dobro ova dva.Sarmelino je napisao/la: Pa nakon sto je u prosloj zabio cak 1, vrijeme je
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- legenda reala
- Kontakt:
jesi to ti nešta ljuta na meneAerials je napisao/la:Nema na čemu.legenda reala je napisao/la: počeli ste zabijati
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nisam, nemam razloga da budem. 
- legenda reala
- Kontakt:
OK
- LlullSergio
- Kontakt:
Sta kae ovaj alemsa kod nas fine zenske iz finih porodica, visokomoralne, religiozne.
Najgore lik zivi u AmeriKi i lupeta tako. Kod nas se uveliko sve omladinke tarlahaju od rane srednje škole, pa ti je danas premija naći kakvu da je netaknuta.Sto kaze neko ima i onih sto ga primaju u pakaš da se mogu prodati ko svetice.
Najjace u svemu tome da su bule najgore, što kaze dobri alemsa babo ih uputio,al' je aleme dragi ne more babo nadgledati 24 h pa se ona udara s 3 u isto vrijeme. Ne znam samo dal' marame skidaju
Nemoj sine pametovati o nečemu o čemu veze nemas, isti je to qrac vise manje, i u AmeriKi u BiH. Kod njih samo vise nije bitno postalo,a kod nas je to jos kao neka bitna stvar,a vala momak od 20 godina dabogda da nađe tu nekaknutu,a da mu odgovara intelektualno, fizički i sl.
A to da ce sa kamenjarkom biti gori zivot su samo tvoje predrasude.Nekad ta koja je izjahala ku.raca i ku.raca moze biti povoljnija za zenu nego ova koja je zivjela u staklenci citav zivot pa kad prvi put vidi kitu bude good girls gone wild. Sve je to od osobe do osobe, to sto tvoji haveri i rodbina ne znaju procijenit osobu je skroz druga stvar.
Najgore lik zivi u AmeriKi i lupeta tako. Kod nas se uveliko sve omladinke tarlahaju od rane srednje škole, pa ti je danas premija naći kakvu da je netaknuta.Sto kaze neko ima i onih sto ga primaju u pakaš da se mogu prodati ko svetice.
Najjace u svemu tome da su bule najgore, što kaze dobri alemsa babo ih uputio,al' je aleme dragi ne more babo nadgledati 24 h pa se ona udara s 3 u isto vrijeme. Ne znam samo dal' marame skidaju
Nemoj sine pametovati o nečemu o čemu veze nemas, isti je to qrac vise manje, i u AmeriKi u BiH. Kod njih samo vise nije bitno postalo,a kod nas je to jos kao neka bitna stvar,a vala momak od 20 godina dabogda da nađe tu nekaknutu,a da mu odgovara intelektualno, fizički i sl.
A to da ce sa kamenjarkom biti gori zivot su samo tvoje predrasude.Nekad ta koja je izjahala ku.raca i ku.raca moze biti povoljnija za zenu nego ova koja je zivjela u staklenci citav zivot pa kad prvi put vidi kitu bude good girls gone wild. Sve je to od osobe do osobe, to sto tvoji haveri i rodbina ne znaju procijenit osobu je skroz druga stvar.
- ASD
- Kontakt:
Kod mene jaran zavrsio medresu, kaze, par bula iz razreda izbaceno zbog seksa.LlullSergio je napisao/la:Sta kae ovaj alemsa kod nas fine zenske iz finih porodica, visokomoralne, religiozne.
Najjace u svemu tome da su bule najgore, što kaze dobri alemsa babo ih uputio,al' je aleme dragi ne more babo nadgledati 24 h pa se ona udara s 3 u isto vrijeme. Ne znam samo dal' marame skidaju![]()
Mislim, ja nisam sovinista, sve sto ja smijem raditi, smiju i djevojke.
Ovaj Alem pise kako je mijenjao zene, stanovao s njima, a on je eto moralan, a te sto su s njim bile nemoralne. Licemjerno.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 13 jan 2019, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.
- LlullSergio
- Kontakt:
To je sasvim normalna pojava danas, ali znaš ona pozdravi selam, ona ne ide u nocni klub u suknji i ostaje do 3 ujutro.
A znam isto tako tonu cura koje izlaze po diskotekama,ali nit piju nit imaju kakvih incidenata s momcima.
A znam isto tako tonu cura koje izlaze po diskotekama,ali nit piju nit imaju kakvih incidenata s momcima.
**** Donija, recite menj koji je to razredOsim13 je napisao/la:Javite Doniju za taj razred
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- ASD
- Kontakt:
Ma davno je to bilo, te sto su izbacene su vjerovatno danas sretno udate.Penaltiky je napisao/la:**** Donija, recite menj koji je to razredOsim13 je napisao/la:Javite Doniju za taj razred
Meni bule nisu ni 1% privlacne.
Meni je žensko privlačno sve dok nije shemale, tu već povlačim granicu
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
a GILF i BBWOsim13 je napisao/la:Meni je žensko privlačno sve dok nije shemale, tu već povlačim granicu
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Well, it is vagina...miki_92 je napisao/la:a GILF i BBWOsim13 je napisao/la:Meni je žensko privlačno sve dok nije shemale, tu već povlačim granicu
ASD je napisao/la:Sve dok su niski kriteriji, nema brige za tebe.Osim13 je napisao/la:Meni je žensko privlačno sve dok nije shemale, tu već povlačim granicu
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 83 gosta.