NBA 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA 2018/2019
Spominje se samo Beal a niko ne spominje Khwai koji je po meni odigrao bolje od prvog navedenog, kad vec govorite o minutama Khwai je proveo 11 manje na terenu, a zabio 41 kos
Pa da, zamisli sada je imao usage rate i minute kao Beal, da li bi stao na jedno 90? Može li neko zamisliti Curryja na 55 minuta i 40 šuteva?ronaldo99 je napisao/la:Spominje se samo Beal a niko ne spominje Khwai koji je po meni odigrao bolje od prvog navedenog, kad vec govorite o minutama Khwai je proveo 11 manje na terenu, a zabio 41 kos
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
ko **** asistencije, to nije poen ha jaronaldo99 je napisao/la:Spominje se samo Beal a niko ne spominje Khwai koji je po meni odigrao bolje od prvog navedenog, kad vec govorite o minutama Khwai je proveo 11 manje na terenu, a zabio 41 kos
Najbolji igrač Wizardsa već drugu-treću sezonu.Ziggs je napisao/la:Kazem vam za Beala, trenutno najpodcjenjeniji igrac lige. A svi ga zele
- BosniaBoston
- Kontakt:
Harden 1-13 sa trojke 
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
U 16/17 Wall je imao 23/11 bio je top 4-5 plej u NBA. Onda prosle sezone je bio haman cijelu povrijedjen a onda u plejofu protiv Raptorsa imao 27/11 prosjek. U tim periodima kad je on povrijedjen Beal nosi ekipu, igra 40 minuta po utakmici radi retardiranog trenera kojem spasava posao svojom igrom. Onda se tolika minutaza nakupi i momak umoran u zadnjem plejofu ne moze nista. A opet kad smo igrali protiv Bostona game 7 Beal je imao 40 poena dok Walla nigdje nije bilo. Znaci kad je Wall zdrav u potpunosti vjerujem da je bolji igrac, ali on vjerovatno nece nikad biti totalno zdrav. Uglavnom hocu da kazem da varira, a vjerujem sa sposobnim trenerom da su njih dvojica najperfektniji backcourt u ligi. Beal ima 25 godina i kako napreduje ne bi me iznenadilo da postane top 12 igrac za koju godinu.SiamoNoi je napisao/la:Najbolji igrač Wizardsa već drugu-treću sezonu.Ziggs je napisao/la:Kazem vam za Beala, trenutno najpodcjenjeniji igrac lige. A svi ga zele
Kako gadjaju u zavrsnici igraci Magica. 
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Bradata krampa 1-17 za trojku
Ne ide me jednu noc i jedva docekali hejteri
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ovo mora da je neki rekord?
17 trica brat ispalio 
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kritikujes hardena,aleme jel ti dobro?alemsa je napisao/la:17 trica brat ispalio
#Punoljetstvo
Gledamo li Luku flopera braćo bošnjaci?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Eto im njihovog clutch igracaBrokula je napisao/la:Gledamo li Luku flopera braćo bošnjaci?
#Punoljetstvo
Smiješno mi jer je momak zasro doslovno sve u clutchuBosniaBoston je napisao/la:Eto im njihovog clutch igracaBrokula je napisao/la:Gledamo li Luku flopera braćo bošnjaci?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kad dode ozbiljna ekipa drug moj.Lako je na sunsima bez bookera statse nabijat
#Punoljetstvo
Lahko je pricat poslije jedne tekme gdje Dallas nije dobio, 55% u clutchu, 2.u ligi, nema se sta dodati za 19-godisnjaka.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Nije bolest sve sto boli 
- BosniaBoston
- Kontakt:
Slazem se ali to liga nije ocekivala od njega.Sad se vec gameplan bazira na tome kako ga zaustaviti u takvim situacijama.dirkules je napisao/la:Lahko je pricat poslije jedne tekme gdje Dallas nije dobio, 55% u clutchu, 2.u ligi, nema se sta dodati za 19-godisnjaka.
To govori koliko je dobro odigrao prije i sad ako zadrzi to onda nema tu vise sta da se doda
#Punoljetstvo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.