Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- StevieFranchise
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
Ponekad je nevjerovatno šta on može iskomplicirati bespotrebno i promašiti
ali bar su se vratili u utakmicu. Dobra odbrana na Jokiću u 3. četvrtini.

“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”
igra aminu odlicno
ljudi gdje gledate?
cijelo drugo pol se slomi , skoro poludio, nece nijedan stream...
cijelo drugo pol se slomi , skoro poludio, nece nijedan stream...
A dobre utakmice
bookmark reddit http://ripple.is/nba/4711-denver-nugget ... il-blazers
mora jedna raditi
bookmark reddit http://ripple.is/nba/4711-denver-nugget ... il-blazers
mora jedna raditi
Jedan grad, jedna ljubav!
Ovaj trener je toliko los, da je to bolno gledati....
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- StevieFranchise
- Kontakt:
Classic CJ.
Šteta za poraz ali novi DD je tu. 

Zadnja izmjena: StevieFranchise, dana/u 01 dec 2018, 07:07, ukupno mijenjano 1 put.
“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”
Kakva glupa zadnja akcija.....
Jusuf 4min u zasnjoj cetvr.
Jusuf 4min u zasnjoj cetvr.

Pa jel ikad CJ pogodio sut za pobjedu u zivotu.
Rijetko iritantan igrac, da ga hoce trejdat negdje.
Juka jos jedan DD
Rijetko iritantan igrac, da ga hoce trejdat negdje.
Juka jos jedan DD

-
- Kontakt:
Tu je izgubljen momentum. Poceli se vracati u tekmu, onda stagnirao napad i Meyers bio beskoristan. Umjesto da je usao sa Dameaom sa klupe on ga ubacio na 4.30min kao da je neki microwave a ne starter i jedan od najvaznji igraca. Nije prvi put da Stotts to radi, niti je prvi put da njih to kosta.
Edit, mislim da je ocigledno da je Denver bolji tim ovdje. Poslje trejda za Juku bila je mala prednosti za POR. Od tada se Denver poboljsava dok Portland ide u supratnom smijeru.
Edit, mislim da je ocigledno da je Denver bolji tim ovdje. Poslje trejda za Juku bila je mala prednosti za POR. Od tada se Denver poboljsava dok Portland ide u supratnom smijeru.
Zadnja izmjena: 3isamagicnumber, dana/u 01 dec 2018, 07:15, ukupno mijenjano 1 put.
ugaisio stots spoljni sut u drugom denveru...dobra utakmica, jusuf dobar nema sta...denver jos uvijek zelena ekipa...moglo se ovo uzeti
I 3 faula, od kojeg jedan su mu svirali ne znaju ni oni zasto. Cist blok postavio
Djeluje nekako umorno, ali svejedno je odigrao dosta dobro poluvrijeme. U odbrani je nekoliko puta odlicno procitao LeMarcusa, mada ga je i u par navrata mogao bolje braniti. Drugi faul definitivno nije postojao.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
LMA niko ne brani, jednostavno covjek pogadja 9/10 taj mid range i defanzivac stalno mora da pazi na to. Juka je snazniji od njega i zato ga dobro drzi u igri ledjima, ali licem kada se okrene LMA znas da ce pogoditi
- StevieFranchise
- Kontakt:
Pametno odigrano sa 3 faula iz prvog poluvremena, bez previše umaranja i protiv LMA i njegovog automatskog mid-rangea ne možeš previše uraditi. Backcourt Portlanda opet defanzivno na nivou, DeMar im se zahvaljuje. Zamalo DD ali idemo dalje. 

- AshburtonG
- Kontakt:
Kakva divljacka kosarka majko moja draga... Imaju 2 akcije, ostalo se sve svodi na ispucavanje. Ako ih krene sut, mogu dobit svakog, ako moraju izgradit nesto mrka kapa.
- StevieFranchise
- Kontakt:
Očaj poluvrijeme i Jusufa i Blazersa 

- JohnCleese
- Kontakt:
Jos na sve to sudije ih guraju, propisno se ogrijesise na DoncicuAshburtonG je napisao/la:Kakva divljacka kosarka majko moja draga... Imaju 2 akcije, ostalo se sve svodi na ispucavanje. Ako ih krene sut, mogu dobit svakog, ako moraju izgradit nesto mrka kapa.

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Imaju samo jednu pobjedu u zadnjih šest utakmica i večeras gube 15 razlike na poluvremenu u Dallasu 

- AshburtonG
- Kontakt:
Da, ovaj faul za 3 na Evanu mu ni majka rodjena ne bi svirala u game7 i napadu za pobjedu.JohnCleese je napisao/la:Jos na sve to sudije ih guraju, propisno se ogrijesise na DoncicuAshburtonG je napisao/la:Kakva divljacka kosarka majko moja draga... Imaju 2 akcije, ostalo se sve svodi na ispucavanje. Ako ih krene sut, mogu dobit svakog, ako moraju izgradit nesto mrka kapa.

Ocajna utakmica za Blazerse, a jos ocajnije su rotacije Stottsa. Ja ne znam, kako moze ovako glupo dijelit minute. Harkless ubaci trojku, odigra sjajno odbranu u 2-3 posjeda i kao nagrada dobije klupu.