Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- StevieFranchise
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
Novi DD i odlična partija Jusufa, uvijek tako blizu TD ali fali mu 2-3 asistencije. Nadam se će zadržati ovu smirenost i fokus sutra protiv Joela(ako igrao). 

“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”
Odličan, nadam se da će biti jedan TD ove sezone.StevieFranchise je napisao/la:Novi DD i odlična partija Jusufa, uvijek tako blizu TD ali fali mu 2-3 asistencije. Nadam se će zadržati ovu smirenost i fokus sutra protiv Joela(ako igrao).
- BosniaBoston
- Kontakt:
Posljednih 5 utakmica 15 pts,10.6 reb,4.6 ast i 1.2 blk
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Strašan brat..
COYS je napisao/la:

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
i ti kako to napisa kao da nema slican ucinak u cijeloj sezoni:-)BosniaBoston je napisao/la:Posljednih 5 utakmica 15 pts,10.6 reb,4.6 ast i 1.2 blk
Dajte neki link kad sam već budan, hvala.
Hvala, brat izašao čim udjoh uzivo.
- StevieFranchise
- Kontakt:
Ovo izvođenje iz igre sa preostalih 5:40 u prvoj četvrtini protiv 76ersa bez Embiida je kriminalno. 

“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”
Moras imati u vidu da je prije manje od 24 h igrao tekmu sa preko 30 minuta, stedice ga u prvom pol mozda da bi ga imao friskijeg u drugom, to je moja pretpostavka.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- StevieFranchise
- Kontakt:
Ma nevezano za ovaj b2b, i ranije se ovo dešavalo. Statistika mu je vrh kakvu minutažu dobija od Stottsa._dreamer_ je napisao/la:Moras imati u vidu da je prije manje od 24 h igrao tekmu sa preko 30 minuta, stedice ga u prvom pol mozda da bi ga imao friskijeg u drugom, to je moja pretpostavka.
- AlphonseKauders
- Kontakt:
Ma vode s dosta razlike, danas ce igrati ispod 25min, nece Stotts da mu se povrijedi, a duga je sezona...
- AlphonseKauders
- Kontakt:
Ne da McCollum ni ocu ni materi ni djetetu lopte, sam protiv svih.. ali pros.alo ga, sto jes.jes..
da se ja ne ukljuci na poluvremenu, on bi vjerovatno bolje odigrao ovih 8 min u 3/4..
sad bi se moglo i gasiti, mozda nece ni ulaziti u zadnjoj kod ovakvog rezultata.
sad bi se moglo i gasiti, mozda nece ni ulaziti u zadnjoj kod ovakvog rezultata.
Mogao je hladno imati 10-ak poena da nije promasio zicer pod kosem i cisto polaganje kad je dobio faul od Bjelice. Inace, skokovi i asistencije su za pohvaliti.
Edit: Druga cetvrtina fantasticna.
Edit: Druga cetvrtina fantasticna.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- AshburtonG
- Kontakt:
15-11-4 za nepunih 15 min u prvom poluvremenu...
Zadnja izmjena: AshburtonG, dana/u 02 jan 2019, 04:06, ukupno mijenjano 1 put.
Unisti Bjelicu
double vec na poluvremenu 

Nije lose double double vec.Moze i bolje al haj nek bude ovako svaku tekmu!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.