FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

SouthA
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la SouthA » 30 jan 2019, 00:50

Topnikus je napisao/la:I sa Amarom nas dobi mjesna zajednica, ne samo kod Misketa. Druga su sada vremena ne bi me cudilo da Amar pobjegne opet.
NIJE ZAJEDNICA NEGO IZBJEGLICKI KAMP IZ ISTOCNE BOSNE, REKOŠE AMAR CE U UPRAVU PA SLAGOŠE, AMAR NIJE GOSPODIN SENAD MISKETOVIĆ DA BEŽI I DA SE NEJEVALJA, IVICIN SIN JJE UZEO GODIŠNJI ODMOR NAKON DVIJE TITULE I DVA OSVOJENA KUPA DRAGE NAM DRZAVE

Topnikus
Kontakt:

Post Postao/la Topnikus » 30 jan 2019, 00:53

Ok. Ne deri se. Ti si advokat inace?

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 30 jan 2019, 01:00

braco je napisao/la:Drugo poluvrijeme je bila ekipa koja je defanzivno **** realno. Mada i Tuzla je izašla drugo poluvrijeme u slabijem sastavu što je sigurno dodatni minus za našu drugu postavu, ali odbranu nam je činio Eldar Šehić koji očigledno nije bek već je bolji na krilu, drugi bek je Stanić koji će dobro morati oznojiti guzicu da izbori prvih 11 s obzirom da je imao povrede iza sebe i sveukupno pola sata u igre u prethodnoj polusezoni. U vezi je jedino Osmanović bio sposoban odgovoriti defanzivnim zadaćama dok je Žerić na centralnom veznom veliki rizik s obzirom da je teško očekivati od njega neki defanzivni doprinos ali ako ništa ove prijateljske služe da se igrači testiraju na drugačijim pozicijama i ulogama.

Ono što raduje ako ništa po textualnom prenosu iz prvog poluvremena (gdje su većinom igrali igrači sa najvećom minutažom kako kod nas tako i kod Tuzle) je da smo bili dosta bolja ekipa. Ovaj pripremni period u Međugorju je poslužio Amaru da otprilike vidi sa čim raspolaže, da upozna ekipu i naravno akcent na fizičkoj spremi igrača. U Antaliji znamo da će više fokus biti na uigravanju ekipe gdje bi se otprilike trebalo iskristalisat prvih 11 za nastavak prvenstva, a treba uzeti u obzir da će vjerovatno bar još jedna prinova se priključiti u Turskoj.
Ma ne vjerujem da ima puno dilema oko prvih 11, mislim u ovakvom rosteru ih ja ne vidim stvarno. Najveća dilema će, po mom mišljenju, najviše jedan veznjak i krilni igrači.

Veca je na golu, desni bek je neupitno Siniša, stoperi Bogi i Rodin očigledno, lijevi bek vjerovatno Pavić iako mi djeluje da ga Amar nešto i ne miriše.

Dvojica veznjaka, pretpostavljam da će Šabanadžović biti u prvih 11 bez obzira što nas napušta na ljeto, drugi veznjak će vjerovatno biti Vranješ (bar u početku, da se pokuša ponovo dokazati) jer sumnjam da će Amar na najosjetljivijim pozicijama ići sa dva tinejdžera praktično. Ofanzivni vezni je Sinan, napad je Krpić.

Što se tiče krila, tu će se vjerovatno najviše rotirati, praktično u rosteru imamo šest igrača koji su sposobni odigrati na krilu, u nekom dijelu polusezone vjerujem da će Ermin Zec biti standardan na jednom krilu, a na drugom Zec mlađi ili Veseli. Ima tu pored njih i Zajmović, Žera, Stanić, uglavnom ima opcija, teško je za prognozirati kako će se ko pokazati u ovoj završnoj fazi priprema.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 30 jan 2019, 01:01

Nego što nego Vranješ hehe
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Azpi
Kontakt:

Post Postao/la Azpi » 30 jan 2019, 01:18

Ma Hajdar igra sigurno veznog, on i Anel tandem
Jbg jedini koji je dovoljno defanzivan na toj poziciji, a nazalost mislim da od spektakularnog povratka Vranjesa nema nista cak i u prijateljskim ne igra :crazy:

Sto se tice gore onog mog posta pa po meni imamo jak sastav, Veca je super golman, Krpic super napada, Zec stariji je klasa za ovu ligu kad se spremi, Anel super vezni ali kao i sa Dadom problem je sto ne ulijece :crazy:
Sinisa dobar bek kao i Pavic, Ramovic u formi super igrac, Krila solidna nista losija od drugih u ligi
Po meni kad se sve polozi i sa Amarom na klupi nista losiji od pitara nismo, a ispred smo sirokog i Zrinjskog hladno
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.

SouthA
Kontakt:

Post Postao/la SouthA » 30 jan 2019, 01:32

Topnikus je napisao/la:Ok. Ne deri se. Ti si advokat inace?
JA SAM LUDI NAVIJAČ FK ŽELJEZNIČAR

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 30 jan 2019, 01:35

Ja sam samo 100% siguran da će Anel, Veca i Krpa igrati u prvih 11, ovo ostalo me nista ne bi čudilo od Amara. :mrgreen:

Biće interesantno ko će otpasti od ovih mladih na putu za Antaliju, neki od njih bi trebali na posudbu navodno u TOŠK ili neku drugu ekipu iz federalne.

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 30 jan 2019, 01:45

Ove polusezone par omladinaca ce bljesnuti i Amar ce ih gurati maksimalno u to sam siguran, licno najvise ocekujem od Osmanovica i malog Zubanovica, ko je do sada bio na posudbi vjerovatno ce opet, ne vidim razloga da ostanu i idu u Tursku

@South dobro nam došao treba nam ludjaka takvog profila :D :bih:
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 30 jan 2019, 10:31

Bogicevic po mome vise nemoze da igra. Iz prostog razloga sto je postao svjestan da ga svi mogu pretrcati. Iz tog razloga on se povlaci u nas peterac pri svakom napadu, time cini medvjedju uslugu nama i tjera nas da igramo bunker. Interesantno ce biti vidjeti koliko ce trebati Osimu da se uvidi u to. Po meni glavni bedem odbrane trebaju da budu Osmankovic i Rodin.

Na sredini imamo samo Sabanadzovica i Hajdarevica koji kvalitetno znaju igrati ispred odbrane. Osmanovic nema discipline, jer ga vuce igra prema naprijed. On je vise za ulogu centralnog veznog ili ofenzivnog veznog. Voli imati loptu u nogama, a to nesmije defenzivni vezni.

1921ba
Kontakt:

Post Postao/la 1921ba » 30 jan 2019, 12:15

Izvještaj sa utakmice protiv Tuzle City

Youtube: 1921tv
Facebook: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 30 jan 2019, 12:29

1921ba je napisao/la:Izvještaj sa utakmice protiv Tuzle City

:thumbup:

Hajdarevic najbolji po ovome izvjestaju, izgleda da je naucio igrati prema naprijed napokon, bila ga je patnja gledati prije kad krene ofanzivno
A Zajmovic il je Ronaldo il je Haris Beslija kako ga dan potrefi
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 30 jan 2019, 12:48

Vidljiv pomak,realizacija losa,vjerojatno radi umora.
Biće to ok.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 30 jan 2019, 14:36

Je li ermin zec igrao, je li ga ko gledao na djelu???
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 30 jan 2019, 14:38

Konzerva je napisao/la:Je li ermin zec igrao, je li ga ko gledao na djelu???
nije igro, nije jos u takmicarskoj spremi

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 30 jan 2019, 14:48

Valjal Kobiljar :hmmmmm:

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 30 jan 2019, 14:51

irfo je napisao/la:Valjal Kobiljar :hmmmmm:
Odlican tehnicar, samo ima potez viska. Uvijek sam se pitao sto ga pitari olahko pustise
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 30 jan 2019, 14:56

irfo je napisao/la:Valjal Kobiljar :hmmmmm:
Valja, ali kod nas se nebi naigrao. Ramovic, Dacic pa tek mozda on.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 30 jan 2019, 15:21

Pored Želje ovdje pratimo i Titograd :ljepota
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 30 jan 2019, 15:32

Slobodan igrač, ali vjerovatno nerealan budući da je postigao 10 golova i 9 asistencija za Radnički u ovoj prvoj polusezoni. Kontam s ovakvom statistikom vjerovatno će negdje u inostranstvo.

https://www.transfermarkt.com/aleksanda ... aison=2018

Ovog Matića sam zapazio na nekoj utakmici na Areni, isto se čini kao solidan igrač, visok 1,90 ili što bi raja rekla Amarov tip napadača. Prošle sezone 11 golova za Mačvu, sad slobodan igrač

https://www.transfermarkt.com/bojan-mat ... ler/439459

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 30 jan 2019, 15:36

braco je napisao/la:Slobodan igrač, ali vjerovatno nerealan budući da je postigao 10 golova i 9 asistencija za Radnički u ovoj prvoj polusezoni. Kontam s ovakvom statistikom vjerovatno će negdje u inostranstvo.

https://www.transfermarkt.com/aleksanda ... aison=2018

Ovog Matića sam zapazio na nekoj utakmici na Areni, isto se čini kao solidan igrač, visok 1,90 ili što bi raja rekla Amarov tip napadača. Prošle sezone 11 golova za Mačvu, sad slobodan igrač

https://www.transfermarkt.com/bojan-mat ... ler/439459
Tvojim igracima je rampa u klubu :kafa:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa i 29 gostiju.