jeli nesto slago?jesteli gadjali ljude sa djecom bakljama?vi stvarno umislili da ste neki bitan faktor i da ce vas neko trpit?johnnyHZ je napisao/la:seljak obicni koji rijec OVAJ ponavlja 233 puta.... prica o nekom paljenju zapadaa...stvarno je ono,izgradjena licnost ..nema sta.... ocistili istok??? treba neko nogu da slomi na onom gradilistu ,odronu .... da Bog sacuvaLIvada je napisao/la:http://sou rce.ba/clanak/479922330249/sport/Žujo:%20Ne%20mogu%20navijači%20voditi%20politiku%20klubova/?ref=tiker
ŽUJO SVAKA ČAST !
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Bio sam na svakoj do sada, tako da nema potrebe ti meni da skreces paznju na to.....isto tako jedan derbi sam bio na "istoku" i malo je reci da je katastrofa, nit se sta vidi, a covjek ispred mene nogu izvrnuo, jer se odvalio dio "tribine"......da dolazis na grbvicu znao bi o cemu pricam!nick je napisao/la:da si bio na utakmici znao bi sta je problemGigant je napisao/la:Sta je rekao kako jeste????Kao prvo mi ne trazimo cijeli sjever, kako je on rekao, vec trazimo dio sjevera koji smo dobili prosli put, i ne vidim sta je tu odjednom problem?Omar500 je napisao/la:Žujo je rekao sve kako jeste.
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
da si bio na utakmici znao bi sta je problem[/quote]
Bio sam na svakoj do sada, tako da nema potrebe ti meni da skreces paznju na to.....isto tako jedan derbi sam bio na "istoku" i malo je reci da je katastrofa, nit se sta vidi, a covjek ispred mene nogu izvrnuo, jer se odvalio dio "tribine"......da dolazis na grbvicu znao bi o cemu pricam![/quote]
isto tako hajde reci kad niste napravili problem?jesteli prosli derbi gadjali ljude sto sjede bakljama,jesteli prije toga sve popalili i porazbijali,drug zivis u zabludi niste vi hor beckih djecaka nego grupa huligana sto svaki put napravi sranje
Bio sam na svakoj do sada, tako da nema potrebe ti meni da skreces paznju na to.....isto tako jedan derbi sam bio na "istoku" i malo je reci da je katastrofa, nit se sta vidi, a covjek ispred mene nogu izvrnuo, jer se odvalio dio "tribine"......da dolazis na grbvicu znao bi o cemu pricam![/quote]
isto tako hajde reci kad niste napravili problem?jesteli prosli derbi gadjali ljude sto sjede bakljama,jesteli prije toga sve popalili i porazbijali,drug zivis u zabludi niste vi hor beckih djecaka nego grupa huligana sto svaki put napravi sranje
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Pa gdje ces se ti sa papanima naduravati. Sta god da ti njemu argumentovano repliciras on ce izmisliti nesto drugo a ova telad ce ga podrzati. to je ta seoska hijerarhija.Gigant je napisao/la:Sta je rekao kako jeste????Kao prvo mi ne trazimo cijeli sjever, kako je on rekao, vec trazimo dio sjevera koji smo dobili prosli put, i ne vidim sta je tu odjednom problem?Omar500 je napisao/la:Žujo je rekao sve kako jeste.
A kad vasa uprava nije napravila problem oko karata ili prostora? Vi ste po Kosevu palili i otkidali stolice ima 10 godina, o cemu ti pricas??nick je napisao/la: isto tako hajde reci kad niste napravili problem?jesteli prosli derbi gadjali ljude sto sjede bakljama,jesteli prije toga sve popalili i porazbijali,drug zivis u zabludi niste vi hor beckih djecaka nego grupa huligana sto svaki put napravi sranje
Totalno uništenje dolazi tek u nedjelju 
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!
koliko ima?halo ba mi smo ove godine 3 puta igrali na kosevu,jeli se desilo nesto?UPS je napisao/la:A kad vasa uprava nije napravila problem oko karata ili prostora? Vi ste po Kosevu palili i otkidali stolice ima 10 godina, o cemu ti pricas??nick je napisao/la: isto tako hajde reci kad niste napravili problem?jesteli prosli derbi gadjali ljude sto sjede bakljama,jesteli prije toga sve popalili i porazbijali,drug zivis u zabludi niste vi hor beckih djecaka nego grupa huligana sto svaki put napravi sranje
Šta ovo ovaj pacenik UPS pominje koševo i stolice.
Pa koševo nije vaš stadion, vi ste tamo podstanari i paraziti jer ne placate kiriju vec godinama.
Šta vas boli briga za stolicama koševa kad je to svakako gradski stadion...pitara,olimpika,sašk-a bilo koga ko plati iznajmljivanje.
Pa koševo nije vaš stadion, vi ste tamo podstanari i paraziti jer ne placate kiriju vec godinama.
Šta vas boli briga za stolicama koševa kad je to svakako gradski stadion...pitara,olimpika,sašk-a bilo koga ko plati iznajmljivanje.
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 22 okt 2010, 11:27, ukupno mijenjano 1 put.
- samir_tm87
- Kontakt:
gigant ,UPS , karl nakav , nake ilidze , evo i ovaj imal vas jos oct ????
jes ikad cuo za pojam , NAPORAN???
dosadan si jbt , id ina svoju temu i zali se koliko oces , boli mene sto vi necete doci
jes ikad cuo za pojam , NAPORAN???
dosadan si jbt , id ina svoju temu i zali se koliko oces , boli mene sto vi necete doci
Šta ćeš,ozbiljna smo ekipa,sve planiramo i ništa ne prepuštamo stihiji i slučaju.Dosadilo nam kupovati sudije,pa sad eliminišemo protivničke navijače.Može nam seUPS je napisao/la:Ma ja, ovo je samo prvi dio vaseg jadnog plana.mamaSmurf je napisao/la:Totalno uništenje dolazi tek u nedjelju
Jadni ste, niste ni svjesni
P.S. nick - ne provaljuj se, znas ti dobro o cemu ja pricam
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Isti ste vi i jedni i drugi (navijaci),yebali vas bojkoti....
LUKAVICA 17 okt = GRBAVICA 24.okt
Vama je vaznije kako cete se vi pokazati sami pred sobom ili pred drugim grupama,nego podrska klubu i kako ce klub rezultatski proci. Nema razlike medju vama....
SIMILIS SIMILI GAUDET (Slican se slicnom raduje!!)
Sve bi ja vas na radne akcije,kramp u ruke,kakve baklje nije to za vas...
LUKAVICA 17 okt = GRBAVICA 24.okt
Vama je vaznije kako cete se vi pokazati sami pred sobom ili pred drugim grupama,nego podrska klubu i kako ce klub rezultatski proci. Nema razlike medju vama....
SIMILIS SIMILI GAUDET (Slican se slicnom raduje!!)
Sve bi ja vas na radne akcije,kramp u ruke,kakve baklje nije to za vas...
Zadnja izmjena: Neprilagodjen, dana/u 22 okt 2010, 11:30, ukupno mijenjano 1 put.
o cemu ti pricas?glumite pepeljuge vidis li u sta se pretvarate?svrsavate na vase saopstenje gdje vasi navijijaci namjerno provociraju,pune vas novine zadnje 2 godine i vi nekom nesto pricate,jos prebacujete stvar fol unistili derbi a proslog se ne sjecate? vase licemjere se samo granici sa vasom gluposcuUPS je napisao/la:Ma ja, ovo je samo prvi dio vaseg jadnog plana.mamaSmurf je napisao/la:Totalno uništenje dolazi tek u nedjelju
Jadni ste, niste ni svjesni
P.S. nick - ne provaljuj se, znas ti dobro o cemu ja pricam
Ma ko vas hebe pitari...
Uvijek ste cigančili, pa nije čudno što to i sad radite.
Uvijek ste cigančili, pa nije čudno što to i sad radite.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Ma hajde sta vas briga, sada cete se barem cuti, necete biti nadglasani
valjda nece i vjetar puhati, pa onda da se bas ono cujete.....samo da vas ne nadjaca huk sa koseva 
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Ja podrzavam bojkot i molim ljude iz Udruzenja HZ da svi odemo na sjever na Kosevo, stim da ima tv-e prijenos mozemo gledati na velikom ekranu,a da pare damo djeci na Bjelave! Razlog zbog kojeg podrzavam bojkot je da od dva zla izaberem jedan i kako se blizi derby ne mogu da se odlucim na koju tribinu da odem,cak sam razmisljao da odem na sjever medu navijace Zelje i da derby gledam onako kako gledaju ljudi civilizovani,a ne ko neka zivotinja da gušim slabije od sebe dabih vidio sansu ili gol! Istok je prica za sebe meni ne smeta sto je neuslovan isao sam i na gore tribine,ali na Zeljinom istoku kad je pun,a bice sad za derby, ne vidi se nista,osim onih navijaca koji su stigli prvi i nalaze se dole uz ogradu,a oni koji su na vrhu istoka jedina im je sansa da se popnu na ciru! Pozivam Predsjednika Zuju da sa mnom i mojim sinom kao i njegovim djetetom odemo na tribine koje je dodjelio navijacima Sarajeva i da vidi kakvi su to uslovi i da zajednicki sa Predsjednikom Sarajeva Blekicem sjednu za stol i rijese probleme radi dobrobiti ove nase jadne lige i da ovi napaceni navijaci mogu da prate derby onako kako to normalan covjek (civilizovan) zasluzuje bilo ,na Kosevu ili Grbavici.! 
Zadnja izmjena: ekii, dana/u 22 okt 2010, 11:50, ukupno mijenjano 4 puta.
Manijaci su PRIZNALI..HZ-tm 3-0

Kakvu meksicku sapunicu su stvorili pitari iz cista mira
odjednom su se sad dosjetili da im je malo prostora, a godinama im to nije smetalo da dolaze na Grbavicu i navijaju za svoj klub.
Sad odjednom ništa ne valja, nekakvi ultimatumi i najave bojkota.
Pa to je presmješno
Pa to je presmješno
Oduzmi JoSe loma. Kakvih ba 25 milja. Gdje je to stalo. Šta će UPS reći. Bilo 12 milja plafon. Od toga pitara 8 milja.Seyo_TM je napisao/la:Vremeplov: 21. oktobar 1979 - 21. oktobar 2010
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/vr ... tobar-2010
E čuj malo im 3 milje najavljuju petaka. Pa od 54. njih nije bio petak na Grbavici. Šta je furka i špica uradila od ove njihove balavurdije ne ide na pamet. Hajd' sve šega zajebancija ovo, ono, ali kod njih ova mitologija da Bog da da izdobri. Jadnijeg kluba gledajući historijski teško da ima u ovim krajevima, a veće mitologije. Šta bi tek bilo da su osnovani recimo dvadeset i neke i da su odigrali u Evropi više od tri kola. Ili da još imaju stadion i da su nastali "prirodnim" putem. Pa hajde ba. Jeb.o Andersona šta bi bilo.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Pa valja se vratiti kući pognute glave.Ovako, kuća ,televizor i niko ne vidi da plačeš.Mandrak je napisao/la:Kakvu meksicku sapunicu su stvorili pitari iz cista miraodjednom su se sad dosjetili da im je malo prostora, a godinama im to nije smetalo da dolaze na Grbavicu i navijaju za svoj klub.
Pa to je presmješno
a mozes ici na skele u Mostar,Tuzlu,Banja Luku,Prijedor a ne odgvoara ti beton na Grbavici....Ma treba vam dati 400 karata i cao !johnnyHZ je napisao/la:seljak obicni koji rijec OVAJ ponavlja 233 puta.... prica o nekom paljenju zapadaa...stvarno je ono,izgradjena licnost ..nema sta.... ocistili istok??? treba neko nogu da slomi na onom gradilistu ,odronu .... da Bog sacuvaLIvada je napisao/la:http://sou rce.ba/clanak/479922330249/sport/Žujo:%20Ne%20mogu%20navijači%20voditi%20politiku%20klubova/?ref=tiker
ŽUJO SVAKA ČAST !
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, perodeformero i 29 gostiju.