NBA 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- AshburtonG
- Kontakt:
Re: NBA 2018/2019
Vi niste, ja jesam. Ne vidim u cemu je problem razlicitog misljenja? Sto se tice Tatuma, mislim da ce bit u dogledno vrijeme top 10 igrac lige.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nema tu nikakvog problema,ali mozes li reci koji su to dokazi koji nam kazuju da ce ingram i kuzma postati zvijezdeAshburtonG je napisao/la:Vi niste, ja jesam. Ne vidim u cemu je problem razlicitog misljenja? Sto se tice Tatuma, mislim da ce bit u dogledno vrijeme top 10 igrac lige.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Pa wade i dirk zavrsavaju posle ove sezone a vince ce jos igrat.Valjda zbog tog nije dobio poziv.Lillard je napisao/la:Vince Carter je valjda niko i ništa. Silver debilu.
23
- AshburtonG
- Kontakt:
https://sh.m.wikipedia.org/wiki/KrpeljBosniaBoston je napisao/la:Nema tu nikakvog problema,ali mozes li reci koji su to dokazi koji nam kazuju da ce ingram i kuzma postati zvijezdeAshburtonG je napisao/la:Vi niste, ja jesam. Ne vidim u cemu je problem razlicitog misljenja? Sto se tice Tatuma, mislim da ce bit u dogledno vrijeme top 10 igrac lige.
treba onda ocekivati iduce godine da parker,carter i gasol dobiju pozive za all star
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ocigledno ne prihvatas razlicito misljenje,a u isto vrijeme nemas argumenteAshburtonG je napisao/la:https://sh.m.wikipedia.org/wiki/KrpeljBosniaBoston je napisao/la:Nema tu nikakvog problema,ali mozes li reci koji su to dokazi koji nam kazuju da ce ingram i kuzma postati zvijezdeAshburtonG je napisao/la:Vi niste, ja jesam. Ne vidim u cemu je problem razlicitog misljenja? Sto se tice Tatuma, mislim da ce bit u dogledno vrijeme top 10 igrac lige.
#Punoljetstvo
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Polako,polako ljudi.Samo zato sto neki od nas ne misle da je paket LAL za ADa najbolji,to nikako ne znaci da njihovi mladi igraci nisu talentovani.Kuzma i Ingram mogu eksplodirati i zabiti po 30p na tekmi.To smo vec vidjeli.To jasno govori da ima prostora za napredak.Lonzo je mnogo bolji defanzivac nego sto se to predvidjalo,ima i taj dobar pregled igre.Hart igra jako,zeli biti 2 way igrac i to mnogo cijenim kod njega.
Problem je sto su oni,izuzev Kuzme i Harta,top pikovi i to je odmah ogroman pritisak na njih da pokazu sto i drugi pokazuju,a nije bas svako sposoban da se nosi s tim.Do ove sezone,nisu imali ni vodju na terenu,a samo sa mladim plus role igracima u ovoj ligi nema uspjeha.Igracima koje LAL imaju treba vremena,a to je najmanje sto im Lakersi pruzaju tamo.
Problem je sto su oni,izuzev Kuzme i Harta,top pikovi i to je odmah ogroman pritisak na njih da pokazu sto i drugi pokazuju,a nije bas svako sposoban da se nosi s tim.Do ove sezone,nisu imali ni vodju na terenu,a samo sa mladim plus role igracima u ovoj ligi nema uspjeha.Igracima koje LAL imaju treba vremena,a to je najmanje sto im Lakersi pruzaju tamo.
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 01 feb 2019, 22:14, ukupno mijenjano 1 put.
Brooklyn's D'Angelo Russell has been selected as Victor Oladipo's replacement as an East reserve in the NBA All-Star game, **** tell
- AshburtonG
- Kontakt:
Koji klosar. Znaci platio bi na tu nagradu jedno 40% poreza, a zaradjuje brutto 20+ miliona godisnje. Zbog 600k ovoliko devastiran? Vec su ga poceli sprdat ba twitteru.GOAT je napisao/la:
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ja bi se ubio da zijanim 600k dolara,covjek mozda samo naucio da cijeni dinar.Znam da on nije bas u situaciji da kuka zbog tog za razliku od smrtnika al jbg vecina bogatasa su skrtice
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 01 feb 2019, 22:17, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Sumnjam da je Gobert bas zbog tog bonusa razocaran.Pravi sportista nikad nije motivisan novcem,a UTA i LAC su timovi koji su svojim igrama zasluzili da imaju predstavnike na All staru...A ne da neko ima 3 ili da se nagradjuje "nabijac statistike".
-
bombaysaphire
- Kontakt:
AshburtonG je napisao/la:Koji klosar. Znaci platio bi na tu nagradu jedno 40% poreza, a zaradjuje brutto 20+ miliona godisnje. Zbog 600k ovoliko devastiran? Vec su ga poceli sprdat ba twitteru.GOAT je napisao/la:
Ja mislim da uopšte nije do novca, ako si se ikad bavio sportom znaš kakav je osjećaj kad nešto ne dobiješ, a itekako si zaslužio.
Gobert zna igrače gledaju drugim očima, kada piše da je All Star igrač.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Vidim DeRozan nije bio allstar na zapadu,ustvari ni blizu toga.To je ta strasna konkurencija na istoku bila,kakav curry i durant,lowry im kroz noge prebacivo
#Punoljetstvo
jasta pravi sportista place jer nije dobio poziv za revijalnu tekmu
kakav patetiko
kakav patetiko
- Kobe Bryant
- Kontakt:
NEZALAGANJE je napisao/la:Polako,polako ljudi.Samo zato sto neki od nas ne misle da je paket LAL za ADa najbolji,to nikako ne znaci da njihovi mladi igraci nisu talentovani.Kuzma i Ingram mogu eksplodirati i zabiti po 30p na tekmi.To smo vec vidjeli.To jasno govori da ima prostora za napredak.Lonzo je mnogo bolji defanzivac nego sto se to predvidjalo,ima i taj dobar pregled igre.Hart igra jako,zeli biti 2 way igrac i to mnogo cijenim kod njega.
KakoBosniaBoston je napisao/la:Vidim DeRozan nije bio allstar na zapadu,ustvari ni blizu toga.To je ta strasna konkurencija na istoku bila,kakav curry i durant,lowry im kroz noge prebacivo
Nez rece dobili allstara
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Glup komentar @aleme.Mozes ti puno bolje,siguran sam. 
filip13 je napisao/la:Brooklyn's D'Angelo Russell has been selected as Victor Oladipo's replacement as an East reserve in the NBA All-Star game, **** tell
NEZALAGANJE je napisao/la:Glup komentar @aleme.Mozes ti puno bolje,siguran sam.
Sta je rec
Fake allstar jel?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.