NBA 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA 2018/2019
Bravo za ovaj potez Magica nek su se povukli stvarno Pelikansi previse zahtjevaju ni za koga ne vrijedi dati 6 igraca i 6-8 pikova to je stvarno preseravanje nista cekati ljeto pa nekog uzeti moja zelja je Kley haubica
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
- Slatinash_7
- Kontakt:
Ma jasno je to meni,ali opet vrti se ogromna lova u NBA,svi timovi su u plusu,pogotovo ovi sto ne placaju luxury pa mi je ''glupo'' tu cuvati taj milion dva,cisto na racun cinjenja usluge igracu..IlCapitano je napisao/la:Zavisi. Uglavnom je to lošija ekipa koja nema koristi od starijeg/preplaćenog igrača kojem ističe ugovor pa mu učine uslugu i puste ga ako ima interesa u boljim ekipama nakon trade deadlinea. U zamjenu za to igrač obično 'vrati' 1-2m od trenutnog ugovora što nadoknadi kad potpiše s novim timom.Slatinash_7 je napisao/la:Moze mi neko objasniti zasto ekipa vrsi buyout? Cuvaju milione ili?
Ove godine vjerovatno Jabari i Robin Lopez, Ellington, Wes Matthews, Kanter, Jordan, JR Smith, možda Lin i Dedmon, Ariza, Holiday. Finih igrača za rotacije ima
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Kakav debil!

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
to onaj novi KDmiki_92 je napisao/la:Jabari nije dobar nizasta
- tuzlak1987
- Kontakt:
Lonzo na svojim ledjima mora do kraja zivota izdrzavati 3 retarda. A inace fin momak i normalan.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Wiggins i Parker su bili razlog što sam uopšte prestao obraćati pažnju i pratiti na bilo koji način nadolazeće draft klase.
Klocevi a najavljivali ih kao lidere nove NBA.
Klocevi a najavljivali ih kao lidere nove NBA.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ma ta citava draft klasa je bila hajpana pa na kraju kur.ac.Wiggins novi lebron,Jabari novi KD,Randle novi Barkley,Stauskas novi drazen,Saric novi dirk,Vonleh perenialni allstar,Smart buduci top 5 PG,Exum novi Penny.Jedino su Embiid,Nurkic,Jokic i Capela dostigli ili prebacili ocekivanja.Sta vise 2013 je mozda i bolja.Ljudi vec 2015. tu draft klasu 2013 smatrali jednom od najgorih ikad(u meduvremenu je iznjedrila mnoge zahvalne igrace i neke allstarove),a 2019 jos uvijek ne kritikuju 2014,kazu give them time iako imaju 25 godina u guziciTorres_9 je napisao/la:to onaj novi KDmiki_92 je napisao/la:Jabari nije dobar nizasta, po meni nikad dva igraca nisu imali veci hype od novog Kd i lebrona miginissa
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Nije opravdao 2. pick, ali igrac koji kroz karijeru ima 15 PPG na 49% FG je daleko od "nizasta". U sezoni u kojoj se povrijedio je imao 20-6-3 na 49% FG i 36.5% trice.Torres_9 je napisao/la:to onaj novi KDmiki_92 je napisao/la:Jabari nije dobar nizasta, po meni nikad dva igraca nisu imali veci hype od novog Kd i lebrona miginissa
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije radio na fizickoj gradji, bio lijen, nije poboljsavao odbranu. Stigle ga povrede.TheChief je napisao/la:Nije opravdao 2. pick, ali igrac koji kroz karijeru ima 15 PPG na 49% FG je daleko od "nizasta". U sezoni u kojoj se povrijedio je imao 20-6-3 na 49% FG i 36.5% trice.Torres_9 je napisao/la:to onaj novi KDmiki_92 je napisao/la:Jabari nije dobar nizasta, po meni nikad dva igraca nisu imali veci hype od novog Kd i lebrona miginissa
Sad naleti na jednoj stranici vezanoj za NBA mogao bi Mark Gasol otici u Charlot samo je pitanje ko ide u pravcu Memfisa
Nemoj tako. Cujem da je Ivica novi superstar u najavi.BosniaBoston je napisao/la:Druga postava ne bi imala lagan posao da izbori final four u aba ligiTheChief je napisao/la:U slučaju da je ovo prošlo Lakersi bi ostali na ovome.
Rondo - Caruso
Stephenson - Mykhailiuk
James - Hill
Davis - Beasley
McGee - Zubac
![]()
![]()
![]()
.
Zadnja izmjena: Azpi, dana/u 06 feb 2019, 01:02, ukupno mijenjano 1 put.
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Ako dodje do trejda izmedju Memfisa i Charlota put Memfisa bi mogli krenuti neki od navedenih igraca Malik Monk, Miles Bridges, Frank Kaminsky, or Michael Kidd-Gilchrist
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nema dileme da je Demps napravio gresku,ako nije prihvatio svih 5 mladih igraca od LAa.E tu ce ponudu vec biti tesko nadmasiti i pitanje je da li ce na ljeto dobiti ista slicno...
link prejako :urnebes: :urnebes:
Bron's gonna trade you 
Nema sumnje da je sva ova fama oko ADa uticala na svlacionicu Lakersa,ne mogu se sastaviti protiv jbne Indiane.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Kad čovjek skonta na šta je ovaj Lebron spao
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.