Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
Zadnjih 6 tekmi
22.2 ppg
14.5 rpg
4.2 apg
1.7 spg
1.3 bpg
22.2 ppg
14.5 rpg
4.2 apg
1.7 spg
1.3 bpg
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
To treba da rade portali, javne licnosti, da ispromovisu glasanje.StevieFranchise je napisao/la:Da smo kakva nacija imao bi minimum duplo više glasova od Khal Drogoa iz OKCa. Gruzijci su mogli izglasati Zazu kao 4. koji nije ni blizu AS kvaliteta a mi ne možemo Juku ni u razgovor da ubacimo (doduše ni Portland mu ne pomaže promovisanjem glasanja za CJa).
Npr ovaj portal za pocetak da siluje to ... pa ce i drugi (,jer dosta kkpiraju njih)
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- StevieFranchise
- Kontakt:
Upravo to. Treba kreirati pogodan narativ, u ovom dobu se skoro sve svodi na hype, posebno u NBA.Pantelija je napisao/la:To treba da rade portali, javne licnosti, da ispromovisu glasanje.StevieFranchise je napisao/la:Da smo kakva nacija imao bi minimum duplo više glasova od Khal Drogoa iz OKCa. Gruzijci su mogli izglasati Zazu kao 4. koji nije ni blizu AS kvaliteta a mi ne možemo Juku ni u razgovor da ubacimo (doduše ni Portland mu ne pomaže promovisanjem glasanja za CJa).
Npr ovaj portal za pocetak da siluje to ... pa ce i drugi (,jer dosta kkpiraju njih)
“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”
Da, ali sa naslovima koji ce potaknuti ljude na glasanje ... prvi all star Bosne i sl.
A nw ako mozete,eto glasajte
A nw ako mozete,eto glasajte
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
-
- Kontakt:
Ovaj portal može jedino da siluje Wandu i Icardia , da možda oni zaigraju na AS...Pantelija je napisao/la:To treba da rade portali, javne licnosti, da ispromovisu glasanje.StevieFranchise je napisao/la:Da smo kakva nacija imao bi minimum duplo više glasova od Khal Drogoa iz OKCa. Gruzijci su mogli izglasati Zazu kao 4. koji nije ni blizu AS kvaliteta a mi ne možemo Juku ni u razgovor da ubacimo (doduše ni Portland mu ne pomaže promovisanjem glasanja za CJa).
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Beast
Idemo glasati za Juku!
Jedan navijač unutar 24 sata može glasati samo jednom, a pojedinim danima glasovi će se duplirati, i to 3., 4., 10., 11. i 21. januara.
Jedan navijač unutar 24 sata može glasati samo jednom, a pojedinim danima glasovi će se duplirati, i to 3., 4., 10., 11. i 21. januara.
Evo sad mi klinci rekose da je na onoj igrici nba2k trenutno 96% ovr.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
- AlphonseKauders
- Kontakt:
Joj brata Olajuwona - knicksi nakon minut i po trazili time out, 6 poena im uvali Juka kao djeci:)
- AlphonseKauders
- Kontakt:
I urekosmo ga, dva bespotrebna faula i klupa nakon 5 i po minuta.. a i skakao je na svaku fintu suta kao da je rookie..
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sad nek ti jusufe gospoda uzimaju minute...bjezi ba
#Punoljetstvo
- FrancescoTotti
- Kontakt:
ma i ove sudije su za qurca. pipnuo nije lika kod 3. faula
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- AshburtonG
- Kontakt:
Ma laganini Juka. Jos 10 u drugom i ti si svoje odradio. Dosta vise lomljenja i dobijes ugovor kao zamjena tvoje zamjene.
Dobit ce sigurno dobre minute u drugom, ako ne pokupi cetvrtu odmah.

Dobit ce sigurno dobre minute u drugom, ako ne pokupi cetvrtu odmah.
kako nije,levatski ga udario po glavi, tj. naslonio ruku al yebi ga..FrancescoTotti je napisao/la:ma i ove sudije su za qurca. pipnuo nije lika kod 3. faula
koji sam ja peh, kasno se ukljucim i sve sto sam vidio je ovih par minuta u kojima je imao dva losa i jedan dobar potez.
a i ovaj ga odmah vadi ko da igraju finale play offa pa ga cuva za zadnju cetvrtinu.

@totti ne smije agresivnije zbog 3 licne
Zadnja izmjena: COYS, dana/u 08 jan 2019, 05:31, ukupno mijenjano 1 put.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
evo ga, 13 poena al opet ne izgleda previse oprezan u odbrani
Daj boze da zavrsi utakmicu 

- FrancescoTotti
- Kontakt:
umjesto da nabija statistiku na knicksima on sjedi na klupi zbog faulova. a i ovaj leonard mu ne pomaze 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.