NBA 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA 2018/2019
Orlando is trading for Markelle Fultz, league **** tells ESPN.
oppa
oppa
Sta bi im mogo dati OrlandoNEZALAGANJE je napisao/la:Orlando is trading for Markelle Fultz
Eto klupe PHI,kao da gledam.
Kad bi Rossa dali to bi bilo perfektno za Philu ali sumnjam da toliko cjene Fultza
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Orlando is sending Jonathon Simmons, OKC first-round pick, and Cleveland second-round pick for Fultz.
The Magic are sending Jonathan Simmons, a first-round and a second-round pick to the Sixers, per ****.
Lmao šta
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Wait to go Pelicans. You waited too long and now you’re NEVER gonna get Zubac and Bease in the AD trade. Hope you’re happy.
First pick for First round pick.
Ocekivano
Solidan povrat za nas s obzirom na sve.
Zao mi sto Markelle ide u tu fransizu, uzasnu za razvoj mladih igraca.
Solidan povrat za nas s obzirom na sve.
Zao mi sto Markelle ide u tu fransizu, uzasnu za razvoj mladih igraca.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ubi Woj Shamsa veceras
GOAT
GOAT
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Šta se dešava, pola lige trejdovano 
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
irfo je napisao/la:Ubi Woj Shamsa veceras
GOAT
- Nail for Real
- Kontakt:
Al je zakasnio za blockbuster trade Kristapsairfo je napisao/la:Ubi Woj Shamsa veceras
GOAT
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
OlsheyBassha je napisao/la:The Kings have traded Skal Labissiere to the Blazers for Caleb Swanigan, league **** tells ESPN.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Lillard je napisao/la:OlsheyBassha je napisao/la:The Kings have traded Skal Labissiere to the Blazers for Caleb Swanigan, league **** tells ESPN.![]()
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ocekujes AD a na kraju ti dodje mrtvi Muskala e moj Magic glupane bravo za Filu i trejd Fulca pojacavaju klupu koja sad izgleda sasvim korektno
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Teodosic buyout, vraca se u Evropu
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Wesley Matthews will agree to a contract buyout with the New York Knicks, and the Indiana Pacers are frontrunners to sign Matthews
Lillard je napisao/la:OlsheyBassha je napisao/la:The Kings have traded Skal Labissiere to the Blazers for Caleb Swanigan, league **** tells ESPN.![]()
- BosniaBoston
- Kontakt:
Prevarabhpremierliga12 je napisao/la:Teodosic buyout, vraca se u Evropu
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.