dobili su neke igrace samo se ceka potvrdairfo je napisao/la:Na kraju Toronta nije nista dobio od Netsa?![]()
Ne kontam ovaj trejd sa njihove strane nikako, Monroe je meni solidan igrac, a jos mu istice ugovor i onda das pik druge runde da ga se rijesis iako imas samo 11 igraca u rosteru?
NBA 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA 2018/2019
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Sramota,ginuo je za Knicksefilip13 je napisao/la:The Knicks are releasing Enes Kanter, league **** tells ESPN
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Dzaba mu kad pogine poslije svakog pick’n’rollaL-Train je napisao/la:Sramota,ginuo je za Knicksefilip13 je napisao/la:The Knicks are releasing Enes Kanter, league **** tells ESPN
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Hahahahaha,ma zajebajem se,levat teski.BosniaBoston je napisao/la:Dzaba mu kad pogine poslije svakog pick’n’rollaL-Train je napisao/la:Sramota,ginuo je za Knicksefilip13 je napisao/la:The Knicks are releasing Enes Kanter, league **** tells ESPN
Okusi strah, bol, mrznju i barut
- IlCapitano
- Kontakt:
Aha, skontao sam taj dio, al' ne razumijem nastavak pjesme pa reko ima nešto u tomeOikamid je napisao/la:Pa "going nowhere"
Nije trejdan
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Matthews u Indiani
Ipak se odlucio za minute
Ipak se odlucio za minute
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Da se jos jednom ove noci zahvalim mazgi zvanoj Neil Olshey. Pa odlazi vise ubleho jedno nesposobna.
Skal i Hood. Sexy.
Neznam kako Damian izdrzi. I guess... money?
Skal i Hood. Sexy.
Zadnja izmjena: AtlaZ, dana/u 07 feb 2019, 21:42, ukupno mijenjano 1 put.
BosniaBoston je napisao/la:Dzaba mu kad pogine poslije svakog pick’n’rollaL-Train je napisao/la:Sramota,ginuo je za Knicksefilip13 je napisao/la:The Knicks are releasing Enes Kanter, league **** tells ESPN
Cacho Rodriguez je bolji defanzivac od njega
Dali Zubca za Muscalu 
Sta li je u glavi Magicu i Pelinki zivo me zanima
Sta li je u glavi Magicu i Pelinki zivo me zanima
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ti si tipicni primjer patriotskog bosancerosa.Sta ce covjek dati za nekog vrijednog matereti?Lillard i Nurkic su untouchable,Mccolluma niko neceAtlaZ je napisao/la:Da se jos jednom ove noci zahvalim mazgi zvanoj Neil Olshey. Pa odlazi vise ubleho jedno nesposobna.
Skal i Hood. Sexy.
#Punoljetstvo
Vrhunac bi bilo da na ljeto West sastavi neki paket u kojem ce biti i Zubac za Davisa 
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
tek se sad vidi koliko je Ainge naguzio Sixerse
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- BernardBarnjak
- Kontakt:
miki_92 je napisao/la:tek se sad vidi koliko je Ainge naguzio Sixerse
Nemoj tako. Ali bolje da ti to kazes nego rio recimo
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- invincible1921
- Kontakt:
Sacramento Kingsi će otpustiti Bena McLemorea.
Tacno sam zaboravio da postoji covjek
Tacno sam zaboravio da postoji covjek
=\_1921_/=
Colangelomiki_92 je napisao/la:tek se sad vidi koliko je Ainge naguzio Sixerse
Dave fucking Silver
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Rece osoba sa takvim nickom. Koja ironija hahaha. Pa ne pricam samo za veceras. Pogledaj mu rezime. Mozda mislis da pratim POR od trejda Nurkica, pa ne bas..BosniaBoston je napisao/la:Ti si tipicni primjer patriotskog bosancerosa.Sta ce covjek dati za nekog vrijednog matereti?Lillard i Nurkic su untouchable,Mccolluma niko neceAtlaZ je napisao/la:Da se jos jednom ove noci zahvalim mazgi zvanoj Neil Olshey. Pa odlazi vise ubleho jedno nesposobna.
Skal i Hood. Sexy.
Prije nego sto se pravis pre pametan, udji malo na razlicitw forume blazersa pa ces vidjeti sta tamo ”prosjecne bosnje” govore o tom geniju.
Boston nakon deadlinea tesko da ima neke sanse da izadje s istoka. Sve 3 ekipe su bolje od njih bez ikakve sumnje. Po mom misljenju finale istoka ce biti izmedju Bucksa i Raptorsa i to ce ta serija bas brutalna bit, duel dva najbolja igraca istoka.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Ostade Conley bez tredea. Bas je zaglavio...
Bucksi i Toronto su dodali po posljednji komadić slagalice koji im je falio. Ako i nisu ovo dvije najbolje ekipe u NBA, vjerovatno nisu, njihovi rosteri mi djeluju najsmislenije i najbolje balansirani.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.