FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Eto ja bjezali nasi preko ograde.malo fajta hajde ba neko dobije neko da fasungu sve je to ok.mma_hz je napisao/la:Rastjerase nas ljudi ko kokosi.Vazda sam mrzio kad neko rastavlja kad belaj pocne.bordobijeli je napisao/la:Ma vala i ne vidi se da je neko nekog natego, svi na nogama. Dobro je to tuca zblizavamma_hz je napisao/la:![]()
sto nas ljudi nakvasise Bozeeee
Kad tuca pocne nema povratka,golman ,Saban i Handzic se tuku ,njihovi svi navalili a Halilović,Sofranac itd itd satro razdvajaju..Puuu picke
Ma vala ne nam ni sta ce im tekma sa ekipom koja može samo po tefericima igrati...Glupost ,umjesto da uigravas postavu,da vidis kakvi su ovi momci iz II ekipe ti gledas kad ce nekom od njih slomiti nogu...Meni je ovo živi promasaj,ali eto htjelo se malo pogledati za rezerve...Ma j.ebes sve ko je hajra u tuci vidio...
-
Historicar
- Kontakt:
Vjerujem da Husref sada razmišlja kako što bezbolnije Rundi javiti da mu mali veze sa vezom nema
Posto utakmica nije završena nece je racunati tako da Ce Jahic dobiti sansu protiv Astane takodjer .Sad mu javljeno.
Dobro neko rece i ovo smo uigravali,i ovo se moze desiti.
Dobro neko rece i ovo smo uigravali,i ovo se moze desiti.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
Pitaristok
- Kontakt:
gdje imaju golovi
Proklizavanje, proklizavanje, proklizavanje

FK SARAJEVO.
"Na momente je bilo dobrih stvari. Gosti su bili previše nervozni, ali to se dešava. Nismo to željeli. Nisam nezadovoljan, dosta igrača je dobilo šansu. Utakmica nije bila planirana, ali smo je organizovali da bi pogledali neke igrače. Pokazala nam je nešto. Bio je voljni momenat, te agresivne igre. Bilo je i dobre igre", kazao je Musemić koji se dotakao i Ade Jahića koji je isključen već u 17. minuti.
"Bilo je proklizivanje. Izbio je loptu, nisam to dobro vidio. Dozvolili su nam da uđe drugi igrač. Šteta što nismo mogli vidjeti nešto više. Kada su on i Cruz u pitanju nismo donijeli odluku. Tu smo još 3-4 dana pa ćemo vidjeti".
Rifet Kapić će prema svemu sudeći biti posljednje pojačanje bordo tima ove zime.
"Mislim da smo sa Kapićem završili pojačanja. Što se mene tiče to je to. Radi se o kvalitetnom igraču koji će nam poboljšati kvalitet igre. Ne znamo koliko je fizički spreman, to će pokazati utakmice", dodao je Musemić.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- robertkosar
- Kontakt:
Trener bogami dobro proklizao, sve ce covjek izmislit samo da ovog levata ostavi u ekipi 
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Neka malo, da očeliče
Publika aplaudira marisani
Publika aplaudira marisani
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Sto ti treba ovo Husrefe, zbog nekog debila sebi teret stavljas. Ajd sve do sad sam kontao zna covjek svoj pos'o i da ostane, sta ces. Al kako ga sad samo brani pa to je fuuj, vece je bolan Sarajevo od tebe Husrefe.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Khabib Sabanovic, a i Kovacevic se momacki posaketao ostalo nisam primjetio... nkea malo nek se udaraju, tako se gradi bratstvo u ekipi... nek su ovo izbacili iz sebe na pripremama...
Teretana im udarila u glavu 
@mma_hz jah, znam da je neki yeben sport u pitanju. 
Zamijeni pakne Jahićuuu. Joj kad bude argument "pa šta, i Kovačević je dobio glup crveni, može i Jahić".
Zamijeni pakne Jahićuuu. Joj kad bude argument "pa šta, i Kovačević je dobio glup crveni, može i Jahić".
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- ElCartel11
- Kontakt:
Tako ti je kad uzmes neku seljacku ekipu za protivnika, nemam pojma odakle su iskopali ove fajtere 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Moze li neko staviti Sabanovicu onu chechensku kapu na glavu 
il onu sliku Khabiba kad sa međedom se hrvarevolt je napisao/la:Moze li neko staviti Sabanovicu onu chechensku kapu na glavu
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
bordopoeta
- Kontakt:
E zato nam je trebao u stručnom štabu biti Mirsad Dedić.ThrillerHz je napisao/la:Oj jes me bijes obuzeo nakon odgledavanja ovog klipa, pu majku im gruzijsku
A sta ti opravdavas Kovacevica i onako ponasanje za crveni?skoroalen je napisao/la:@mma_hz jah, znam da je neki yeben sport u pitanju.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ovdje od Jahica napravili najbitnijeg igraca kluba. Lik ne bitan za iducu polusezonu.
I da potpiše neće igrati 1 min u sezoni, kakvi su levati sve potpisivali.. Je*at’ ga ba !
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Trenutno korisnika/ca: Laganini1986 i 24 gosta.