NBA 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA 2018/2019
Ja fkt nzm kako je ovo faul, lik nit je isao na njega nit sta skocio prema lopti jos je i prvi dosao do nje, najbolje da se igra neki balet i da nema kontakta nikako
-
GeriOldman
- Kontakt:
-
bombaysaphire
- Kontakt:
On je prije došao do lopte , i to je najbitnije. Po tvojoj logici onda bi svaka druga blokada bila faul, jer dolazi do kontakta .Brokula je napisao/la:Kako nije faul? Uvijek su ovi opasni potezi suđeni kao flagrant 1
A ovo je Embiidu navika, prečesto ideo neoprezno u ove blokade bez ikakvog osjećaja da li će nekog drugog ili sebe povrijediti
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Pa nije ovo brate običan kontakt, pokosio ga po pola tijela dok je čovjek bio u vazduhu. Embiid je nesmotren, nije mu ovo prvi putbombaysaphire je napisao/la:On je prije došao do lopte , i to je najbitnije. Po tvojoj logici onda bi svaka druga blokada bila faul, jer dolazi do kontakta .Brokula je napisao/la:Kako nije faul? Uvijek su ovi opasni potezi suđeni kao flagrant 1
A ovo je Embiidu navika, prečesto ideo neoprezno u ove blokade bez ikakvog osjećaja da li će nekog drugog ili sebe povrijediti
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kako je odvratno i retardirano ovo što liga radi sa Pelicansima i Davisom 
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sad citam komentare na nekoj arheloskoj temi da je 2011 shaq bio top 10 centar sa 9 poena i 5 skokova.Sto je najgore to nije bilo daleko od istine.Nevjerovatna je centarska evolucija u zadnjih 5 godina
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Joj Poetela
sam dole ima 3 min da se zagradi da uzme skok a on je u aut nabija i primaju tricu 
Niko ih i ne cuvaClutch je napisao/la:Dobra Juta
Slazem selumani je napisao/la:Niko ih i ne cuvaClutch je napisao/la:Dobra Juta
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Stigao spreman večeras.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Došao iz Francuske, nije imao vremena da se presvuče.S-Y-L-A-R je napisao/la:
Stigao spreman večeras.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Harris ce se sigurno dobro uklopiti u ovaj tim Phile, ali za Bobija se ne slazem. On nema bukvalno nista ponuditi u ovoj ligi, a pogotovo nece imati u PO. Njega je samo potrebno udaljiti iz srca reketa i on je totalno bezopasan, a nije uopste jak da bi se mogao gurati i izgraditi sebi poziciju na low postu. U odbrani je jos i gori. Ne dao Bog da se Embiid povrijedi jer bi se tad bas vidjelo koliko je Marjanovic beskoristan. Meni je Philu sad posebno zanimljivo pratiti. Imaju sasvim dovoljno vremena da uigraju ovu petorku do PO, ali bi klupa mogla biti veliki problem, pogotovo ako se Jonathon i Ennis ne uklope u tim onako kako se prizeljkuje. U prvoj petorci imaju dva ozbiljno dobra sutera s distance, dva kosarkasa koji odlicno napadaju kos licem i Joela kao najboljeg centra lige. Ja sam ubijedjen da ce oni postati maksimalno kompaktni do PO i kljucnih meceva, ali ostaje pitanje kakav doprinos ce donijeti igraci s klupe.ronaldo99 je napisao/la:Nego Phila ce biti odlicna sa ovim trejdom, jos jr Embid sinoc igrao na jrdnu 30% jer se vidjelo da je max iscrpljen,, Harris i Bobi cr im biti od velike pomoci, nekako se fino svi nadopunjuju, Butler ne trosi vise puno lopti frajer je prihvatio da igra timski i to je veliki plus, stvarno ce ih biti fino gledati u nastavku
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Igra Harden igra i pobjedi
25 poena nije ni poluvrijeme
Najbolji igrac lige
Najbolji igrac lige
Nece se valjda Thunderi vratiti.alemsa je napisao/la:Igra Harden igra i pobjedi
Najbolji igrac lige
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Ajmo PG pokazi ovoj neznalici i glumcu ko je pravi MVP!
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Sta kazes, najbolji igrac ligealemsa je napisao/la:Igra Harden igra i pobjedi
Najbolji igrac lige
pg ebac jos mu se posra u njegovom dvoristu.
Bit ce zanimljiva do kraja borba izmedju ebaca i ante za mvp-a
Bit ce zanimljiva do kraja borba izmedju ebaca i ante za mvp-a
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.