miki_92 je napisao/la:Celticsi
Prava ekipa
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
miki_92 je napisao/la:Celticsi
Najbolji bez premca, pa vidis sta covjek radi, 36.6 ppgEpidaurus je napisao/la:Sta kazes, najbolji igrac ligealemsa je napisao/la:Igra Harden igra i pobjedi
25 poena nije ni poluvrijeme
Najbolji igrac lige
Potpuno se slazem sa ovim dijelov za stevensa i galamu.Nisam ljubitelj europskog nacina trenrianja ali treba umisljenim zvjezdicama šamar opalit.Doduse to je u americi bullying i zlostavljanjerio_Ferdy88 je napisao/la:Dobro je ako ne popiju metlu u prvoj rundi od Phile, a da budu prvak istoka, hemija u ekipi ne postoji, i za to je Stevens najkrivlji, čovjek ne zna zagalamiti i **** mater nekim umišljenim zvjezdicama kad treba, logično da će oni to iskoristiti. Al nije da nisam to najavio, može me clutch citirati kad već ima tako dobro pamćenje
Što se mene tiče 1 jul cant come soon enough, da riješimo to i da znamo gdje smo.
Mislim.mozes ti to mislit ali.95% analiticara i svijeta se nece sloziti s tobom.jbg.alemsa je napisao/la:Sta mu je kobe rekao da one man show nece moci u playoffu, no shit sherlock, izmislio toplu vodu jebte.
Covjek trenutno mora igrat ovako, u playoffu ce valjda ekipa biti zdrava pa nece morat, logika 1 on 1.
@reds
36.6 napisat cu na ruci i slikat pa pricaj s tim. Niko u ligi ne bi mogao izdrzat ovoliki workload trenutno i ovako odradit, KD je igrao sam ono bez Russa nope, Russ pretrposle sezone nope itd.
KD osvojio mvp te sezone,russ te sezone.Try harderalemsa je napisao/la:Sta mu je kobe rekao da one man show nece moci u playoffu, no shit sherlock, izmislio toplu vodu jebte.
Covjek trenutno mora igrat ovako, u playoffu ce valjda ekipa biti zdrava pa nece morat, logika 1 on 1.
@reds
36.6 napisat cu na ruci i slikat pa pricaj s tim. Niko u ligi ne bi mogao izdrzat ovoliki workload trenutno i ovako odradit, KD je igrao sam ono bez Russa nope, Russ pretrposle sezone nope itd.
Zlobnici bi rekli da se Deniju vraca za sve kaljave poteze
cuj Boston da izgubi od Philerio_Ferdy88 je napisao/la:Dobro je ako ne popiju metlu u prvoj rundi od Phile, a da budu prvak istoka, hemija u ekipi ne postoji, i za to je Stevens najkrivlji, čovjek ne zna zagalamiti i **** mater nekim umišljenim zvjezdicama kad treba, logično da će oni to iskoristiti. Al nije da nisam to najavio, može me clutch citirati kad već ima tako dobro pamćenje
Što se mene tiče 1 jul cant come soon enough, da riješimo to i da znamo gdje smo.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 3 gosta.