FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Sreca pa je “druga” postava. Bilo bi lose da je prva, a ovako nece ovi zajedno igrati vec samo pojedini.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Očekujem izjavu Amara u fazonu "nadam se da su igrači koji su danas igrali, skontali što su druga postava" 
Irfane Fejzicu najbolji golmane 
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
- KongrateUK
- Kontakt:
Nista strasno, kombinovani tim, ali ce ovaj Mujezinović biti pojačanje malo je reci
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
Kako stoje ovi što sutra igramo s njima?
MIGRANTI iz METROPOLE!
Treći u ukrajinskoj ligi, odmah iza standardnog dvojca Shaktara i DinamaUBIPITAR je napisao/la:Kako stoje ovi što sutra igramo s njima?
Iskontrirao te pravobraco je napisao/la:Očekujem izjavu Amara u fazonu "nadam se da su igrači koji su danas igrali, skontali što su druga postava"
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ali baš, ko da je pročito što sam ja napisaoRaonffa je napisao/la:Iskontrirao te pravobraco je napisao/la:Očekujem izjavu Amara u fazonu "nadam se da su igrači koji su danas igrali, skontali što su druga postava"
- kerimatomic1921
- Kontakt:
1,2,3 penala mogu biti navuceni, ali 7 ili 8 od pocetka sezone - Boga mi bih rekao da su nam defanzivci slagirani, drugog objasnjenja nemam. Dosuse ona 2 protiv Shkendije su smijesna. Rodin jeste potencijal, ja se samo bojim da ne ostane potencijal do kraja zivota.braco je napisao/la:Stoti penal protiv nas otkad je krenula ova sezona što u takmičarskim što u prijateljskim. Ovo je peti penal protiv nas na ovim pripremama ako se ne varam, mrsko mi provjeriti u takmičarskim koliko ih je svirano. Ili su sudije lude ko onaj sudija protiv Shkendije ili nam defanzivci nisu normalni.
Ima li neko neku informaciju, je li se neko isticao danas? Kakav je Mujezinovic bio?
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Evo sad sam prebrojao, 7 penala u takmičarskim utakmicama protiv nas svirano. 1 u evropi i 6 u ligi. Plus 5 na ovim prijateljskim na ovoj zimskoj pauzi. Znači 12 penala sveukupno, fakat nenormalno...kerimatomic1921 je napisao/la:1,2,3 penala mogu biti navuceni, ali 7 ili 8 od pocetka sezone - Boga mi bih rekao da su nam defanzivci slagirani, drugog objasnjenja nemam. Dosuse ona 2 protiv Shkendije su smijesna. Rodin jeste potencijal, ja se samo bojim da ne ostane potencijal do kraja zivota.braco je napisao/la:Stoti penal protiv nas otkad je krenula ova sezona što u takmičarskim što u prijateljskim. Ovo je peti penal protiv nas na ovim pripremama ako se ne varam, mrsko mi provjeriti u takmičarskim koliko ih je svirano. Ili su sudije lude ko onaj sudija protiv Shkendije ili nam defanzivci nisu normalni.
Ima li neko neku informaciju, je li se neko isticao danas? Kakav je Mujezinovic bio?
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Hahaha, nevjerovatno @braco. Cuj 12.... ja opet kazem, 2,3 mogu biti navucena, ali ne moze te neko 12 puta zaklati - vidis da su nam stoper debili.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
-
Manijakdolopate
- Kontakt:
Ma ovi Misketovi iz Ziraata sredili sudijama u Turskoj, nema druge.
Izvještaj sa utakmice protiv Sochija
Youtube: 1921tv
Facebook: 1921.ba
Instagram: 1921.ba
Ko kome ovo pič,kara na 5:44 na izvještaju?
Da li će i ovi ukrajinci raditi stream ili ćemo sutra biti uskraćeni?
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
Samo da znate da je ubica Gačić na Stupu vidjen, cuvajte se ko god blizu zivi.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Treba Bogija poslat da tog psihopatu malo smiri
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Zakljucaj se i ne mrdaj, sem ako nisi dijasporacOsim13 je napisao/la:Treba Bogija poslat da tog psihopatu malo smiri
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
FK Željezničar jutros je odradio posljednji trening u Turskoj. Pogledajte izvještaj te izjavu Anela Šabanadžovića.
Youtube: 1921tv
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Plavamamba, Taree i 25 gostiju.