igra se 90 minuta, tako da strpljenja malo.FrancescoTotti je napisao/la:Yeba me barcelona :/
Od sad se necu zalit kad me prvi par obori, puno je gore kad ovako zadnji zezne stvar

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
igra se 90 minuta, tako da strpljenja malo.FrancescoTotti je napisao/la:Yeba me barcelona :/
Od sad se necu zalit kad me prvi par obori, puno je gore kad ovako zadnji zezne stvar
Nije bilo onog osjecaja kad znas da prolazi. Halalio sam se vec na poluvremenustulic89 je napisao/la: igra se 90 minuta, tako da strpljenja malo.
Jbg sav mi je instinkt govorio da to uradim al et...Finn je napisao/la:Sto nisi uzeo 60? Pa nije 5 maraka. Uvijek kad nude otkup treba uzeti. Pa taman bila 1.10 kvota.
Ja sam tako nedavno cekao jos samo WHU u FA Cupu. I ponudili otkup i normalno uzeo. A WH izgubio 4:2.
cash out nema.samo prijevremena isplata ima,ali nemaju uslova od min 5 zavrseni parova kao npr u premier.bart je napisao/la:imal na wwin-u cashout
turok je napisao/la:Auxerre full penal za 170€
Posrani amateri ništa drugo.. Treba čovjek neke like totalno zaboravitiLightbringer je napisao/la:turok je napisao/la:Auxerre full penal za 170€
ni blizu tvog iznosa, ali svejedno yebali su i mene takođe
Nije humanoSlevinKelevra je napisao/la:Ode i Premier u qurac.... Šesto kombinacija na trecu vijetnamsku
Ovo je ludnica, ali sto ti kažeš ko igra online neće imati problema, ko bude punio tiket u poslovnici najebo jebambus je napisao/la:To njesra otprilike ovako izgleda.Dakle utakmice se pocinju pratit na premieru i nigdje drugo.Jer vec nemam pojma sta sam odigrao.
@miky
Penzici prelaze na online kladjenje.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.