Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
104
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 247

LBJ MVP
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la LBJ MVP » 22 okt 2010, 23:14

Andres kada je na putu da napiše dobar post zajebu ga živci :lol:
Uredu sve samo malo iskuliraj brate :lol:
Opusti se i sretno sa Zaragozom :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 23 okt 2010, 01:51

Andres je napisao/la:oj vi Paju uzimate za ozbilju , ma dajte....
pa svi znaju da je Pipita van serijski igrac , dokazano , potvrdzeno , uradzeno.
Samo mi nije jasno sta navijaci Reala hoce time reci da Pipita nevalja ???? Ne svi , ali ima pojedinaca.
sta vi hocete ???? Da 11 igraca na terenu budu mix Messija , Ronalda , Xavija , Casillasa , Alonsa itd '????
Nebudite smjesni , Pipita je vrh vrhova , ja bi ga u Barci volio prvi vidit!
a Paja ti si lud lik !!!! Pa naserem se ja tebi u taj šaanski klubic na celu sa idiotom ! Svaka cvrsca i jaca ekipa se Arsenalom moze poigrat.Kad ste zadnji put dobili neku jacu ekipu u Premiershipu ili CL ????? Ili vam sudije pak protiv tih ekipa sude nepostojece opsajde ili protivnicima daju 2 - 3 penala ono radi reda , jer misle da cete ih stici ???
Iskuliraj !

btw: Ferguson najbolji , a Mourinho do njega !
Kultura na nivou kamenom dobu, kako dolikuje dotičnom. :roll:
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Makaveli
Kontakt:

Post Postao/la Makaveli » 23 okt 2010, 01:55

LBJ MVP je napisao/la:Marcelo 100 u La Ligi jeste antitalenat veliki :lol:

@makaveli misliš na Robbena :lol: stakleni najbolji igrač na svijetu
naravno ! :)
a danas svakakvih ljudi
svakako

Ultras Sur
Kontakt:

Post Postao/la Ultras Sur » 23 okt 2010, 10:12

Čuj gledam li ... :?

Benzema je jači ali je ovaj brži i okretljivi, kad se sve uzme, razlika je u pet deka.
••• Real Madrid C.F. •••

❸❶ La Liga titles

❶❼ " Copa del Rey " Cups

❾ Uefa Champions League titles

❷ Uefa Cup titles

❸ Intercontinental Cups

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 23 okt 2010, 11:30

Makaveli je napisao/la:inace ne volim odgovarati na ovoj djecijoj temi kluba za kojeg zivim...al' iskoristicu priku da se osvrnem na postove u kojem se opravdavaju zvizduci jednom robinhu...ni manje ni vise nego iz razlog jer je potrcao za novcem manchester citya...

to bi znacilo da je on prvobitno u real dosao dzaba i da novac nije bio motiv dolaska u real ?
a da je CR/ olicenje dobrote i fanatizma prema klubu obzirom da uzima platu koliko uzima,,,,
i robihno u to vrijeme je bio motorna snaga reala,kao sada ronaldo....pa uporedite plate u te dvije ere i odnos prema prvim zvjezdama :)

iako,necu propustiti priliku da kazem koliko mi je zao sto najbolji igrac svijeta poslije messija nije ostao u realu malo duze (rijec je o inspiraciji bayerna )
Kosta, molim te postedi nas tvojih djecjih postova i hvalospijeva o Arjenu 'Staklenom' Robbenu. Taj nikada nije niti ce biti ispred Ronalda, a u repki ce uvijek biti u sjeni Wesa.

Sto se tice Robinha. On je dosao u Madrid za 25 miliona eura! I to je plakao, nije radio treninge, i sta ti ja znam samo da dodje u najbolji klub na svijetu. Istina, volio sam ga i bio mi je jedan od najdrazih igraca u Madridu, i stvarno je uvijek igrao na nivou (zvucim ko Zika Pavlovic :D). A onda transfer u City, aj nek je on preso, nema veze, ali odmah nakon sto odes reci da bi radije bio ulicni prodavac nego Realov igrac?! Ili da sa u Realu ne moze osvojiti Balon d' Or a u Cityu moze... hahaha de ba.

Sto se tice CRBoga. Ne znam dali si ti primjetio, ali covjeku srce kuca stvarno za Real, pravi je Madridista, slavi svaki gol kao da mu je prvi, sa velikom strascu, onda u igri dere se na igrace da pokriju svak svakoga, ljuti se na sebe kad fula, svojim govori da izadju na obranu Milana kad vide da se moze... covjek je pravi igrac i pravi vodja, olicenje onoga kako treba da izgleda pravi Madridista!
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 23 okt 2010, 11:41

prvo @Ultra Sur ako se dosad nisi uvjerio u Higuainove kvalitete i Benzemine neznam kad češ...to da je brži okretniji jači na lopti okači mačko o rep jer to za ovih 14 mjeseci nije pokazao i sve više sumnjam da če pokazati...

sastav je isti kao i protiv Milana uključujući Arbelou na desnoj strani...Ramos nije pozvan za ovu utakmicu....a formacija kod Rasinga je 5-4-1 sa Rosenbegom u vrhu napada i Munitisom i Kenediom na krilima...jako defanzivno ali opet ne gine im bar 3...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Ultras Sur
Kontakt:

Post Postao/la Ultras Sur » 23 okt 2010, 11:56

-----------------------------La Liga ------------------------------

slikaslika

Match: Real Madrid - Racing Santander
Date: Saturday 23/10/2010
Time: 20:00
Venue: Santiago Bernabeu
••• Real Madrid C.F. •••

❸❶ La Liga titles

❶❼ " Copa del Rey " Cups

❾ Uefa Champions League titles

❷ Uefa Cup titles

❸ Intercontinental Cups

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 23 okt 2010, 12:07

Sanchez_8 je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Psihickih problema jedino imaju navijaci Looserpoola koji se suocavaju sa ispadanjem u Championship!

Liverpool dominira! (U CHAMPIONSHIPU)
LIVERPOOL da bude peta liga opet ce biti trofejniji od arsenala malog kluba koji nikada nije osvojio LP ! ;) pozz
Looserpool nikad nece biti trofejniji klub od Arsenala, nastranu to sto smo kraljevski klub za koji navijaju gradjani a looserpool tim nekih seljaka ciji navijaci u prosjeku imaju manje zuba nego prstiju na rukama, vi nikada niste osvojili Premiership prema tome mi nemamo sta o vama da pricamo!

Vidi Andresa luzera nesto zatrokirala ona tema Barcelone pobjegli misevi u misije rupe nakon sto su predvidjali stopostotni dolazak Fabregasa zadnje 3 sezone i svaki put dobili krompir hahahaha. Forever in our shadow Loosers!
Zadnja izmjena: -Paja, dana/u 23 okt 2010, 12:09, ukupno mijenjano 1 put.
Dio Arsenala

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 23 okt 2010, 12:08

Mah o kakvom Arjenu Robbenu govorite, ko je zapravo taj igrac? Ah to je ona procitana knjiga koja je nesposobna, zna igrati samo jednom nogom, uvijek radi istu fintu i koje je vise u bolnici nego na terenu. To sigurno pokazuje njegovu kvalitetu. Sergio Ramos bi njega ukrotio u par napada :)

Paja jos jednom jadan i jos jednom ne zna jadnik sta da kaze pa prica gluposti :D

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 23 okt 2010, 12:11

Svaki put se grohotom nasmijema kad me vako Brljo dotuce argumentima kako sam jadan, nisam smijesan itd. Svaki put kad citam ove komentare njegove pitam se je li se ja bas raspravljam sa osnovnoskolcima? Sergio Ramos nije mogao Henrya ukrotiti dok je ovaj bio u Barceloni na zalasku evropske karijere i u losoj formi kad se sjetim samo onih ispadanja indijanca Ramosa i kockastoglavi navijaci Reala sa nevjericom i sokom gledaju :mrgreen: I on da ukroti Robbena kad je doticni zdrav i u formi?
Dio Arsenala

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 23 okt 2010, 12:36

AVDIĆ: DOBRO JE PAJA REKAO
:mrgreen:
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 23 okt 2010, 12:40

-Paja je napisao/la:Svaki put se grohotom nasmijema kad me vako Brljo dotuce argumentima kako sam jadan, nisam smijesan itd. Svaki put kad citam ove komentare njegove pitam se je li se ja bas raspravljam sa osnovnoskolcima? Sergio Ramos nije mogao Henrya ukrotiti dok je ovaj bio u Barceloni na zalasku evropske karijere i u losoj formi kad se sjetim samo onih ispadanja indijanca Ramosa i kockastoglavi navijaci Reala sa nevjericom i sokom gledaju :mrgreen: I on da ukroti Robbena kad je doticni zdrav i u formi?
Da

I nisu to nikakvi argumenti, jadan si i sa glupom pricom pokusavas biti zanimljiv. Pokusaj biti katkad normalan, svi mi znamo da si ti psihicki stabilna osoba, ali da izgleda patis od toga da budes u centru pozornosti. Da te nisu kod kuce zapostavili ? :roll:

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 23 okt 2010, 13:00

Evo gledam sastav Racinga 5-4-1 formacija..igrace sa 2 zadnja vezna, i pokusati nesto iz kontre preko Munitisa o Kennedy-ia i Rosenberg sam u napadu :?

p.s. Kakve su ovo glupe price o LFC, Arsenalu imate temu tzv..klubova i tamo se raspravljate oko Eng.lige o Chempion chipsu :mrgreen: ;)
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 23 okt 2010, 13:22

Rasing da igra formaciju 6 u odbrani - 3 zadnja vezna - jedan centralni i da nikad ne pređu pola terena primiće 3 minimalno ! Zato me ne brinu ove "Ž" ekipe, to treba tamaniti nogama u glavu !
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !

Sanchez_8
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez_8 » 23 okt 2010, 14:00

-Paja je napisao/la:
Sanchez_8 je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Psihickih problema jedino imaju navijaci Looserpoola koji se suocavaju sa ispadanjem u Championship!

Liverpool dominira! (U CHAMPIONSHIPU)
LIVERPOOL da bude peta liga opet ce biti trofejniji od arsenala malog kluba koji nikada nije osvojio LP ! ;) pozz
Looserpool nikad nece biti trofejniji klub od Arsenala, nastranu to sto smo kraljevski klub za koji navijaju gradjani a looserpool tim nekih seljaka ciji navijaci u prosjeku imaju manje zuba nego prstiju na rukama, vi nikada niste osvojili Premiership prema tome mi nemamo sta o vama da pricamo!

Vidi Andresa luzera nesto zatrokirala ona tema Barcelone pobjegli misevi u misije rupe nakon sto su predvidjali stopostotni dolazak Fabregasa zadnje 3 sezone i svaki put dobili krompir hahahaha. Forever in our shadow Loosers!

Ne bih te vise zadrzavao , vidim da ti je propuh u glavi kao i u onoj sobi gdje treba da stoje arsenalovi trofeji LP :!: :!:

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 23 okt 2010, 14:09

Kakav Arsenal - smiješna ekipa !
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 23 okt 2010, 15:50

Brnjoo je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Svaki put se grohotom nasmijema kad me vako Brljo dotuce argumentima kako sam jadan, nisam smijesan itd. Svaki put kad citam ove komentare njegove pitam se je li se ja bas raspravljam sa osnovnoskolcima? Sergio Ramos nije mogao Henrya ukrotiti dok je ovaj bio u Barceloni na zalasku evropske karijere i u losoj formi kad se sjetim samo onih ispadanja indijanca Ramosa i kockastoglavi navijaci Reala sa nevjericom i sokom gledaju :mrgreen: I on da ukroti Robbena kad je doticni zdrav i u formi?
Da

I nisu to nikakvi argumenti, jadan si i sa glupom pricom pokusavas biti zanimljiv. Pokusaj biti katkad normalan, svi mi znamo da si ti psihicki stabilna osoba, ali da izgleda patis od toga da budes u centru pozornosti. Da te nisu kod kuce zapostavili ? :roll:
Rece mi lik sto promjeni 20 racuna na ovom forumu :mrgreen: vidi postujem ja tvoje misljenje ni ti meni nisi normalan a sto se tice centra pozornosti mislim da je to bas suprotno jer klauni kakav si ti zele da su stalno u centru pozornosti...

Ko voli Real voli i fekalije!
Dio Arsenala

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 23 okt 2010, 15:52

Ma Paja pokupio par fora i dosao ovdje da ih prosipa.

Veceras ocekujem da odradimo ovu utakmicu lagano. Racing ne moze sa nama da se nosi ni 10, a ne 90 minuta, tako da ocekujem neku 2-0, 3-0 pobjedu uz jedan gol Pipite i asistenciju Ronalda. Volio bih da Canales zaigra za svoj bivsi klub, jer je ovo prava utakmica za njega. HALA MADRID!
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 23 okt 2010, 16:00

ja dodzem i da vidim s kim mi mrski real igra a ono,paja pravi dar mar.... :lol:
realovci nedajte te se... :mrgreen:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Makaveli
Kontakt:

Post Postao/la Makaveli » 23 okt 2010, 16:10

Portillo@

Na neuksuna etiketiranja u duhu sopstvenih kompleksa necu odgovarati. Ispod casti mi je vrijedjati bilo koga/sta.
to sto ti mislis ostavi za sebe...necu vise o robbenu ! zna se sta ja mislim :)

pitam se...citas li ti sebe ? gdje si ti konkretno odgovio na moj upis o problemu robihno ?...
Ne znam dali si ti primjetio, ali covjeku srce kuca stvarno za Real, pravi je Madridista, slavi svaki gol kao da mu je prvi, sa velikom strascu, onda u igri dere se na igrace da pokriju svak svakoga, ljuti se na sebe kad fula, svojim govori da izadju na obranu Milana kad vide da se moze... covjek je pravi igrac i pravi vodja, olicenje onoga kako treba da izgleda pravi Madridista!
ovaj dio zbog kojeg sam dobio napade bljuvanja ravan je autodiskvalifikaciji pri svakom pokusaju dijaloga ...

zao mi je sto sam uopste postao na ovoj temi..cak su se i neki kvazipoznavoci pokusali ukljuciti u dijalog i kontakt sa mnom...gadljiv sam na neznalice...moram bjezati sa teme

paja ih pojede argumentima :)

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []