Uredu sve samo malo iskuliraj brate
Opusti se i sretno sa Zaragozom
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Kultura na nivou kamenom dobu, kako dolikuje dotičnom.Andres je napisao/la:oj vi Paju uzimate za ozbilju , ma dajte....
pa svi znaju da je Pipita van serijski igrac , dokazano , potvrdzeno , uradzeno.
Samo mi nije jasno sta navijaci Reala hoce time reci da Pipita nevalja ???? Ne svi , ali ima pojedinaca.
sta vi hocete ???? Da 11 igraca na terenu budu mix Messija , Ronalda , Xavija , Casillasa , Alonsa itd '????
Nebudite smjesni , Pipita je vrh vrhova , ja bi ga u Barci volio prvi vidit!
a Paja ti si lud lik !!!! Pa naserem se ja tebi u taj šaanski klubic na celu sa idiotom ! Svaka cvrsca i jaca ekipa se Arsenalom moze poigrat.Kad ste zadnji put dobili neku jacu ekipu u Premiershipu ili CL ????? Ili vam sudije pak protiv tih ekipa sude nepostojece opsajde ili protivnicima daju 2 - 3 penala ono radi reda , jer misle da cete ih stici ???
Iskuliraj !
btw: Ferguson najbolji , a Mourinho do njega !
naravno !LBJ MVP je napisao/la:Marcelo 100 u La Ligi jeste antitalenat veliki![]()
@makaveli misliš na Robbenastakleni najbolji igrač na svijetu
svakakoa danas svakakvih ljudi
Kosta, molim te postedi nas tvojih djecjih postova i hvalospijeva o Arjenu 'Staklenom' Robbenu. Taj nikada nije niti ce biti ispred Ronalda, a u repki ce uvijek biti u sjeni Wesa.Makaveli je napisao/la:inace ne volim odgovarati na ovoj djecijoj temi kluba za kojeg zivim...al' iskoristicu priku da se osvrnem na postove u kojem se opravdavaju zvizduci jednom robinhu...ni manje ni vise nego iz razlog jer je potrcao za novcem manchester citya...
to bi znacilo da je on prvobitno u real dosao dzaba i da novac nije bio motiv dolaska u real ?
a da je CR/ olicenje dobrote i fanatizma prema klubu obzirom da uzima platu koliko uzima,,,,
i robihno u to vrijeme je bio motorna snaga reala,kao sada ronaldo....pa uporedite plate u te dvije ere i odnos prema prvim zvjezdama![]()
iako,necu propustiti priliku da kazem koliko mi je zao sto najbolji igrac svijeta poslije messija nije ostao u realu malo duze (rijec je o inspiraciji bayerna )

Looserpool nikad nece biti trofejniji klub od Arsenala, nastranu to sto smo kraljevski klub za koji navijaju gradjani a looserpool tim nekih seljaka ciji navijaci u prosjeku imaju manje zuba nego prstiju na rukama, vi nikada niste osvojili Premiership prema tome mi nemamo sta o vama da pricamo!Sanchez_8 je napisao/la:LIVERPOOL da bude peta liga opet ce biti trofejniji od arsenala malog kluba koji nikada nije osvojio LP !-Paja je napisao/la:Psihickih problema jedino imaju navijaci Looserpoola koji se suocavaju sa ispadanjem u Championship!
Liverpool dominira! (U CHAMPIONSHIPU)pozz
Da-Paja je napisao/la:Svaki put se grohotom nasmijema kad me vako Brljo dotuce argumentima kako sam jadan, nisam smijesan itd. Svaki put kad citam ove komentare njegove pitam se je li se ja bas raspravljam sa osnovnoskolcima? Sergio Ramos nije mogao Henrya ukrotiti dok je ovaj bio u Barceloni na zalasku evropske karijere i u losoj formi kad se sjetim samo onih ispadanja indijanca Ramosa i kockastoglavi navijaci Reala sa nevjericom i sokom gledajuI on da ukroti Robbena kad je doticni zdrav i u formi?
-Paja je napisao/la:Looserpool nikad nece biti trofejniji klub od Arsenala, nastranu to sto smo kraljevski klub za koji navijaju gradjani a looserpool tim nekih seljaka ciji navijaci u prosjeku imaju manje zuba nego prstiju na rukama, vi nikada niste osvojili Premiership prema tome mi nemamo sta o vama da pricamo!Sanchez_8 je napisao/la:LIVERPOOL da bude peta liga opet ce biti trofejniji od arsenala malog kluba koji nikada nije osvojio LP !-Paja je napisao/la:Psihickih problema jedino imaju navijaci Looserpoola koji se suocavaju sa ispadanjem u Championship!
Liverpool dominira! (U CHAMPIONSHIPU)pozz
Vidi Andresa luzera nesto zatrokirala ona tema Barcelone pobjegli misevi u misije rupe nakon sto su predvidjali stopostotni dolazak Fabregasa zadnje 3 sezone i svaki put dobili krompir hahahaha. Forever in our shadow Loosers!
Rece mi lik sto promjeni 20 racuna na ovom forumuBrnjoo je napisao/la:Da-Paja je napisao/la:Svaki put se grohotom nasmijema kad me vako Brljo dotuce argumentima kako sam jadan, nisam smijesan itd. Svaki put kad citam ove komentare njegove pitam se je li se ja bas raspravljam sa osnovnoskolcima? Sergio Ramos nije mogao Henrya ukrotiti dok je ovaj bio u Barceloni na zalasku evropske karijere i u losoj formi kad se sjetim samo onih ispadanja indijanca Ramosa i kockastoglavi navijaci Reala sa nevjericom i sokom gledajuI on da ukroti Robbena kad je doticni zdrav i u formi?
I nisu to nikakvi argumenti, jadan si i sa glupom pricom pokusavas biti zanimljiv. Pokusaj biti katkad normalan, svi mi znamo da si ti psihicki stabilna osoba, ali da izgleda patis od toga da budes u centru pozornosti. Da te nisu kod kuce zapostavili ?
ovaj dio zbog kojeg sam dobio napade bljuvanja ravan je autodiskvalifikaciji pri svakom pokusaju dijaloga ...Ne znam dali si ti primjetio, ali covjeku srce kuca stvarno za Real, pravi je Madridista, slavi svaki gol kao da mu je prvi, sa velikom strascu, onda u igri dere se na igrace da pokriju svak svakoga, ljuti se na sebe kad fula, svojim govori da izadju na obranu Milana kad vide da se moze... covjek je pravi igrac i pravi vodja, olicenje onoga kako treba da izgleda pravi Madridista!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.