Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2019.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Pasha
Moderator
Kontakt:

Re: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2019.

Post Postao/la Pasha » 20 feb 2019, 16:51

Markovic se osjecao Bosancem, Savic Srbinom(iako mu je zena Hrvatica).

Markovic 1993 nije ni mogao igrati za BiH, jer je imao samo hrvatsko sportsko drzavljanstvo.

Znaci svako je odlucio i odlucivat ce po licnom izboru. Neko iz nacionalnih, neko iz sportskih, neko iz egzistencijalnih razloga...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

filip13

Post Postao/la filip13 » 20 feb 2019, 16:55

trebalo bi da je nebitno,ali bilo,proslo

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 20 feb 2019, 17:13

filip13 je napisao/la:trebalo bi da je nebitno,ali bilo,proslo
Nebitno na Balkanu ništa nije, jer kod nas nažalost vjera odlucuje :puke: :puke:

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 20 feb 2019, 17:23

lumani je napisao/la:
filip13 je napisao/la:trebalo bi da je nebitno,ali bilo,proslo
Nebitno na Balkanu ništa nije, jer kod nas nažalost vjera odlucuje :puke: :puke:
Meni nije jasno kako se hrvati i srbi u hrvatskoj i srbiji ne vode kao naturalizovani? :D Kao u Sloveniji recimo Omic il Begic

filip13

Post Postao/la filip13 » 20 feb 2019, 17:33

pa imaju drzavljanstvo,prebivaliste,adrese,zive tamo,sesar nekad npr.,planinić,mamić,,i mulaomerovic nije hrvat pa se u hrvatskoj nije vodio kao naturalizovani igrac

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 20 feb 2019, 18:23

filip13 je napisao/la:pa imaju drzavljanstvo,prebivaliste,adrese,zive tamo,sesar nekad npr.,planinić,mamić,,i mulaomerovic nije hrvat pa se u hrvatskoj nije vodio kao naturalizovani igrac

To samo imaš na balkanu. sandzaklije igraju za Bosnu/Tursku.. Katolici bježe u Hrvatsku a pravoslavci u Srbiju.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 20 feb 2019, 18:33

lumani je napisao/la:
filip13 je napisao/la:pa imaju drzavljanstvo,prebivaliste,adrese,zive tamo,sesar nekad npr.,planinić,mamić,,i mulaomerovic nije hrvat pa se u hrvatskoj nije vodio kao naturalizovani igrac

To samo imaš na balkanu. sandzaklije igraju za Bosnu/Tursku.. Katolici bježe u Hrvatsku a pravoslavci u Srbiju.
Koliko ovakvih slučajeva ima? Puno više igraju za Srbiju i Crnu Goru :)
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 20 feb 2019, 18:45

Raonffa je napisao/la:
lumani je napisao/la:

Kolasinac, Terzić, Spahic,Turkoglu, Turcan to su oni bolji a levati igraju za crnu goru, Srbiju.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 20 feb 2019, 18:51

lumani je napisao/la:

Kolasinac, Terzić, Spahic,Turkoglu, Turcan to su oni bolji a levati igraju za crnu goru, Srbiju.
Spaha je pola-pola isto kao i Seo, nijedan ni drugi nisu rođeni dole koliko znam. Jedino Terzić jeste rođeni Sandžaklija.

Imaš onog Kolašinca atletičara nastupa za Srbiju, Ljajića, more ovih mlađih fudbalera koji biraju Srbiju i CG prije nas (što je u suštini i normalno).

Turke i ne spominjem ovdje, samo koliko ih za nas nastupa :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

filip13

Post Postao/la filip13 » 20 feb 2019, 18:59

lumani je napisao/la:

cekaj,kakve sandžaklije,valjda muslimani,kakvi katolici,pravoslavci,valjda hrvati,srbi

filip13

Post Postao/la filip13 » 20 feb 2019, 19:00

lumani je napisao/la:
lumani je napisao/la:

Kolasinac, Terzić, Spahic,Turkoglu, Turcan to su oni bolji a levati igraju za crnu goru, Srbiju.[/quote]

koji spahić?

filip13

Post Postao/la filip13 » 20 feb 2019, 19:18

lumani je napisao/la:Emir Spahic..

on je iz dubrovnika,kakve veze on ima sa turskom?

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 20 feb 2019, 19:20

filip13 je napisao/la:
lumani je napisao/la:Emir Spahic..

on je iz dubrovnika,kakve veze on ima sa turskom?
Samo je tu roden,familija iz sandzaka
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

filip13

Post Postao/la filip13 » 20 feb 2019, 21:00

kako god,covjek je iz hrvatske rodom,a sandžak nije u turskoj

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 20 feb 2019, 21:53

filip13 je napisao/la:kako god,covjek je iz hrvatske rodom,a sandžak nije u turskoj

A ko je rekao da jeste :| čitaj malo bolje, ne izmisljaj.

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 20 feb 2019, 23:10

filip13 je napisao/la:**** nije on bio nepoznat igrac,pa da ga se niko nije sjetio,ne znam,tesko mi je u to povjerovati
I meni je to shuhveli skroz ... rat, repka se okuplja, ne mozes nahvatat' igraca ni za termina i niko se nije sjetio jednog Teomana, Damira i ostalih g@vn@, hala vani ... a ovi isto k'o da su jedva docekali to pa brze bolje poletili da igraju za druge repke ... jer sigurno bi propali k'o igraci da su jos godinu morali cekati na poziv iz Bosne ... pa ako te niko nije zovn'o, sto ti ne zovnu njih preko satelitskog telefona i ne rece: hej raja, evo ja bih k'o igr'o za Bosnu malo al' vama rat pa ste me malo smetnuli s uma ... al' no sikiriki, tu sam i igram pa mi se javite kad prestane granatiranje ... preseravanje zesce i prica za malu djecu ... svi koji su htjeli igrati za BiH su i igrali ... svi ostali nisu htjeli igrati za nju pa tako ni Teoman ni Damir ni svi ostali ... i nek ga pushe svi i nek Teo svog malog gura Kosovu, j@b'o ga on shupachka ... :kafa:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

filip13

Post Postao/la filip13 » 21 feb 2019, 08:06

lumani je napisao/la:
filip13 je napisao/la:kako god,covjek je iz hrvatske rodom,a sandžak nije u turskoj

A ko je rekao da jeste :| čitaj malo bolje, ne izmisljaj.

nisam ni rekao da je neko to tako napisao,ali samo spominjanje njega je smijesno u tom kontekstu

filip13

Post Postao/la filip13 » 21 feb 2019, 08:10

DaVinci je napisao/la:
filip13 je napisao/la:**** nije on bio nepoznat igrac,pa da ga se niko nije sjetio,ne znam,tesko mi je u to povjerovati
I meni je to shuhveli skroz ... rat, repka se okuplja, ne mozes nahvatat' igraca ni za termina i niko se nije sjetio jednog Teomana, Damira i ostalih g@vn@, hala vani ... a ovi isto k'o da su jedva docekali to pa brze bolje poletili da igraju za druge repke ... jer sigurno bi propali k'o igraci da su jos godinu morali cekati na poziv iz Bosne ... pa ako te niko nije zovn'o, sto ti ne zovnu njih preko satelitskog telefona i ne rece: hej raja, evo ja bih k'o igr'o za Bosnu malo al' vama rat pa ste me malo smetnuli s uma ... al' no sikiriki, tu sam i igram pa mi se javite kad prestane granatiranje ... preseravanje zesce i prica za malu djecu ... svi koji su htjeli igrati za BiH su i igrali ... svi ostali nisu htjeli igrati za nju pa tako ni Teoman ni Damir ni svi ostali ... i nek ga pushe svi i nek Teo svog malog gura Kosovu, j@b'o ga on shupachka ... :kafa:

teoman je i zivio u sloveniji,ako je vec 1991. poceo igrati za njih onda to nekako i shvatam,znaci ako je vec te godine poceo igrati,ja ne znam je li,cudno mi za mrsica,bilo price igrao za mladu hrvatsku reprezentaciju,pa nije mogao odmah za nas ,kakvu mladu on 70. godiste,hrvatska 1991. se odvojila,on do 1992. bio u slobodi,kakva mlada repka hrvatske?

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 21 feb 2019, 13:03

Češka će igrati sa najboljim trenutno mogućim sastavom, nedostaju samo oni koji su u Euroligi, NBA ili povrijeđeni a jedini debitant je Krejči

slika

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: TripleThreat i 5 gostiju.