Ma daj ba jel se neko drogira u klubu?miky_hz je napisao/la:U 14:30 protiv Zrinjskog u srijedu.
Pa jarane rade ljudi, idubdjeca u skolu ide se po djecu, jwbo ih grob
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma daj ba jel se neko drogira u klubu?miky_hz je napisao/la:U 14:30 protiv Zrinjskog u srijedu.
Vjerovatno kao i svaki put na zapadnoj tribiniTheNorthFace je napisao/la:gdje cemo biti smjesteni na Tusnju?
IDIOTLUKPantelija je napisao/la:Ma daj ba jel se neko drogira u klubu?miky_hz je napisao/la:U 14:30 protiv Zrinjskog u srijedu.
Pa jarane rade ljudi, idubdjeca u skolu ide se po djecu, jwbo ih grob
Treba vrsiti pritisak na ove iz kluba da se ovo rijesi i da se spominje u izjavama. Klali su nas i kolju nas dok sutimo, golovi iz ofsajda, sumnjivi penali, kartoni i sve na nasu stetu. Ne treba da Hus govori Boze moj, ne komentarisem sudjenje i td. U kost sa stokom. Uvijek cista obraza. Treba ganjatio da nam Bjelica ne sudi vise.Vanja8 je napisao/la:Neko napisa da se Džakma jos uvijek ne osjeca dobro...
Ono je horor sto smo doživjeli u Mostaru,medjutim ne vidim nigdje reakciju kluba prema N/F Savezu BiH,za sudiju Bjelicu...Oni se usutili kaznili ga sa 500 KM,sto je nesto,cini mi se pogresno upisao...
Sramota,klub mora stiti svoj interes,hocemo li to opet ugledati ovog lika na nekoj važnoj tekmi...O tim stvarima treba razgovarati,a ne o Crnkicu...
Da, nije ovo konačno.BordoSarajevo je napisao/la:Postoji li mogucnost da se pomjeri termin utakmice kupa?
Pa normalno da ne valja termin, u svakoj normalnoj evropskoj zemlji ovaj termin je sulud, u svim ligama peticama, a ponajvise u Spaniji se navijaci bune sto igraju petkom ili ponedjeljkom. Kako cu naci nacin da dodjem ako radim kod fu*kin' privatnika ?Lecler je napisao/la:Raja jedva čeka da nešto kritikuje. Te ne valja termin,ne valja ovo,ne valja ono a prosjek nam 2.000 gledalaca. Sramota ! Koji god termin da stave nekom ne odgovara. Korisnije bi nam bilo da malo više idemo na utakmice nego što svaku odluku kluba komentarišemo i kritikujemo. Kome se ide naći će način, sve ostalo su izgovori.
U istom terminu, čak mislim da je termin bio 13.30. Oko 2 milje, s tim da je ulaz bio besplatanskoroalen je napisao/la:Termin je preloš, znači doći će na tekmu besposličari i djeca iz škole iz prve smjene. Svako radi u firmi barem do 3, još dok se probiju do stadiona u onoj gužvi, doći će u 70. minuti. Ako ostane ovaj termin neće nas ni 1000 bit.
Kažem braco općenito da u zadnje vrijeme navijači Sarajeva puno zuje a malo meda daju. A termin ove utakmice bi bio idealan u 17 h. Ovako svi koji rade neće stići sigurno.belosevic23 je napisao/la:Pa normalno da ne valja termin, u svakoj normalnoj evropskoj zemlji ovaj termin je sulud, u svim ligama peticama, a ponajvise u Spaniji se navijaci bune sto igraju petkom ili ponedjeljkom. Kako cu naci nacin da dodjem ako radim kod fu*kin' privatnika ?Lecler je napisao/la:Raja jedva čeka da nešto kritikuje. Te ne valja termin,ne valja ovo,ne valja ono a prosjek nam 2.000 gledalaca. Sramota ! Koji god termin da stave nekom ne odgovara. Korisnije bi nam bilo da malo više idemo na utakmice nego što svaku odluku kluba komentarišemo i kritikujemo. Kome se ide naći će način, sve ostalo su izgovori.
Ova je utakmica na Bajram bila ako se ne varam? Bila parola Hordi za Vedrana, natezanje s policijom oko nje.Mokes je napisao/la:U istom terminu, čak mislim da je termin bio 13.30. Oko 2 milje, s tim da je ulaz bio besplatanskoroalen je napisao/la:Termin je preloš, znači doći će na tekmu besposličari i djeca iz škole iz prve smjene. Svako radi u firmi barem do 3, još dok se probiju do stadiona u onoj gužvi, doći će u 70. minuti. Ako ostane ovaj termin neće nas ni 1000 bit.

sa 28 je degutantno da on igra bilo šta više u našoj ligi....Denchi je napisao/la:skoroalen je napisao/la:Meni je taj lik teška enigma. Smotan al i zabija, nazad loš al igra svaku kod 4 različita trenera, kad lani nije igrao 3-4 utakmice zbog povrede, nismo se sastavili s loptom... Ne znam, on mi je postao simbolom ove ekipe, vala će mi teže past kad Hebib ode nego recimo Velkoski. Znam da sam lud, al niko ne dobije ovacije onako iz srca kao Hebibović, kad cijeli stadion zagrmi "oni ti ga puše Hebibeee". Sigurno je jedan od najomiljenijih igrača raji bez obzira na sve, znači siguran sam.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bordobijeli i 24 gosta.