Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

Gifron
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la Gifron » 14 jan 2019, 04:19

Jokic :salut:

Jusuf :urnebes:
Jedan grad, jedna ljubav!

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 14 jan 2019, 04:19

zadnja dva suta sto je uzeo :rol: :rol: , pajserom se po vogli pa mozda ti nesto i udje u nju

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 14 jan 2019, 04:21

Evo mccollum napokon nesto korisno uradio
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

edin139
Kontakt:

Post Postao/la edin139 » 14 jan 2019, 04:21

BosniaBoston je napisao/la:
edin139 je napisao/la:Greb ga Juka. Lose je ovo večeras.
Al i oni ga fauliraju zestoko a sudija ne svira
Na stranu sudije, svakom minutom večeras je ispadao sve gluplji
Napravi brze faulove, pa napravi opet pa ofula pa nastavi fulati dok ne zijane tekmu nažalost ovaj put najviše zahvaljujući njemu.
Vidiš da te ne ide koji djavo moraš uzeti zadnjih pet suteva, mozel se možda probat asistirati kad te ne ide ili treba biti anstajn pa to skontati?

RealnoGledano
Kontakt:

Post Postao/la RealnoGledano » 14 jan 2019, 04:21

nije mi namjera nikog da vrijeđam al Jusuf je ovako... realno gledano,rijetko glup insan
da mu Bog nije dao talent vjerovatno bi istovarao drva negdje na Majevici

StevieFranchise
Kontakt:

Post Postao/la StevieFranchise » 14 jan 2019, 04:21

Čini mi se da je bolje odigrao ono kad je bio 1/15. Čitava utakmica za zaborav. Previše paničarite, idemo dalje, nije sezona 1 utakmica. :bih:
“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 14 jan 2019, 04:22

Unistio ga je Nikola, Jusuf je odigrao stvarno ocajno, bez poena u drugom pol, vidi se da mu se ovaj podvukao pod kozu
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 14 jan 2019, 04:22

Sutra protiv kingsa popravna
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 14 jan 2019, 04:24

RealnoGledano je napisao/la:nije mi namjera nikog da vrijeđam al Jusuf je ovako... realno gledano,rijetko glup insan
da mu Bog nije dao talent vjerovatno bi istovarao drva negdje na Majevici
Momak je po mom misljenju kad daje interviewe stvarno prica bez mnogo postapalica za razliku od njegovih kolega.
Na stranu sto pravi faulove tipa cupanje kose
#Punoljetstvo

huupmil
Kontakt:

Post Postao/la huupmil » 14 jan 2019, 04:24

kakvi ste vi kompleksasi, ovo mi nije jasno od vec ljudi u godinama, pa ima pravo na losu utakmicu ...svi je imaju ponekad.. udario u zid, kao sto je nekad igrao u beast modeu..nidje veze...zao mi iskreno...moze momak doci procitati uvrede bez razloga

Oikamid

Post Postao/la Oikamid » 14 jan 2019, 04:25

Ako će čitati neki forum onda i nek čita uvrede

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 14 jan 2019, 04:26

Al' mi nije jasno, covjek od125kg, cista snaga. I ne moze stisnuti loptu pod kosem i onda skociti. 6 puta mu je ispala pod kosem.

Eto, na kraju ih je kostao i poraza, 4 suta, od koja je 3 realno lagano mogao zavrsiti, fula
Jedan grad, jedna ljubav!

COYS
Kontakt:

Post Postao/la COYS » 14 jan 2019, 04:28

Previse proveo na klupi jbg. ispadanje iz ritma zbog glupih licnih gresaka

Uf, sutra b2b protiv Kingsa.
Zadnja izmjena: COYS, dana/u 14 jan 2019, 04:29, ukupno mijenjano 1 put.

guillermo
Kontakt:

Post Postao/la guillermo » 14 jan 2019, 04:29

Katastrofalan jbg.... Lillard takodjer nije 3 puta probio nocas
Jokara klasa naravno i bez defanzive :tokralju:
Sutra iskupljenje protiv Kingsa protiv kojih je oborio rekord

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 14 jan 2019, 04:30

Jel to nije tacno da je glup? Umjwsto da asistira baca loptu ne gledajuci kos preko sebe minut do kraja?
Ima loptu u rukama i tri puta u zadnjih 5 min mu ispada i bori se sa njom vise nego sa protivnicima...a o sutevima sa distance necu... ima zakucavanje on ode iza kosa pokusavajuci da polaze.
Igrac ga izbaci on s ledja napravi faul... sve gluplja odluka od gkuplje....mene strah pogledati statisyiku
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 14 jan 2019, 04:32

Nisam gledao tekmu jer sam sad sa tekme Patriotsa ali sad citajuci vase komentare pomilim da ce nakon veceras odma u D league kod Muse...Polako malo momci NBA je to zar ne znate koliko je u zadnje vrijeme konstantan mora biti nekada i truba koju tekmu.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

3isamagicnumber
Kontakt:

Post Postao/la 3isamagicnumber » 14 jan 2019, 04:33

Fakat tesko naci rijeci. Kada je najvise trebao pokazati, on odigrao ovako... Katastrofa je blaga rijeci za ovo, najveci krivac za poraz.

Jokic ga izdominirao lakocom, nije se ni oznojio nesto. Jedna od najbolji partija ove sezone u ligi i to protiv svog tzv "rivala".

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 14 jan 2019, 04:34

Pantelija je napisao/la:Jel to nije tacno da je glup? Umjwsto da asistira baca loptu ne gledajuci kos preko sebe minut do kraja?
Ima loptu u rukama i tri puta u zadnjih 5 min mu ispada i bori se sa njom vise nego sa protivnicima...a o sutevima sa distance necu... ima zakucavanje on ode iza kosa pokusavajuci da polaze.
Igrac ga izbaci on s ledja napravi faul... sve gluplja odluka od gkuplje....mene strah pogledati statisyiku
A sta si ti mislio da on ima basketball IQ slican Kukocu?????
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 14 jan 2019, 04:37

Bice bolje sutra

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 14 jan 2019, 04:38

Cepi1981 je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:Jel to nije tacno da je glup? Umjwsto da asistira baca loptu ne gledajuci kos preko sebe minut do kraja?
A sta si ti mislio da on ima basketball IQ slican Kukocu?????
Mislio sam da bar zna iakoristiti ono sto ima. Snagu. Da ne baca loptu cim je dobije nego da ide na kos i da trazi ili kos ili faul, da kada moze zakucati zakuca a ne da ide na idiotsko polaganje. Na kraju, ocekujem da ne trci za svakim igracem koji krene prema kosu, jer koliko sam vidio, njeemu kad jokic pobjegne iki neki drugi centar, ne vidjeh da trci neko drugi da ga zaustavi.

Ali jok....momcina se veceras nalozio opasno, i htio na silu da se dokaze ... umjesto da je igrao smireno i da su i pored jokicevih 30-40 poena dobili denver, jok , sivonja upregao da ide iz greske u gresku...

Lillardovi odlucujuci sutevi su vec postali komicni
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.