Jusuf

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Na stranu sudije, svakom minutom večeras je ispadao sve glupljiBosniaBoston je napisao/la:Al i oni ga fauliraju zestoko a sudija ne sviraedin139 je napisao/la:Greb ga Juka. Lose je ovo večeras.
Momak je po mom misljenju kad daje interviewe stvarno prica bez mnogo postapalica za razliku od njegovih kolega.RealnoGledano je napisao/la:nije mi namjera nikog da vrijeđam al Jusuf je ovako... realno gledano,rijetko glup insan
da mu Bog nije dao talent vjerovatno bi istovarao drva negdje na Majevici
A sta si ti mislio da on ima basketball IQ slican Kukocu?????Pantelija je napisao/la:Jel to nije tacno da je glup? Umjwsto da asistira baca loptu ne gledajuci kos preko sebe minut do kraja?
Ima loptu u rukama i tri puta u zadnjih 5 min mu ispada i bori se sa njom vise nego sa protivnicima...a o sutevima sa distance necu... ima zakucavanje on ode iza kosa pokusavajuci da polaze.
Igrac ga izbaci on s ledja napravi faul... sve gluplja odluka od gkuplje....mene strah pogledati statisyiku
Mislio sam da bar zna iakoristiti ono sto ima. Snagu. Da ne baca loptu cim je dobije nego da ide na kos i da trazi ili kos ili faul, da kada moze zakucati zakuca a ne da ide na idiotsko polaganje. Na kraju, ocekujem da ne trci za svakim igracem koji krene prema kosu, jer koliko sam vidio, njeemu kad jokic pobjegne iki neki drugi centar, ne vidjeh da trci neko drugi da ga zaustavi.Cepi1981 je napisao/la:A sta si ti mislio da on ima basketball IQ slican Kukocu?????Pantelija je napisao/la:Jel to nije tacno da je glup? Umjwsto da asistira baca loptu ne gledajuci kos preko sebe minut do kraja?
Ima loptu u rukama i tri puta u zadnjih 5 min mu ispada i bori se sa njom vise nego sa protivnicima...a o sutevima sa distance necu... ima zakucavanje on ode iza kosa pokusavajuci da polaze.
Igrac ga izbaci on s ledja napravi faul... sve gluplja odluka od gkuplje....mene strah pogledati statisyiku
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 9 gostiju.