Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
Bogdanovicu dolazi u Portland mjesto Brickolluma moli te brat
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
CJ u stetocina modu kao i obicno....a i lilardu je najbtnije da nabije svoje poenee.ignorisu jusufa ko da je sugav
Zadnja izmjena: AirRamiz, dana/u 15 jan 2019, 04:58, ukupno mijenjano 1 put.
Aminu stvarno nema mozga
trener bi se prije ubio nego pozvao post up za juku...
Niko da doda 

- BosniaBoston
- Kontakt:
Kakav god da je propuh u glavi,inteligentniji je od ove skupine crnjo ghetto ispucavaca i babinih sinova
#Punoljetstvo
- StevieFranchise
- Kontakt:
Idi Stotts ubleho, da ne gledam taj teleći pogled kad te većina trenera izdominira. 

“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”
- BosniaBoston
- Kontakt:
Toliko bi volio da ispadnu iz plejofa samo da ovaj kosarkaski safet susic bude otpustenStevieFranchise je napisao/la:Idi Stotts ubleho, da ne gledam taj teleći pogled kad te većina trenera izdominira.
#Punoljetstvo
- StevieFranchise
- Kontakt:
Volio bih da ih pometu ponovo samo da ovaj košarkaški fosil skupa sa svoje 2 i po izrađene akcije ode u prošlost.BosniaBoston je napisao/la:Toliko bi volio da ispadnu iz plejofa samo da ovaj kosarkaski safet susic bude otpustenStevieFranchise je napisao/la:Idi Stotts ubleho, da ne gledam taj teleći pogled kad te većina trenera izdominira.
“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”
bez nekog trejda kojim ce se ratosiljat cj-a, bice tesko izborit playoff...trener mu gladi muda i dozvoljava da radi sta hoce pa bi se mogli i njemu zahvalit.
jusuf ulazi u losu seriju utakmica kako sam se i pribojavao. raspad do AS...kakva psiha
jusuf ulazi u losu seriju utakmica kako sam se i pribojavao. raspad do AS...kakva psiha
Zadnja izmjena: AirRamiz, dana/u 15 jan 2019, 05:42, ukupno mijenjano 1 put.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nije on kriv veceras bioAirRamiz je napisao/la:bez nekog trejda kojim ce se ratosiljat cj-a, bice tesko izborit playoff...trener mu gladi muda i dozvoljava da radi sta hoce pa bi se mogli i njemu zahvalit.
jusuf ulazi u losu seriju utakmica kako sam se i pribojavao. kakva psiha
#Punoljetstvo
nece da zida vec izbacuje loptu ...a drugo je sto mu ovi nedaju loptu kad je sam na kucanju da se malo digneBosniaBoston je napisao/la:Nije on kriv veceras bioAirRamiz je napisao/la:bez nekog trejda kojim ce se ratosiljat cj-a, bice tesko izborit playoff...trener mu gladi muda i dozvoljava da radi sta hoce pa bi se mogli i njemu zahvalit.
jusuf ulazi u losu seriju utakmica kako sam se i pribojavao. kakva psiha
cj je kriminalan igrac.
bolje da su draftali musu i dali mu minute stauskasa i laymana. haj ovaj drugi je nekad od koristi i cvrst je momak ali za stauskasa jok niko ne zna zasto je u ligi.... atic je bolji od njega jer bar ima kosarkasku inteligenciju i napravit ce ekstra pas ili kreirat zicer za centra
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kad se sjetim kad su stauskasa na draftu poredili s drazenomAirRamiz je napisao/la:bolje da su draftali musu i dali mu minute stauskasa i laymana. haj ovaj drugi je nekad od koristi i cvrst je momak ali za stauskasa jok niko ne zna zasto je u ligi.... atic je bolji od njega jer bar ima kosarkasku inteligenciju

#Punoljetstvo
- StevieFranchise
- Kontakt:
Jusuf dobije 7 šuteva dok je Brickcollum skoro svaku utakmicu 2/14.

Cijene ba ljudi Jusufa visoko zbog odbrane koju igra i timske košarke, svake sedmice Scott smisli jednu novu akciju za Jusufa a i minutažu mu povećava, što ti je reč kad imaju visoko mišljenje o tebi pa te još preplate, šta rec neg zapJevaj jusufe; rahatluku nidze kraja nemaaaa.....i idi glovom gdje drugi neće rukom.StevieFranchise je napisao/la:Jusuf dobije 7 šuteva dok je Brickcollum skoro svaku utakmicu 2/14.![]()
Pričaj te vi sta hoćete al Jusuf treba da radi ko lud na svojoj ofanzivnoj igri a u odbrani ako sta uradi, uradi ovi će ga svakako odkantati ako se Colins ikada mrvu približi tome da može uskočiti u njegove cipele.
Ljudi su takvi dok Jusuf ne pokaže kičmu i jasno ne zatraži svojih 15 lopti po mecu dobit će od ovce...
Sad imal Jusuf m.... da se izbori za svoje mjesto u ekipi ili nema to je već pitanje, ili je možda bolje da i dalje gine u odbrani a u napadu ako se sjete, sjete

CJ ako je allstar igrac i ja sam...Od 10 trica ce pogodit 1,pa tako i ja mogu igrat...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- StevieFranchise
- Kontakt:
Znam da si dobio dosta kritika zbog tog mišljenja ali upravu si. Pročitam nekoliko postova od tzv NBA stručnjaka "blogboi" tipova i većina ih časti Jusufa epitetom "bad defender" što ide u prilog tome da ljudi prate ligu kroz highlightse i niko zapravo ne gleda utakmice. Kad jedan od najboljih rim protectora u košarci može imati takvu reputaciju, čemu se truditi? Odbrana nit je cijenjena kod trenera nit kod navijača. Jusufu je bolje da daje 70% mogućnosti u odbrani (ionako je uz Aminua u Portlandu jedini i igra) i da poveća ofanzivni repertoar i efikasnost na taj nivo da mu ni fosil Stotts ni Brickcollum mogu uskratiti šuteve.edin139 je napisao/la:Cijene ba ljudi Jusufa visoko zbog odbrane koju igra i timske košarke, svake sedmice Scott smisli jednu novu akciju za Jusufa a i minutažu mu povećava, što ti je reč kad imaju visoko mišljenje o tebi pa te još preplate, šta rec neg zapJevaj jusufe; rahatluku nidze kraja nemaaaa.....i idi glovom gdje drugi neće rukom.StevieFranchise je napisao/la:Jusuf dobije 7 šuteva dok je Brickcollum skoro svaku utakmicu 2/14.![]()
Pričaj te vi sta hoćete al Jusuf treba da radi ko lud na svojoj ofanzivnoj igri a u odbrani ako sta uradi, uradi ovi će ga svakako odkantati ako se Colins ikada mrvu približi tome da može uskočiti u njegove cipele.
Ljudi su takvi dok Jusuf ne pokaže kičmu i jasno ne zatraži svojih 15 lopti po mecu dobit će od ovce...
Sad imal Jusuf m.... da se izbori za svoje mjesto u ekipi ili nema to je već pitanje, ili je možda bolje da i dalje gine u odbrani a u napadu ako se sjete, sjete
vi izgleda bas hocete da preseli na klupu. na pocetku sezone je uzeo par utakmica slobodno u odbrani i stotts ga je poslije par reakcija igranja odbrane pogledom, odmah vadio i gurao collinsa...nema on taj luksuz da ne igra odbranu. a ko mu garantuje da ce imat vise lopti u napadu ako ne igra odbranu??
ono sto bi on trebao jeste otvoren razgovor za sttotsom glede malog broja lopti koji dobija. treba mu u 4 oka reci da nije zadovoljan svojom rudarskom rolom i gdje jedini on zrtvuje svoju statistiku u korist pobjede. posebno kad ima povoljan matchup i vrucu ruku. zasto on ne bi jednu vecer isao na 20 ili vise suteva?? nece propast svijet ako CJ jednu vecer ne uzme svoju kvotu od 20 lopti. isto tako treba prestat da povladjuje CJ-u koji mu nikada ne da loptu kad se otvori iz p'n'r...zasto se ulizuje igracu koji je manje vrijednosti od njega? ne znam. mozda kompleks manje vrijednosti.treba se trsit toga.
ono sto bi on trebao jeste otvoren razgovor za sttotsom glede malog broja lopti koji dobija. treba mu u 4 oka reci da nije zadovoljan svojom rudarskom rolom i gdje jedini on zrtvuje svoju statistiku u korist pobjede. posebno kad ima povoljan matchup i vrucu ruku. zasto on ne bi jednu vecer isao na 20 ili vise suteva?? nece propast svijet ako CJ jednu vecer ne uzme svoju kvotu od 20 lopti. isto tako treba prestat da povladjuje CJ-u koji mu nikada ne da loptu kad se otvori iz p'n'r...zasto se ulizuje igracu koji je manje vrijednosti od njega? ne znam. mozda kompleks manje vrijednosti.treba se trsit toga.
On sada ima jedinstvenu priliku da zategnuti jer njegovo preseljenje na klupu znači nema ništa od PO.AirRamiz je napisao/la:vi izgleda bas hocete da preseli na klupu. na pocetku sezone je uzeo par utakmica slobodno u odbrani i stotts ga je poslije par reakcija igranja odbrane pogledom, odmah vadio i gurao collinsa...nema on taj luksuz da ne igra odbranu. a ko mu garantuje da ce imat vise lopti u napadu ako ne igra odbranu??
Šta treba čekati da dobije zamjenu (razvoj colinsa ili nešto drugo) pa da onda zategne?
On ako sada ne zategne i ne izbori se za status i ne popravi ofanzivno rejting pitanje je šta će biti dogodine.
Ima situaciju kakvu ima ugovor koji je prilično dobar drugim ekipama i jednostavno mora nastupiti q... Hocu par akcija za sebe i 15 šuteva po tekmi ili se nosite u . . .
Jednostavno ovo je ili sad ili nikad ili će ovu sezonu ispolirati ofanzivnu igru i popraviti statistiku ili će ići u pravcu rezervnog centra.
A to što ga kako kažeš Scott vadio dovoljno govori o njegovom statusu i koliko ga fermaju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.