FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la irfo » 24 feb 2019, 18:33

AntiDepresiv je napisao/la:
irfo je napisao/la:Od kud nicu ovi akaunti vise, ne znam sta vi trazite na ovoj temi, pa vas miske je nabijen iz kluba ko mis mekinjas, idite otvarajte megamix teme i raspravljajte tamo
Jbt miske ko je njega spomenuo u zadnjih pedesetak postova, a da ce ovi biti podsjecani da su preuzeli najveci klub u drzavi , vjeruj da hoce.
Ti kroz svojih pet postova samo izjasnjavas svoju mrznju prema najvecem treneru ovog kluba u njegovoj historiji, il si pitar il misketovac, trece opcije nema
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 24 feb 2019, 18:37

Pa ko moze izrazavati mrznju prema najtrofejnijem treneru kluba. To moras biti dobra debilcina ili pitar. A vidim da im se dopusta da prave sranje od teme!!
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 24 feb 2019, 18:45

Odvratno je da neko koristi ovo da kaze fazon “evo, koliko je kriv bio Misimovic” ili “sta ce Osim”. U problemu smo yebo ga i podjele i likovanje i sve u tri pm. Kolju nas nasi puleni, kolje nas sudija, kolje nas svako i onda paznju skrece neko na Misimovic vs Osim. Yebo ga fudbal.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

idevlak
Kontakt:

Post Postao/la idevlak » 24 feb 2019, 18:57

Doći će sve na svoje mjesto, pa tako i Željo.
Dušmani uživajte dok još možete, navalite slobodno
“Ne trebamo se mi brinuti, šta će biti kada se taj čovjek vrati u klub, niko od nas, al’vratit će se, nek to moja poruka bude.”
A.O.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 24 feb 2019, 19:00

Gori ste vi hajvani pa se primate na postove profesionalnih analnih planinara. Kakva je situacija sa starijim Zecom? Hoce li moci bar poluvrijeme za vikend.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 24 feb 2019, 19:06

Evo izjednači Zrinjski, dobro je da se Široki ne odvoji na tabeli.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 24 feb 2019, 19:15

Kako se lahko upadne u krizu, a kako se tek tesko izlazi iz nje. Treba vjerovati, i treba se boriti. Sakama, rukama, nogama kako znamo i umijemo. Jedva cekam na Grbavicu sljedece hefte, ko izda, pizda. Pozdraviti Brku i pozdraviti par pojedinaca koji to zasluzuju. Naprijed Zeljo!!!!

Mada, ne mogu se oteti od misljenja da smo mi jednostavno donji sa ovakvim veznim redom. Vidjet cemo..
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 24 feb 2019, 19:16

Ma yebo te ovo haman niko gola ne zna dat, nama treći strijelac kluba u prvenstvu ove sezone ŠTOPER Rodin sa 2 gola. Popizdio sam, Amare ubacuj Ermina što prije inače će nam biti mrka kapa što se tiče golova.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 24 feb 2019, 19:31

Inače korektna igra danas, dobiše nas ljudi ne znaju ni oni sami kako. Zajim opasan kad je sa klupe ušao, baš se pitam kako bi odigrao od prve minute. Paradoks da nam je ovo jedna od najboljih utakmica u Bijeljini, a zijanili je. U drugom poluvremenu Radnik 0 šuteva.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 24 feb 2019, 19:38

Paradžik yebem ti familiju. Ako sam zaboravio da ti opsujem za onu utakmicu ove sezone u Krupi kad si nas isto zakino, i za tu ti yebem familiju

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 24 feb 2019, 19:41

kerimatomic1921 je napisao/la:Kako se lahko upadne u krizu, a kako se tek tesko izlazi iz nje. Treba vjerovati, i treba se boriti. Sakama, rukama, nogama kako znamo i umijemo. Jedva cekam na Grbavicu sljedece hefte, ko izda, pizda. Pozdraviti Brku i pozdraviti par pojedinaca koji to zasluzuju. Naprijed Zeljo!!!!

Mada, ne mogu se oteti od misljenja da smo mi jednostavno donji sa ovakvim veznim redom. Vidjet cemo..
Ne moze Hajdarevic igrati. Uspori nam svaku akciju, nije tehnicki potkovan da moze prenijeti loptu. Ne znam zasto ne probati sa drugom formacijom, dva spica gdje bi Ermin bio malo iza a Ramovica vratiti vise prema sredini.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 24 feb 2019, 19:44

Dobro je bar smo ovaj put izgubili od mjesta koje ima više od 2000 ljudi

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 24 feb 2019, 19:47

Dusmanima narednog vikenda nista nece biti jasno.

Kako puna Grbavica ko sibica, gori sve a -18, peti na tabeli, sest poraza u nizu? Kako?
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 24 feb 2019, 19:51

Dokoljenko je napisao/la:Dusmanima narednog vikenda nista nece biti jasno.

Kako puna Grbavica ko sibica, gori sve a -18, peti na tabeli, sest poraza u nizu? Kako?
Lud sam ali jedva čekam na Grbavicu naredni vikend.

Cevap
Kontakt:

Post Postao/la Cevap » 24 feb 2019, 20:04

Naredno kolo bez Bogija i Krpe

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 24 feb 2019, 20:23

samoposmatram je napisao/la:VOLIM TE ZELJO!

Fejzica na gol protiv Mladosti.
Veca ostaje na golu

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 24 feb 2019, 20:23

Cevap je napisao/la:Naredno kolo bez Bogija i Krpe
Vjerovatno Rodin i Zajmović uskaču umjesto njih dvojice.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 24 feb 2019, 20:25

Bice zajebano. Mladost je bolja ekipa od Radnika i dolazi rastereceno. Mi pod velikim pritiskom. Zajimovica u spic ako ne bude mogao Zec i ako ostanemo sa istom formacijom.

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 24 feb 2019, 20:25

braco je napisao/la:
Dokoljenko je napisao/la:Dusmanima narednog vikenda nista nece biti jasno.

Lud sam ali jedva čekam na Grbavicu naredni vikend.
Moj Braco@, to ti je Zeljo! U ovih skoro sto godina, klub je bio u krizi ko zna koliko puta, bojevao hiljade bitaka. Borio se i protiv rezima koji nam je otimao igrace, pa napravio kopile. Ispadao u drugu ligu, par minuta ga dijelilo od finala sa Realom, gubio titule u zadnjim kolima. U ratu ga zapalili do temelja, a posle rata pokusali ugasiti da vise ne postoji.

Evo i danas smo mnogima trn u oku, iz vise razloga, pa svako malo pokusavaju da naskode klubu na razne nacine. Nikako da nauce, shvate velicinu kluba i u cemu se ona ogleda, koja je njegova snaga.

Za vikend ce im biti jasnije, kada puna Grbavica cijeloj javnosti dokaze ko je gigant i daleko najveci klub u BiH. Mi, pa deset mjesta prazno i onda ostali.
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 24 feb 2019, 20:35

6 poraza u nizu, Allahu dragi...

Splet neznanja, sudijskih odluka, nesrece i svega, ali mi smo blizi ispadanju nego vrhu. Yebeno ce se biti utrkivati sa Sirokim, ljudi bolje pulene imaju.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, bvsic, Google Adsense [Bot], MrkiMedo, Sarun i 28 gostiju.