Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
veceras bi ih mogao pomest NO....kako bi samo Jrue legao u petorku umjesto CJ...on i Juka bi derali u odbrani jos na sve to nije sebican i asistira cesce i od Lillarda.CJ nije starter na zapadu ali igra startera... starter je koliko i Lou Williams.. idealan za rolu sestog covjeka...ali kasno je sad, kad mu das onakav ugovor mora startati i citava fransiza ga mora uzdizati jer bi u suprotnom priznali da je preplacen i precijenjen
nadjite CJa na onoj listi Real Plus Minus pa ce vam biti jasno koliki je njegov utjecaj
nadjite CJa na onoj listi Real Plus Minus pa ce vam biti jasno koliki je njegov utjecaj
NO ih pomesti? Sanse su slabe da ne kazem nikakve za to.
- StevieFranchise
- Kontakt:
Ovdje ljudi imaju gori kompleks od NO nego Portland.nerkolfc je napisao/la:NO ih pomesti? Sanse su slabe da ne kazem nikakve za to.

“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nurka protiv davisa u karijeri 12 poena na 56% i 7 skokova za 23 minute
Ne vidim razloga za paniku.Ni u plejofu nije bio los
Ne vidim razloga za paniku.Ni u plejofu nije bio los
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Vidjecemo sta je Stotts pripremio na blicanje Lillarda i Mccoluma i kako ce oni reagirati....Juka nece imati problema s Randleom ali ako prebace Davisa na 5 a Mirotu na 4 mogao bi uci u probleme s licnim
Ne bas blistavu igru ? 4:0 u plejofu kad te neko uzme,to je ozbiljna nadmoc, ne sustinska nuzno, prije matchup. Jrue + Mirota+Davies pomeli su bukvalno i sve ih je islo. Bilo bi mi veliko iznenadjenje da oni ne naprave veliku seriju pobjeda jer mi se cine da su najblizi konkurenti GSWu ove godineStevieFranchise je napisao/la: Ovdje ljudi imaju gori kompleks od NO nego Portland.![]()
Pomeli ih prošle sezone i to uz neku ne baš blistavu igru, sad bi kao trebali strahovati i svetiti se svaki matchup sa njima.
- BosniaBoston
- Kontakt:
U juki se pojavio duh jokica
#Punoljetstvo
Hoćemo li ga sad zvati Nurkara?BosniaBoston je napisao/la:U juki se pojavio duh jokica
ŠVRLJ
Layman 

- BosniaBoston
- Kontakt:
Mogao bi jos jedan trip dub leci
#Punoljetstvo
Defanzivno predobro odigrano, u napadu razigrava sve. Steta samo ova 2 pokusaja na kraju, mogao je pogoditi makar jedan da nije pozurio
Jedan grad, jedna ljubav!
Hmmm. Tesko da je ovo predobro s obzirom na to sta mu je Randle u nekoliko navrata radio, cini mi se da je sve dao izravno preko njega. Plus je i na Davisu bio kod nekih poena. Tako da, po meni odbrana poprilicno losa.Gifron je napisao/la:Defanzivno predobro odigrano
Napad u zadnjim tekmama steka, iako i ne forsira toliko
- sto mene jedino nervira. Asistencije brutalne.

Ne smije igrati toliko na kontakt da ne bi pokupio bezveze faulove. Randle ga je jednom izbacio, ostalo je sve Juka ostajao ispred i nista vise ne moze uraditi da odbrani sut. Vidit cemo sad hoce pojacati agresivnostFederer17 je napisao/la:Hmmm. Tesko da je ovo predobro s obzirom na to sta mu je Randle u nekoliko navrata radio, cini mi se da je sve dao izravno preko njega. Plus je i na Davisu bio kod nekih poena. Tako da, po meni odbrana poprilicno losa.Gifron je napisao/la:Defanzivno predobro odigrano
Napad u zadnjim tekmama steka, iako i ne forsira toliko
- sto mene jedino nervira. Asistencije brutalne.
Jedan grad, jedna ljubav!
ako je ovo defanzivno dobro, onda ne gledamo istu tekmu. ovo je defanziva na kojoj ga @edin.. zeli vidjeti hehe.
sut 2/6, moralo je to biti malo bolje.
asistencije strasne,bas se nafurao na njih. po meni bi bilo bolje da proba zabiti koji poen vise al et, neka barem asistencija:-)
asistencije strasne,bas se nafurao na njih. po meni bi bilo bolje da proba zabiti koji poen vise al et, neka barem asistencija:-)
Klasicni faul u napadu Randlea, ali naravno da nece svirati Nurkicu
Samo nek on radio na ofanzivi, evo asistencije idu još da i poeni porade. Da je on išao sa 100% u odbrani imao bi 4 lične u 15 minuta.babino je napisao/la:ako je ovo defanzivno dobro, onda ne gledamo istu tekmu. ovo je defanziva na kojoj ga @edin.. zeli vidjeti hehe.
Evo stisnuo i odmah 4 lične. To je valjda ono što bi po mišljenju mnogih ovdje trebao raditi ispadati zbog ličnih.
Zadnja izmjena: edin139, dana/u 19 jan 2019, 06:52, ukupno mijenjano 1 put.
Dobar
Da, zamalo da sahrani Randlea
Da, zamalo da sahrani Randlea

Zadnja izmjena: COYS, dana/u 19 jan 2019, 06:13, ukupno mijenjano 3 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.