Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Romagnoli13
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Romagnoli13 » 02 mar 2019, 11:07

Idemo raspravljati o tome kakva krampa je Skriniar, obični snagator i siledžija, i kakav je profinjen stoper Romagnoli. :cool:
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 02 mar 2019, 11:12

Sta ce se tu raspravljati, same brojke govore kakva je nasa odbrana

Samo gdje su sad oni sto govore da ce Inter biti ispred milana najmanje 10 bodova, strasni inter

Asteriks

Post Postao/la Asteriks » 02 mar 2019, 11:28

Slabo pratim ovu zlj ligu, ali statisticki gledano (iako to nije konacan sud) Skriniar je, pogotov prosle ali i ove sezone ispred pomenutog Romangolija. Znaci segment oduzetih/presjecenih lopti, blok...

Naravno tu je masa faktora tipa vaznosti neke intervencije, koordinacija odbrane, postavljanje, koje statistika ne moze dokuciti.

Nekada na finalnom sumiranju dobijes dva kvalitetna stopera ciju tezinu definise manji broj errora.
A smooth sea never made a skilled sailor.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 02 mar 2019, 11:55

muxa je napisao/la:Hahaha, ako ništa volio bih čuti juventine sta oni misle o svojim igračima koji su uvršteni u ovaj sastav
Sandro igra sezonu na nivou beka iz Serie B, dok Cancelo nije ni igrao pola sezone. Pjanic je najbolji igrač lige, bez konkurencije.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 02 mar 2019, 13:23

Gefufna je napisao/la:Ne bih ja svih 11 stavio iz Juventusa. Moze Icardi umjesto Mandze. :mrgreen:
Jedva čekam kad na ljeto Max uklopi Maurita u torinsku mašinu, pa se krene zatvarati protiv Spala, pa ispadnete opet u nokaut fazi LP hehe :ljepota:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 02 mar 2019, 13:40

pusi qrac hehe :mrgreen: :tralala:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 02 mar 2019, 13:45

Raonffa je napisao/la:
Gefufna je napisao/la:Ne bih ja svih 11 stavio iz Juventusa. Moze Icardi umjesto Mandze. :mrgreen:
Jedva čekam kad na ljeto Max uklopi Maurita u torinsku mašinu, pa se krene zatvarati protiv Spala, pa ispadnete opet u nokaut fazi LP hehe :ljepota:
I ja jedva cekam vas vidit u Lp ..falili ste :mrgreen:

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 02 mar 2019, 13:47

Ako bude sreće Allegri će biti bivši i prije ljeta. Želja mi je da vidim Zinedina u Juventusu. Da dobiijemo potvrdu jel zaista kvalitetan trener ili je njegov uspjeh zasluga mega ekipe Reala u datom periodu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Pogba

Post Postao/la Pogba » 02 mar 2019, 13:47

I Ramsey je isto u timu lige vec. :tokralju:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 02 mar 2019, 13:48

Italia je napisao/la:
muxa je napisao/la:Hahaha, ako ništa volio bih čuti juventine sta oni misle o svojim igračima koji su uvršteni u ovaj sastav
Sandro igra sezonu na nivou beka iz Serie B, dok Cancelo nije ni igrao pola sezone. Pjanic je najbolji igrač lige, bez konkurencije.
Moj komentar i jest najviše bio radi Sandra i izostavljanja Ronalda. The best 11 u kojem nema Ronalda a ima Sandro kojeg je preko glave i juventinima.
Neko spomenu kupovinu Romanjolija, pa šta ce vam kad nije u najboljih 11,bolje kupite Škrinju :)
Il Club più titolato al mondo!

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 02 mar 2019, 13:52

Jedva cekam kad se Skrinar i Romagnoli budu borili za mjesto u startnih 11 Juventusa. Icardi i Pjontek griju klupu Mandzukicu.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 02 mar 2019, 13:53

jelle je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
I ja jedva cekam vas vidit u Lp ..falili ste :mrgreen:
Hoćemo li se dokopati LP pored nikad jačeg Intera i uvijek nezgodne Rome? :kafa:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 02 mar 2019, 13:58

SonVolt je napisao/la:Jedva cekam kad se Skrinar i Romagnoli budu borili za mjesto u startnih 11 Juventusa. Icardi i Pjontek griju klupu Mandzukicu.
Ako se ova rasprava nastavi, očekujem da Pogba i Gefufna kažu kako bi Zizou grijao klupu Pjaniću, Trezeguet bi grijao klupu Mandži, Del Piero Roni :mrgreen: :mrgreen:

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 02 mar 2019, 14:10

Tesko ako ufate formu najbolji vezni lige i najbolji stoper lige :urnebes:

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 02 mar 2019, 14:11

Pa biće u svakom slučaju zanimljivo vidjeti Piateka i Icardija uklopljene sa CR7, al u 16 Juveta.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 02 mar 2019, 15:26

Al zanimljivo je kako nema ovih sto si tvrdili neke stvari za Inter, da nam sad objasne.

Sad govore kakvu ekipu Spaletti ima dobro i izvlaci iz njih.

A govorili su da su odmah tu iza Juventusa prije sezone

tiffoso
Kontakt:

Post Postao/la tiffoso » 02 mar 2019, 15:50

ronaldo99 je napisao/la:Al zanimljivo je kako nema ovih sto si tvrdili neke stvari za Inter, da nam sad objasne.

Sad govore kakvu ekipu Spaletti ima dobro i izvlaci iz njih.

A govorili su da su odmah tu iza Juventusa prije sezone
Ja odgovorno tvrdim da Interova ekipa je ako nista za nijansu slabija odnosno podjednako jaka kao Napolijeva. Inter ima igrace koji su viceprvaci Svijeta-koji nisu imali sporednu ulogu na terenu, napadaca od 110 mil, Odbranu koja je veoma veoma stabilna bez obzira na zadnje utakmice koje su djelo trenera gdje nam se uglavnom stoperi dodaju 80% vremena kad je lopta u nasem posijedu, Keita koji je nazalost ozlijedjen. Interova mana je najveca desni bek i nedostatak jednog adekvatnog veznog igraca koji je u ok formi. Icardi (koji silom prilika ne igra) je u stanju zabiti 25 golova po sezoni, imas perisica koji ima duple brojke golova i asistencija komotno u ligi, nainggolan koje masina, brozovic koji igra veoma dobro (medjutim da igra ostaje neprimjecena jer se njegove kolege ne krecu na terenu pa shodno tome broj stanica odigravanja pasa je minoran da ne kazem jednak 0), Keita koji je izvrsno krilo i veoma mlad. Ali kao sto se da primjetiti u Interu nije problem kvalitete po meni vec jednostavno nemotivisansti igraca koji nemaju ama bas nikakvog motiva da grizu i da se zalazu, evidentno je da nedostatak kretnje lezi na losoj postavci taktike te samog menedzmenta utakmice. Interov pad datira od remija sa PSV-om a ko god je gledao utakmicu shvatio je kakvu p.cku imamo na klupi koja nije u stanju da baci sve u napad i zavrsi utakmicu u svoju korist a ne moliti Boga i igrati na ziherastvo da Barca uzme Tottenhama. Dakle, kad sumiras vrlo se lahko moze zakljuciti da su vjerovatno igraci okrenuli treneru ledja, jer sam Perisic je trazio transfer iz kluba, Icardija situacija, timsko neslaganje-za takvo nesto se iskljucivo krivi menedzment koji je ipak zaduzen za uspostavu hemije medju igracima. Ne krivim ja sudije za ovo niti greske, jer greske se desavaju bez obzira na sve, mene ne interesuje niti Juventus niti Milan a pogotovo ne Roma, mene interesuje da igraci izadju na teren i pokazu da su jaci od sudije i protivnika, tako se stvara sampionski mentalitet, opravdanja traze gubitnici i neradnici.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 02 mar 2019, 16:28

Napoli je bolja ekipa sa boljom širinom.

Malo se ipak precjenjujete. :mrgreen:

Dva prosječna beka, loš vezni red (jedino Brozović malo odskače), solidna krila od kojih u suštini samo Politano povremeno pokazuje znakove života iako je i on samo jedan solidan igrač, Icardi koji i bez ove drame ima samo 9 golova u ligi itd. (koji jeste klasa, ali ova sezona mu je pošla naopako). Klupa je isto tako tanka, dođe i meni da plačem od muke kad vidim da uvodi Borju i Candrevu. :mrgreen:
Na papiru bi neko rekao da su Perišić i Radja klase, ali u reali su obojica mrtvi igrači već dvije sezone.

Handanović, Skriniar, Broz i Icardi su glavni igrači ovog kluba. A i oni su svi skupa grohnuli u ovoj polusezoni.

Ne sporim da su za nijansu bolji od Rome ili Milana, ali nije to baš tako velika razlika, pogotovo kad se uzme u obzir da su u Interu uzdrmani odnosi u svlačionici i da igraju daleko ispod svog nivoa.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 mar 2019, 16:34

kako usran derby della capitale veceras

ne samo da moj cirù nece igrat, vec cu morat gledat debila felipe caiceda

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 02 mar 2019, 16:43

Kad mi pocnu pricati imaju viceprvake svijeta, pa jesan Aljosa Asanovic je igrao top za repku, a klubu bio prosjek igrac, jednostavno to nije mjerilo.

Asamoh je jel dobar bek, jes al kad cucnes, dalje vise ne bih, rez ce sve pokazati

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []