Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
-
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
Ovako ce protivnici i u PO igrati odbrana, zato nece imati uspjeha u postseasonu.
Jako losu zavrsnicu je Juka odigrao.
Jako losu zavrsnicu je Juka odigrao.
Ma citali ga, u ovakvoj tekmi mora smanjiti sa ovim egzibicijama, osim tih izgubljenih imao je dobru tekmu
Nadam se ovom duelu u PO
Nadam se ovom duelu u PO

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- AshburtonG
- Kontakt:
Sreca ovaj midrange je ulazio, da nije imao bi 3-4 promasaja i oprali bi ga navijaci Blazersa. Dobra tekma, ali nisu bili na energetskom nivou Thundera zadnjih 4-5min i to je glavni razlog za poraz.
Jako dobra utakmica. Aminu i Harkless 

Zadnja izmjena: COYS, dana/u 23 jan 2019, 04:25, ukupno mijenjano 2 puta.
Svi koji su nastupili: Harkless 0, Aminu 4, Nurkić 22, McCollum 31, Lillard 34, Turner 4, Layman 4, Leonard 9, Collins 4, Curry 2. Širok roster.
- StevieFranchise
- Kontakt:
Predali su PGiju minimum 15 lopti u ruke za kontru.
Dobro izdanje Jusufa, sustigao ga je b2b u 4/4 ali novi DD je tu. 

Zadnja izmjena: StevieFranchise, dana/u 23 jan 2019, 04:27, ukupno mijenjano 1 put.
“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”
-
- Kontakt:
Wes mjerna jedinica odvratnoće
Rijetko antipatican lik.BIHpatriota je napisao/la:Wes mjerna jedinica odvratnoće
Sustigao ga je umor, koncentracija je skroz opala i otud ove izgubljene lopte na kraju. Ostatak meca je bio jako dobar.
Bojim se da ce Blazersi biti ovako bezidejni protiv svake iole ozbiljnije fransize, koja je u stanju pojacati tempo i igrati kvalitetnu odbranu.
Bojim se da ce Blazersi biti ovako bezidejni protiv svake iole ozbiljnije fransize, koja je u stanju pojacati tempo i igrati kvalitetnu odbranu.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
kobe24 je napisao/la:Sustigao ga je umor, koncentracija je skroz opala i otud ove izgubljene lopte na kraju.

Nurk je u ovom porazu bio +2. 37 minuta na back to back i normalno da ce biti umoran kad igra u prosjeku 27 minuta.
„....trash ass n****“ mu je reko Russ.
Nije se pravi naso, da mu nesto kaze. Ali neka mu je neko rekao. Stalno trash talka. I kad treba i ne treba.
Nije se pravi naso, da mu nesto kaze. Ali neka mu je neko rekao. Stalno trash talka. I kad treba i ne treba.
dobre guzove ima Belma
SemirP je napisao/la:kobe24 je napisao/la:Sustigao ga je umor, koncentracija je skroz opala i otud ove izgubljene lopte na kraju.![]()

Ne da majka kockara svog.

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Drape je napisao/la:![]()

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
nba je falio jedan kao nurkic, koji se konstantno zajebaje i dize popularnost ligePantelija je napisao/la:Drape je napisao/la:![]()

🔵⚪
Napisa brat jedan, sta je lose rekao, russ ima 24% suta za 3 poena 

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Neka mu je rekao. Ne treba ovim **** kao sto su Westbrick ni sutati.
- alan_kardec
- Kontakt:
Westbrick

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.