Pa mi da smo na njihovoj poziciji bilo bi svaku tekmu 10 milja barem
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
ma yebo sve to, najveca komedija sto pitari se sinoc ubjedjuju na forumu kako oni imaju vise navijaca
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Dokoljenko
- Kontakt:
starigrad je napisao/la:odes na oficijelnu stranicu 1921.ba i vidis da su uradili i postavili najavu, kao sto uvijek rade za svaku i domacu i gostujucu tekmu.Dokoljenko je napisao/la:Hvala za izvjestaj. Nadam se i nekom videu koji ce najaviti iducu domacu utakmicu. Bilo bi lijepo. Hvala!
Pricam o videu. Recimo za ovu protiv Mladosti je bilo toliko materijala da je to strasno. Misljenja sam da bi taj poziv bio gledaniji od izvjestaja a valjao bi klubu sa marketinske strane gledano.
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Ma biće ovo bolje sa Amarom sigurno. Dao im je Amar slobodu da pucaju s distance.Dokoljenko je napisao/la:Radnik 14 suteva, 6 u okvir.braco je napisao/la: ...Željo je u prvoj polovini sezone 2018/2019 imao prosječno tek 6.52 udarca prema golu protivnika (ne u okvir gola, već prema golu) po utakmici...
Mladost 29 suteva, 9 u okvir.
Popravljamo se. Footboll, football
Edit. Njihova prva sansa kada je sam na Vecu izasao. Ofsajd. Mali ali ofsajd.
Ermina Zeca sudeći po tom fizičkom stanju teško da ćemo gledati na krilu budući da ta pozicija zahtjeva puno i defanzivne odgovornosti tako da Ermin ne može odgovoriti tom zadatku. Možda jedino u situacijama kad ganjamo go pa protivnik ne napada puno može odigrati tu jedan dio utakmice. Mujezinović ko Svraka, igra i centralnog i ofanzivnog veznog, a i lijevo krilo.
Što je lijepo napokon čitati afirmativne tekstvove o Želji na ovom portalu.
Jeste da je Čulić, ali jbg, ne možeš i jare i pare.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- Dokoljenko
- Kontakt:
Bice bice Braco@
Nego, pocinju biti interesantne ove utakmice. Ne izgubis dva sata vec se stvarno ima sta pogledati. Mislim da ce nam konacno, samopouzdanje i koncentracija biti na normalnom nivou u Tuzli. Da vidimo kako funkcionisu kada se opuste.

Nego, pocinju biti interesantne ove utakmice. Ne izgubis dva sata vec se stvarno ima sta pogledati. Mislim da ce nam konacno, samopouzdanje i koncentracija biti na normalnom nivou u Tuzli. Da vidimo kako funkcionisu kada se opuste.
Oho mu sa za onaj dio o domacim poznavaocima fudbala.Virtu4l
Post04 mar 2019, 15:59
Što je lijepo napokon čitati afirmativne tekstvove o Želji na ovom portalu.
Mi smo Željini, Željo je naš!
Travnjak na nasem pomocnom je bolji nego na pola terena u premijer ligi
- KongrateUK
- Kontakt:
Preuzeli Zenicani odrzavanje i toga terena, ne handri ga Mujo više Fočanskim nacinom odrzavanje livada i poljanairfo je napisao/la:Travnjak na nasem pomocnom je bolji nego na pola terena u premijer ligi
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
Dobro radi posao ta firma, s obzirom da se trenira svaki dan, pomocni izgleda super, bas sam se iznenadio, vec za vikend cemo igrati na gorem terenu od naseg pomocnog sto je sramota za savez i liguKongrateUK je napisao/la:Preuzeli Zenicani odrzavanje i toga terena, ne handri ga Mujo više Fočanskim nacinom odrzavanje livada i poljanairfo je napisao/la:Travnjak na nasem pomocnom je bolji nego na pola terena u premijer ligi
- prisonbreak
- Kontakt:
Albi treba dati da odrzava sve terene u BiH.
Al nisu ni malo jeftini.
Al nisu ni malo jeftini.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Jesu jeftini, njihov posao kosta mnogo vise, oni ovo sto naplate je samo za plate radnicima i masine i materijal, kada bi cuo koliko kosta pjesak, alge itd uhvatio bi se za glavu tako da tih 100k+ je knap. pa samo plate za 2 radnika sa doprinosima za 12 mjeseci su 30k+.prisonbreak je napisao/la:Albi treba dati da odrzava sve terene u BiH.
Al nisu ni malo jeftini.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- prisonbreak
- Kontakt:
Pa dobro, ima smislaavenija je napisao/la:Jesu jeftini, njihov posao kosta mnogo vise, oni ovo sto naplate je samo za plate radnicima i masine i materijal, kada bi cuo koliko kosta pjesak, alge itd uhvatio bi se za glavu tako da tih 100k+ je knap. pa samo plate za 2 radnika sa doprinosima za 12 mjeseci su 30k+.prisonbreak je napisao/la:Albi treba dati da odrzava sve terene u BiH.
Al nisu ni malo jeftini.
Sve stoji sto si rekao. Na 2 radnika potrebno je oko 30. Al isto tako, dva radnika moze odrzavati 3-4 terena sigurno.
Al sigurno ima velikih izdvajanja, prskanja,gnjojiva,alge i slicno.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
- MocMahale444
Pisite u plavoj birtiji, ne ovdjeprisonbreak je napisao/la:Pa dobro, ima smislaavenija je napisao/la:Jesu jeftini, njihov posao kosta mnogo vise, oni ovo sto naplate je samo za plate radnicima i masine i materijal, kada bi cuo koliko kosta pjesak, alge itd uhvatio bi se za glavu tako da tih 100k+ je knap. pa samo plate za 2 radnika sa doprinosima za 12 mjeseci su 30k+.prisonbreak je napisao/la:Albi treba dati da odrzava sve terene u BiH.
Al nisu ni malo jeftini.na prvu sam pomislio da je klibu oko 100 k bas nije malo izdvojiti taj novac.
Sve stoji sto si rekao. Na 2 radnika potrebno je oko 30. Al isto tako, dva radnika moze odrzavati 3-4 terena sigurno.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
klub koji ne moze da odvoji 100 k za odrzavanje terena godisnje i ne treba da igra premijer liguprisonbreak je napisao/la:Pa dobro, ima smislaavenija je napisao/la:Jesu jeftini, njihov posao kosta mnogo vise, oni ovo sto naplate je samo za plate radnicima i masine i materijal, kada bi cuo koliko kosta pjesak, alge itd uhvatio bi se za glavu tako da tih 100k+ je knap. pa samo plate za 2 radnika sa doprinosima za 12 mjeseci su 30k+.prisonbreak je napisao/la:Albi treba dati da odrzava sve terene u BiH.
Al nisu ni malo jeftini.na prvu sam pomislio da je klibu oko 100 k bas nije malo izdvojiti taj novac.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
@irfo onda pola ovih selendri treba delozirati iz lige. Ma HNS je to najbolje uradio koliko sam upucen (neka me neko ispravi ako grijesim)... 10 terena savez finansirao i imas takvu ligu kakvu imas. Bolji tereni automatski znace i bolji fudbal (to smo vidjeli na prvom derbiju ove godine na grbavici), ali ne, treba zgradu sazidati i zaposliti uhljebe u savezu...
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
I treba ih delozirat, ovo kolo teren u gabeli boze sacuvaj, bolja trava ispred moje zgradekerimatomic1921 je napisao/la:@irfo onda pola ovih selendri treba delozirati iz lige. Ma HNS je to najbolje uradio koliko sam upucen (neka me neko ispravi ako grijesim)... 10 terena savez finansirao i imas takvu ligu kakvu imas. Bolji tereni automatski znace i bolji fudbal (to smo vidjeli na prvom derbiju ove godine na grbavici), ali ne, treba zgradu sazidati i zaposliti uhljebe u savezu...
"Grbavica je ujedno bila i najposjećniji stadion u 21. kolu, a na Željinom stadionu okupilo se 5.000 navijača, što je prema zvaničnim podacima dvostruko više nego na Koševu"....
Ljubav se zove imenom tvojim

Ljubav se zove imenom tvojim
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
-
samoposmatram
- Kontakt:
Volim te Zeljo!
Atmosfera 10, utakmica dobra i pobjeda nasa.
Idemo dalje. Bogicevic i dalje najslabija karika.
Atmosfera 10, utakmica dobra i pobjeda nasa.
Idemo dalje. Bogicevic i dalje najslabija karika.
Kako ce Brko na ljeto rastjerati pola tima, jedva i on ceka. Voditelj ga pita da uporedi Želju od prije 5,6 godina i ovog sad - kakvu facu Brko složi
Nemojte me to pitati Molim vas
5-6 metilja je vec nogirao, al ostalo je tu još škarta. Ne može sve odmah, morali bi igrati sa juniorima.
5-6 metilja je vec nogirao, al ostalo je tu još škarta. Ne može sve odmah, morali bi igrati sa juniorima.
- KongrateUK
- Kontakt:
Nisu ni oni baš bajni i bogom dani kako se čini, teren Bilinog Polja su sjebali prije par mjeseci zato sto na vrijeme nisu radili sa bio hemikalijama, pa ste zato imali one svijetle i tamne tačke po cijelom terenu, cijeli teren nije imao istu nijansu, na sta sada lici ne znam, vjerovatno bolje izgledaprisonbreak je napisao/la:Albi treba dati da odrzava sve terene u BiH.
Al nisu ni malo jeftini.
A sto se tiče terena Grbavice, glavno lice za odrzavanje istog je uposlenik kluba, stručnjak u toj oblasti, momak koji je na tome i diplomirao, Alba izvrsava i radi ono sto on kaze, stručno znanje plus firma sa iskustvom dobitna kombinacija, a zna se kako je Alba pocela, njihov je plus sto uz klub imaju potrebne mašine za odrzavanje terena, i jedino ih to cini izuzetkom uz još par ostalih slicni firmi u drzavi
Alba i nije toliko skupa firma koliko se cini, vrhunski teren treba vrhunsku njegu, tako da Želju odrzavanje glavnog i pomoćnog terena mjesecno izadje oko desetak hiljada maraka, i to bez troškova za ovog momka koji se samo tim bavi, godišnje sigurno preko 150 hiljada, ali je makar sve kako treba i na jednom zavidnom i vrhunskom nivou
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.