Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Denchi
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Denchi » 05 mar 2019, 20:07

Dokoljenko je napisao/la:
FK Zeljeznicar ima najvise transfera u zadnjih deset godina. Najvise transfera iz svog Op. Najvise reprezentativaca je iz omladinskog pogona FK Zeljeznicar. Do ljeta ce min deset mladih djecaka, najboljih iz cijele BiH doci u Zelju da trenira. Imamo najbolje rezultate u Op zadnjih deset godina.

Ti onu menagersku akademiju poredis sa Zeljinom skolom fudbala?
neće paša moj solidni, ti najbolji su već kod nas, pa u Lištici, pa kod zrinjskog, pa vi tu dođete kao utješna stanica...

1,1 miliona eura je zadnji transfer našeg Akademca :wave: :tralala:

bebo, bebo :beba: :rol: :tralala:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 05 mar 2019, 20:09

Cuj 1.1
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 05 mar 2019, 20:11

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

TamniVilajet
Kontakt:

Post Postao/la TamniVilajet » 05 mar 2019, 20:12

:o
Velika tuga u Širokom: Preminuo mladi golman Krešimir Bandić

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 05 mar 2019, 20:14

Denchi je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
Ne možeš porediti našu i vašu situaciju, vi ste paša moj bojkotovali tekme i tražili smjene u klubu, mi nikada nismo išli do tog levela, ostalo je na pisanju po forumu te skandiranju navijača na tekmama.

Za Misketa se znalo da odlazi nakon završetka jesenjeg dijela, vrati postove na temi i vidjet ćeš.

Brate moj Željo preživio režime i ratove da neće ovaj mjesec, budi normalan :) Uostalom, nemamo se šta porediti, pet godina ne možete skupiti više od 3 milje navijača na domaćim tekmama izuzev 2-3 tekme godišnje, a ložite se da ste neki qurac :D
naravno da ne možeš,
mi se prodali ali mi svoje završili i nama sve štima, vi kao niste ali ste zamjenili kim jong una za kim jong due :D samo natpis na vratima drugi.... :urnebes: nisu se tukli vaši navijači jedni s drugima na tribinama jel? :D baš se eto ne sjećam :rol: :tralala:

tekme se bojkotovale zbog problema na tribini i rješio se problem i svi se vratili...ne znam dal smo neki **** al ako nismo šta li su ovi 18 poena niže :tralala: :rol: :crazy: :think:
Normalno da ste se prodali, al' zato nemate pravo nekome govoriti da je "zamijenio una za due" itd, aludirajući na neko jednoumlje, vlast jednog čovjeka. Naravno da su Senad i Amar u svojim mandatima imali najveći uticaj u klubu, al' daleko od toga da su nedodirljivi kako vi predstavljate. A vi upravo imate jednog takvog na čelu kluba.

Ko se tukao? :D Sporadičnih tuča je uvijek bilo i biti će.

Samo zbog problema na tribini bojkotovali? Zapravo zanemari sjever, šta je sa običnim navijačima? Oni išli na utakmice i normala podržavali upravu i trenera? Mani me šuplje Denchi svega ti :D

Trenutno jeste bolji, to niko i ne osporava, samo ti pokušavam podvući šta je razlika između vas i nas, nekada rezultati nisu presudni kada je u pitanju ljubav prema klubu, zato ti i pričam o posjeti, a znaš gdje ste vi a gdje smo mi ove sezone.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 05 mar 2019, 20:15

Denchi je napisao/la:
Kakav je fazon sa smajlijima? Jesi zaostao, ne kontam nikako?

Dobro, vi prvi, imate prednost, i? To je jedna sezona, nije kraj igre. Jos uvijek smo za vas dimenzija vise.
ismijavanje i ruganje im je svrha ;) :idea:

vi kao i ostatak lige kasnite više od 5 godina, zbog akademije,kampa,organizacije,transfera,dugovanja....
:wave: :kafa:
FK Zeljeznicar je najveci i najtrofejniji klub u BiH. Imamo najbolje navijace. Imamo stadion 1/1 nase vlasnistvo, plus ostatak imovine u centru grada. Daleko najbolju posjetu u zadnjih deset godina. Daleko najvise ulazemo u infrastrukturu. Imamo najbolji Op koji je dao vise reprezentativaca nego ostatak lige. Nasa djeca igraju u najvecim evropskim klubovima.

Vi ste se prodali. I ti se nama rugas?
Kolko vidim Amar i ekipa i vecina vasih place i boga moli da se prodate,ne glumi laznog moralistu mitomane

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 05 mar 2019, 20:17

Sto se tice transfera Sarajevo za dva transfera uzelo vise para nego Zeljo u historiji cijeloj,tako da budite mirni

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 05 mar 2019, 20:19

Jel to Cimirot i ovo sad Mujakic

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 05 mar 2019, 20:20

Sljedecu tekmu u Sarajevu treba razbit glavu nekom protivnickom igracu,pa da nam suspenduju jednu trib8nu samo kad vec savez casti 3 milje i tribina,gadjat svaku tekmu manje para dodje nego bakljada,jos osakatis igraca

since1948
Kontakt:

Post Postao/la since1948 » 05 mar 2019, 20:24

zagor1987 je napisao/la:Sljedecu tekmu u Sarajevu treba razbit glavu nekom protivnickom igracu,pa da nam suspenduju jednu trib8nu samo kad vec savez casti 3 milje i tribina,gadjat svaku tekmu manje para dodje nego bakljada,jos osakatis igraca
Veca je kazna zatvorena sjeverna tribina nego ista drugo. To ti dodje jednako 15 000 KM kazne
SAMO ŠIROKI!

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 05 mar 2019, 20:25

zagor1987 je napisao/la:Sto se tice transfera Sarajevo za dva transfera uzelo vise para nego Zeljo u historiji cijeloj,tako da budite mirni
:crazy:
23

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 mar 2019, 20:26

Raonffa je napisao/la:
Normalno da ste se prodali, al' zato nemate pravo nekome govoriti da je "zamijenio una za due" itd, aludirajući na neko jednoumlje, vlast jednog čovjeka. Naravno da su Senad i Amar u svojim mandatima imali najveći uticaj u klubu, al' daleko od toga da su nedodirljivi kako vi predstavljate. A vi upravo imate jednog takvog na čelu kluba.

Samo zbog problema na tribini bojkotovali? Zapravo zanemari sjever, šta je sa običnim navijačima? Oni išli na utakmice i normala podržavali upravu i trenera? Mani me šuplje Denchi svega ti :D

Trenutno jeste bolji, to niko i ne osporava, samo ti pokušavam podvući šta je razlika između vas i nas, nekada rezultati nisu presudni kada je u pitanju ljubav prema klubu, zato ti i pričam o posjeti, a znaš gdje ste vi a gdje smo mi ove sezone.
normalno je i da ste i vi promjenili statut da se prodate jel tako? samo malo vas stalo jbg ;)

kako misliš nemamo pravo uno za due? šta se promjenilo? struktura? domar novi? nije Amar glavni? čeka on odluku nečiju? :rol:

mi imamo upravu na čelu kluba koja se brine o interesima kluba bez mogućnosti za uvaljivanje ikad više u dubioze finansijske...navedi bolje rješenje?

tukla se tribina protiv tribine vaša, plaćenici misketovi protiv navijača, na TV-u :D :shhh: :zviz:

mi smo pokazali jedinstvo i ispoštovali sjever....nezadovoljstvo se iskazalo za rezultate....sad su bolji

pričaj o posjeti ali sam znaš da je i vaša bila kurko kad ste uzimali trofeje...a u ovom kontekstu to je baš ono zadnja slamka, nakon zadnje tekme za titulu i kupu prešišaćemo i taj segment po prosjeku i adio đaci :wave: :kafa:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 05 mar 2019, 20:30

Amar je dosao sa ciljem da udje neki lik u klub sa parama to svi znaji da ih on preuzme al ih stalo nesto,hoce da se prodaju to vise svi znaju,nemaju sta da nam pricaju pa prodaju spomiinju

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 05 mar 2019, 20:32

zagor1987 je napisao/la:Sto se tice transfera Sarajevo za dva transfera uzelo vise para nego Zeljo u historiji cijeloj,tako da budite mirni
Budalo, mi smo samo od procenta uzeli koliko vi za sve posle rata. Bez transfera direktno iz kluba, Sabanadzovic, Zakaric, Lendric, Memija, Bajic, Hadziahmetovic, Zolotic, Bekric, Sehic, Visca, Cocalic, Stilic...

Bolan bolan, gdje ces sa nama se porediti, budalo jedna.
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 mar 2019, 20:33

zagor1987 je napisao/la:Amar je dosao sa ciljem da udje neki lik u klub sa parama to svi znaji da ih on preuzme al ih stalo nesto,hoce da se prodaju to vise svi znaju,nemaju sta da nam pricaju pa prodaju spomiinju
poslije nas prvi poletili da promijene statut, još Gredić dok je bio...al nemaju investitori para da nadomjeste pronalaske finansijske ;) :D

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 05 mar 2019, 20:38

Denchi je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:Amar je dosao sa ciljem da udje neki lik u klub sa parama to svi znaji da ih on preuzme al ih stalo nesto,hoce da se prodaju to vise svi znaju,nemaju sta da nam pricaju pa prodaju spomiinju
poslije nas prvi poletili da promijene statut, još Gredić dok je bio...al nemaju investitori para da nadomjeste pronalaske finansijske ;) :D
Imamo statut sa stavkom 51/49 %. Jeste normalni vi, sta pricate? Jedan Misimovic, onakav, balite za terenom i Grbavicom kako izgleda, za nas nije bio dovoljno dobar.

Mi nismo prosjecni, mi smo najbolji.

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 05 mar 2019, 20:38

Mlad momak ode jebte. :roll:
Laka mu zemlja

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 05 mar 2019, 20:39

Denchi je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:

normalno je i da ste i vi promjenili statut da se prodate jel tako? samo malo vas stalo jbg ;)

kako misliš nemamo pravo uno za due? šta se promjenilo? struktura? domar novi? nije Amar glavni? čeka on odluku nečiju? :rol:

mi imamo upravu na čelu kluba koja se brine o interesima kluba bez mogućnosti za uvaljivanje ikad više u dubioze finansijske...navedi bolje rješenje?

tukla se tribina protiv tribine vaša, plaćenici misketovi protiv navijača, na TV-u :D :shhh: :zviz:

mi smo pokazali jedinstvo i ispoštovali sjever....nezadovoljstvo se iskazalo za rezultate....sad su bolji

pričaj o posjeti ali sam znaš da je i vaša bila kurko kad ste uzimali trofeje...a u ovom kontekstu to je baš ono zadnja slamka, nakon zadnje tekme za titulu i kupu prešišaćemo i taj segment po prosjeku i adio đaci :wave: :kafa:
Nikada, Željo je vazda bio klub raje i navijača, to se ne prodaje ;)

Pa kako bolan imate pravo vi nekome govoriti da je klub jednog lika kada pravno i formalno jedan lik vlada vašim klubom? Takav čovjek u Želi ne postoji, uvijek u periodima normalno ima čovjek koji može biti glavni u klubu, al' nikako klub ne može biti njegovo vlasništvo i da ga se ne može odstraniti iz kluba, kontaš?

Fino za upravu, svaka čast, samo kažem da niste tako mislili prije godinu dana, al' eto popravili se ljudi kroz godinu dana, sad su top :lol:

Tribina protiv tribina? Zanimljivo, neki snimak, dokaz, nešto? Ja nemam podatak da se ikada tukla tribina protiv tribina, pretpostavljam desetine navijača sa jedne i druge strane? Ova ti je Dencho jaka, mitomanska u vašem stilu :D

I tada smo imali veću posjetu od vas, nevezano za ovu sezonu, čisti dokaz navijačkog mentaliteta.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 05 mar 2019, 20:39

Budalo, mi smo samo od procenta uzeli koliko vi za sve posle rata. Bez transfera direktno iz kluba, Sabanadzovic, Zakaric, Lendric, Memija, Bajic, Hadziahmetovic, Zolotic, Bekric, Sehic, Visca, Cocalic, Stilic...

Bolan bolan, gdje ces sa nama se porediti, budalo jedna.
Sine citaj bolje pricam o transferima a ne o procentima uueli smo i mi od Cimirota procenat,kazem ti sve ove da sastavis zajedno nisu ko ova nasa dva transfera,a vas transfer Dzeke je bio 2k maraka. Sad ja trebam racunat ttansfere po 500k od Pandze u Dinamo 500k ,Pelaka,Berberovica u Bayer, Hadzica,Velkoskog,Stojceva

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 05 mar 2019, 20:40

Moje iskreno saucesce porodici i prijateljima.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.