Samo da ne dođe do nekog epskog kuglanja u vidu Ajax-Porto, Ajax-Tott, Porto-Tott.. Nešto mi se ne gledaju nedovoljno konkurentne ekipe u polufinalu.
Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2018/2019
Ajax, Porto, Spursi, United, Barca, City, Live/Bayern, Atletico.
Samo da ne dođe do nekog epskog kuglanja u vidu Ajax-Porto, Ajax-Tott, Porto-Tott.. Nešto mi se ne gledaju nedovoljno konkurentne ekipe u polufinalu.
"We need to suffer. And we need to fight."
Nakon sto su jedina ekipa koja je prosula 4:0 iz prve utakmice, PSG je sada postao jedina ekipa koja je ispala kuci nakon sto je dobila 0:2 u gostima.
Ovi da dobiju Zelene Zmajeve 13:0 izgubili bi kuci 14:1 hahahahh.
Ovi da dobiju Zelene Zmajeve 13:0 izgubili bi kuci 14:1 hahahahh.
27.10.2020
Uniteda malo manje mrzim od Reala, tako da bih isto i govorio za Real, da je bila ovakva situacijaBlejzer10 je napisao/la:Jedan Ferninand i Clattenburg kazu da nije. I zanimalo bi me sta bi mislio o penalu da je sviran Realu u 90-toj za prolaz protiv Ajaxa.Mokes je napisao/la: Čist je penal, nema govora. Nije ga napucala lopta s metra, niti je bila uz tijelo.
Nije izašla lopta kod onog auta, tako da je jedina greška poništen gol Morate
Aut je tesko bilo procjeniti, na jednoj poziciji djeluje cisto vani, na drugoj bas i ne.
Ali ponavljam, PSG je, koga boli k i da nije
I nemoj mi samo spominjati Vaskez-Benatia situaciju, jer nisu ni blizu iste.
PSG je sebe najviše oštetio s onim silnim promašajima i činjenicom da im je United iz 3 prelaska centra zabio 3 gola. Da Mbappe nije zeznuo 1 na 1, do penala ne bi ni došlo.
Ti si očito zaboravio silne navijače PSG-a i kukanje na penale u remontadi.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Taman da su ispali sa 3 penala, nek su kad su luzeri. Kuci onako mlohavo igrat. Kad je Mbappe promasio sam onu priliku i okliznuo se, znao sam da ispadaju.
27.10.2020
Pa ako ono nije igranje rukom za penala onda ja ne znam sta je
Pogledajte samo udaljenost od suta a to sto se on okrenuo koga to boli qurac ne kazem da je namjerno igrao rukom ali nije samo namjerno igranje rukom penal ljudi
Ja bih prvi rekao da je sudijska greska ne bih ispadao smijesan i zivio u zabludi kao npr madridisti gdje likovi u ofsajdu od 2 metra pokusavaju naci opravdanje ako je sudijska greska greska je i tacka
Da nije dosudio penal United bi bio pokraden
Moze pricati i Ferdinand i Clattenburg i ko god hoce ali nisu u pravu i slusao sam Ria i znam zasto je rekao da nije penal gdje je vise stao u odbranu odbranbenih igraca u tim situacijama i da je to kao prirodni polozaj ruku u skoku i ne sporim to mozda ali ne mozes jednostavno ono ne svirati penal kad se sagledaju svi segmenti
Pogledajte samo udaljenost od suta a to sto se on okrenuo koga to boli qurac ne kazem da je namjerno igrao rukom ali nije samo namjerno igranje rukom penal ljudi
Ja bih prvi rekao da je sudijska greska ne bih ispadao smijesan i zivio u zabludi kao npr madridisti gdje likovi u ofsajdu od 2 metra pokusavaju naci opravdanje ako je sudijska greska greska je i tacka
Da nije dosudio penal United bi bio pokraden
Moze pricati i Ferdinand i Clattenburg i ko god hoce ali nisu u pravu i slusao sam Ria i znam zasto je rekao da nije penal gdje je vise stao u odbranu odbranbenih igraca u tim situacijama i da je to kao prirodni polozaj ruku u skoku i ne sporim to mozda ali ne mozes jednostavno ono ne svirati penal kad se sagledaju svi segmenti
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Penal čist ko mejt nakon gasuljenja
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Hah, ruka visoko podignuta, nije bilo zaštite lica i šut prema golu. Ovo ako nije penal onda nijednu ruku ne treba više svirati. Sve regularno, momci. 
Gledam sta pisu i ne vjerujemIlCapitano je napisao/la:Čist penal za United. Kimpembe je do zadnje milisekunde gledao gdje ide lopta i onda ko fol okrenuo glavu. Čak i da nije znao gdje je i šta je - ruka daleko od tijela, blokira put lopte prema golu je penal.
Ruka daleko od tijela i tu se sva prica zavrsava.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Osim13 je napisao/la:3:0, hetrik Mandžukića na asistencije De Sciglia, @Pogbu umivaju hladnom vodom iz bunila, 94-ta minuta sve se zna, penal za Juve pogađa Rona skida dres i pokazuje svijetu six pack, @Gefufni eksplodiraju testisi od naboja sperme, Simeone u suzama i bjesnilu napušta stadion a @Pogba se ujutro mamuran budi u kanalu sa tetovažom Alegrija na guzi.Mokes je napisao/la:United je večeras nadoknadio 2 0 iz prve utakmice u kojoj nisu imali ni polušanse. Tako da je sve moguće, pogotovo nakon ovih revanša.enobarca je napisao/la:Bilo je dosta iznenadjenja ali opet da Juve izbaci Atletico nakon onakve prve utakmice tesko.Pa nisu ljudi imali skoro ozbiljne prilike za 90 minuta i sad ce odjednom ko nadoknaditi zaostatak od 2 0.Sve je moguce naravno pa tako i to, ali svasta se mora potrefiti, po meni Juve minimalne sanse ima.
Nadoknadio je Juve i 3 0 u gostima protiv Reala, tako da ih još uvijek ne treba otpisivati, mada imaju strašno težak zadatak.
Bila bi fora da CR zabije hattrick i Juve slavi 3 0
Lopovi osvajaju ove godine,to je jasno.
Jedni izbace Dortmund sa 4-0, drugi Madrid razbiju u 2 utakmice, nedovoljno konkurentniCaptain4 je napisao/la:Ajax, Porto, Spursi, United, Barca, City, Live/Bayern, Atletico.![]()
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Bolja ovaAsteriks je napisao/la:Saurman je napisao/la:Čuj Tuchela kakav diletant.Čuvaj ti 1:2 a znaš da te jedan gol može izbaciti,zaslužio je momentalni otkaz.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ja ne bih ondje svirao penal, skok, leđima okrenut, ko je ikad igrao fucu zna da je nemoguće u okretu skočiti bez širenja ruku. Eh sad što je on tokmak k'o Bonucci pa okreće guz tokom skoka da zaštiti facu, m.u.da ili šta već to je drugi par opanaka. A zato mu trebaju navijači razlupati kola na parkingu a trener p.i.chku o zid. Na onaj šut prave ''lobanje'' koje igraju m.u.dima idu glavom a ne okretanjem instagram-twitter guza j.bo im trend pr.amajku.
Sa onakvom š.up.ačko-p.ickastom igrom nisu ni zaslužili proći, jbt imaš kući rezultat 1:2 samo gol te dijeli, ako primiš, od provalije i ti nešto kemijaš, pete-štikle, navrat-nanos... zabij još jedan i nek' sviraju q.lincu.
Sa onakvom š.up.ačko-p.ickastom igrom nisu ni zaslužili proći, jbt imaš kući rezultat 1:2 samo gol te dijeli, ako primiš, od provalije i ti nešto kemijaš, pete-štikle, navrat-nanos... zabij još jedan i nek' sviraju q.lincu.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Eto i Owen rece da nije penal,dzaba VAR,dzaba sve opet ce biti milion kontroverzi i podjeljenih misljenja.Sinoc slucaj u obje utakmice.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Svakon ljubitelju nogometa ne treba biti zao ovih luzercina.
27.10.2020
Ako oni kazu da nije ja znaci ni svojim ocima ne trebam vjerovati? A bas su Engleske sudija mjerilo da kazu sta je cisto a sta ne. Yebo ga ti lopta ide prema golu, ruka je odvojena od tijela I nije bas u prirodnom polozaju. Kako to da ne bude penal? Jos Kimp svo vrijeme gleda naprijed i onda kada ga je lopta sasvim ocito pogodila u ruku tip okrenu satro glavu. Penal cist kao suza, kontraverze su plod nekih drugih emocija od sinoc.Blejzer10 je napisao/la:Jedan Ferninand i Clattenburg kazu da nije. I zanimalo bi me sta bi mislio o penalu da je sviran Realu u 90-toj za prolaz protiv Ajaxa.Mokes je napisao/la: Čist je penal, nema govora. Nije ga napucala lopta s metra, niti je bila uz tijelo.
Nije izašla lopta kod onog auta, tako da je jedina greška poništen gol Morate
Aut je tesko bilo procjeniti, na jednoj poziciji djeluje cisto vani, na drugoj bas i ne.
Ali ponavljam, PSG je, koga boli k i da nije
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Zivio VAR
ne zbog penal situacije sinoc nego zbog ovih ofsajd situacija gdje je PSG zabio 2 gola iz ofsajda jednom na OT i jednom sinoc i da nije VARa oba bi bila priznata
Oni koji kazu "dzaba VAR" ocito ne mogu podnijeti da ce od sad biti sve puno postenije ne savrseno ali postenije koliko toliko
Oni koji kazu "dzaba VAR" ocito ne mogu podnijeti da ce od sad biti sve puno postenije ne savrseno ali postenije koliko toliko
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Ne vidim dileme oko penala. Ovdje je najbitnija činjenica da je lopta ustvari išla u okvir gola i da je igrač stopirao rukom, koja je bila daleko od tijela. Meni je ono ličilo kao da ide pod prečku, znači faktički je spriječio potencijalni gol.
Da lopta nije išla u okvir gola i da ga je pogodila recimo nakon ubačaja u šesnaeterac ili nekih drugih benignih situacija, onda bi se moglo pričati o prestrogom penalu. Ovako je sve čisto.
Sinoć je bila priča da li je trebao biti penal za Romu, ali kad bolje pogledaš vidiš da je onaj balvan Schick sam sebi potpetljao noge i pao.
I kod te utakmice je sve čisto, koliko god oni kukali na VAR.
Šta veli Baho sinoć da je uvedeno pravilo da će se od iduće sezone svako igranje ruke svirati kao penal?
Sa jedne strane je dobro jer će u startu odbaciti sve sumnje i diskusije "da li je prestrogo za penal ili ne", ali sa druge strane, jbg ne može se baš svako igranje rukom okarakterisati kao penal.
Da lopta nije išla u okvir gola i da ga je pogodila recimo nakon ubačaja u šesnaeterac ili nekih drugih benignih situacija, onda bi se moglo pričati o prestrogom penalu. Ovako je sve čisto.
Sinoć je bila priča da li je trebao biti penal za Romu, ali kad bolje pogledaš vidiš da je onaj balvan Schick sam sebi potpetljao noge i pao.
I kod te utakmice je sve čisto, koliko god oni kukali na VAR.
Šta veli Baho sinoć da je uvedeno pravilo da će se od iduće sezone svako igranje ruke svirati kao penal?
Sa jedne strane je dobro jer će u startu odbaciti sve sumnje i diskusije "da li je prestrogo za penal ili ne", ali sa druge strane, jbg ne može se baš svako igranje rukom okarakterisati kao penal.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Nisam napisao "dzaba var" u smislu da ne treba,nego i da bez obzira na var bice onih koji ce vjerovati da su pokradeni,offside je jedina stvar u fudbalu koja mora 100% da funkcionise tacno jer imas mogucnost da povuces liniju i da stvar bude jasna.Penali,crveni,faulovi prije gola (slucaj Morata),tu cemo cesto imati situacije 50:50 kao sto se desilo sinoc pa se podjeli citava evropa da li je bio penal ili nije.Policeman je napisao/la:Zivio VARne zbog penal situacije sinoc nego zbog ovih ofsajd situacija gdje je PSG zabio 2 gola iz ofsajda jednom na OT i jednom sinoc i da nije VARa oba bi bila priznata
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Šta si ti gledao živ bio ? Cuj da je igrao rukom na liniji pa ajd.hurem je napisao/la:VAR je najbolja stvar koja se mogla desiti fudbalu, ali ocito ga neke sudije jos uvijek ne znaju koristiti.
1. Nema teorije da je ono penal za United ako se uzmu sve okolnosti u obzir...da je na liniji gola onako igrao rukom pa hajd.
Lopta ga pogodila u ruku u 16m sve čisto ko suza.Živio var.
I vidim spominje se kao "bio je okrenut leđima" kao to ga treba osloboditi odgovornosti što maše rukama po 16cu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.