FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vijetnamci su ludi ,vjerujte ako ovaj uzme i malo promovise ici ce luda prodaja dresova u Tajlandu 
Jos ako bacimo kakvog zlatnog zmaja na trecu garnituruHeraklitMracni je napisao/la:Vijetnamci su ludi ,vjerujte ako ovaj uzme i malo promovise ici ce luda prodaja dresova u Tajlandu
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Pa jer iko iz kluba rekao za ove Vijetnamce , ovo samo sportsport prenosi od Vijetnamski medija ...Denchi je napisao/la:Jos ako bacimo kakvog zlatnog zmaja na trecu garnituruHeraklitMracni je napisao/la:Vijetnamci su ludi ,vjerujte ako ovaj uzme i malo promovise ici ce luda prodaja dresova u Tajlandu![]()
Sc.sport nam je jedini medijski partner I oni su stavili onaj tekst sto sam citirao da je cova tu godinu u nadzornom odboru vecHeraklitMracni je napisao/la:Pa jer iko iz kluba rekao za ove Vijetnamce , ovo samo sportsport prenosi od Vijetnamski medija ...Denchi je napisao/la:Jos ako bacimo kakvog zlatnog zmaja na trecu garnituruHeraklitMracni je napisao/la:Vijetnamci su ludi ,vjerujte ako ovaj uzme i malo promovise ici ce luda prodaja dresova u Tajlandu![]()
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pa i Tan gleda klub kao firmu pa nam je valjao na kraju. Nek ovi pljunu lovu za stadion i infrastrukturu, dosta od njih.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Bio sam u Australiji i radio sam za Vijetnamce i Tajlandjane ljude zanima samo novac , ako vide da za 10 godina mogu biti dobri 5 miliona oni ce uloziti ... Al u sve sumnjaju i svagdje njihov covjek bude .... Jako mi je drago sto je se FK Sarajevo kolko toliko rijesilo kukolja , jos akademija moze bolje al dobro je sad za sad ----Jos kad su vidjeli centar grada , film festival ovo ono , sve im blizu zasto da ne , da se i presele ovamo 
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Da se Tan rijesava samo Sarajeva prodao bi ga 100%... Cim je on ostavio 40% sebi ja se nadam da slijedi upumpavanje razumne kolicine novca i rast vrijednosti kluba.....
Realno iz Belgije je 30x teze izac u pretkolo lige prvaka nego iz Bosne.... Ovdje se za 10...15 milki moze sastavit klub da moze izac na scenu kao npr Zvijezda.... Dok je Belgiju potrebno 10x vise.....
Mi smo tanu treci klub tj zadnja rupa na sviralu.... Ovom cemo biti mozda prva u ovom segmentu.... Mozda ovo ne bude lose uopce....
Realno iz Belgije je 30x teze izac u pretkolo lige prvaka nego iz Bosne.... Ovdje se za 10...15 milki moze sastavit klub da moze izac na scenu kao npr Zvijezda.... Dok je Belgiju potrebno 10x vise.....
Mi smo tanu treci klub tj zadnja rupa na sviralu.... Ovom cemo biti mozda prva u ovom segmentu.... Mozda ovo ne bude lose uopce....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Ja bih radije da oni ulože lovu za akademiju i prvi tim, pa onda da se rešava stadion.skoroalen je napisao/la:Pa i Tan gleda klub kao firmu pa nam je valjao na kraju. Nek ovi pljunu lovu za stadion i infrastrukturu, dosta od njih.
Jer ulaganjem u akademiju i prvi tim dobijaš igrače i neki iskorak u el ili ls, a samim tim iskorakom dobijas puno love od kojeg mozes polovinu usmjeriti na stadion ili kamp a pola na igrački kadar..
Bordo bijeli za život cijeli!!
Mislim da ce nam svima biti mnogo lakse da prihvatimo cinjenicu da od Koseva nece biti nista. Meni sva ova prica oko Koseva djeluje da se na tom mjestu planira samo izgradnja nekog hotelskog kompleksa. Samo se eto oprezno pristupa tome da se saopsti da stadion na kojem su otvorene zimske olipijske igre vise nece postojati.
Mi u ovoj prici sluzimo samo kao razlog da se ukine tartan staza i eliminisu ostali sportski koektivi. Onda kad se ustabili da samo mi koristimo taj stadion ide nasa eliminacija. Nakon nekog vremena ce biti prica da stadion mora skroz da se rusi iz sigurnosnih razlogai da se dugi nece praviti jer ne postoje investitori za tako nesto.
Ja podržavam ideju da se trazi zemljiste za novi stadion. Svaka cast ljudima u klubu sto su otvorili tu opciju ker je mnogo realnija od rekonstrukcije Koseca a mislim da bi i vremenski mnogo krace trajala.
Mi u ovoj prici sluzimo samo kao razlog da se ukine tartan staza i eliminisu ostali sportski koektivi. Onda kad se ustabili da samo mi koristimo taj stadion ide nasa eliminacija. Nakon nekog vremena ce biti prica da stadion mora skroz da se rusi iz sigurnosnih razlogai da se dugi nece praviti jer ne postoje investitori za tako nesto.
Ja podržavam ideju da se trazi zemljiste za novi stadion. Svaka cast ljudima u klubu sto su otvorili tu opciju ker je mnogo realnija od rekonstrukcije Koseca a mislim da bi i vremenski mnogo krace trajala.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Ovaj neka samo bude blizi klubu, odnosno neka ga 2,3 puta mjesecno u klubu, vjerujem da bi skocili za 50% opdma. Nek uloze u ekipu i akademiju, naprave ekipu za EL ili LP, tu nek dvije godine zaredom odigramo, odma imamo mogucnost stadion da pravimo. Neki od 20.000... Kakva bi to erotika bila Bordo-Bijela Arena 
Bez adekvatne infrastrukture (stadiona) nema evropskog iskoraka, to je uslov svih uslova. Bar kad bi se Kosevo sa par milki dovelo na neki zadovoljavajuci nivo, za pocetak.Benjolos je napisao/la:Ja bih radije da oni ulože lovu za akademiju i prvi tim, pa onda da se rešava stadion.skoroalen je napisao/la:Pa i Tan gleda klub kao firmu pa nam je valjao na kraju. Nek ovi pljunu lovu za stadion i infrastrukturu, dosta od njih.
Jer ulaganjem u akademiju i prvi tim dobijaš igrače i neki iskorak u el ili ls, a samim tim iskorakom dobijas puno love od kojeg mozes polovinu usmjeriti na stadion ili kamp a pola na igrački kadar..
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Imam osjecaj da cemo ovog Viejetnamca zagotivit vise nego amidzu
Ovaj ce bit dajdza
Ovaj ce bit dajdza
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ako se isprsi mogo bi on nama biti babo, kakav dajdzaFrancescoTotti je napisao/la:Imam osjecaj da cemo ovog Viejetnamca zagotivit vise nego amidzu![]()
Ovaj ce bit dajdza
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Sutra press zakazan.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BordoSarajevo
- Kontakt:
FK Sarajevo je za ustra organizovao pres konferenciju povodom promjene vlasničke strukture trenutnog lidera na tabeli Premijer lige BiH.
Konferencija za medije će se održati sutra sa početkom u 10 sati u klupskim prostorijama, u ulici Maršala Tita 38/b.
Medijima će se ispred Fudbalskog kluba Sarajevo obratiti članovi Upravnog odbora, Senad Jahić, Senad Bilić i Ema Bukovica, te generalna direktorica FK Sarajevo Sabrina Buljubašić.
Konferencija za medije će se održati sutra sa početkom u 10 sati u klupskim prostorijama, u ulici Maršala Tita 38/b.
Medijima će se ispred Fudbalskog kluba Sarajevo obratiti članovi Upravnog odbora, Senad Jahić, Senad Bilić i Ema Bukovica, te generalna direktorica FK Sarajevo Sabrina Buljubašić.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pa pozvali sve medije sutra na pressmoj uzor-S.G je napisao/la:Jesu li se iz kluba oglasili povodom ovoga?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ma nisam ni mislio na rekonstrukciju Koševa. Za onaj stadion nas veže tradicija itd, al realno, puno više minusa ima nego pluseva. Lagano počet gradit novi stadion do 15.000 sjedećih mjesta i to je to. Naravno, ako ovi uvale te pare.
A i treba bit oprezan, i stara uprava je bila odlična dok nisu došle velike pare u klub, pa su počeli muljat. Ovi ljudi sad su došli za vrijeme jednog režima gdje su mogli koristit samo ono što zarade. Sad treba dobro pazit da i oni ne postanu pohlepni. Imamo pouku od prošlog puta, nadam se.
A i treba bit oprezan, i stara uprava je bila odlična dok nisu došle velike pare u klub, pa su počeli muljat. Ovi ljudi sad su došli za vrijeme jednog režima gdje su mogli koristit samo ono što zarade. Sad treba dobro pazit da i oni ne postanu pohlepni. Imamo pouku od prošlog puta, nadam se.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trenutno korisnika/ca: Burberry46 i 17 gostiju.