FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bordopoeta
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordopoeta » 07 mar 2019, 14:28

Lecler je napisao/la:
Samozdravlje je napisao/la:
Laznjak je napisao/la:Ja bi da repliciram :D
Mi se nismo titule halalili, ja imam uvjerenja da cemo mi i stici Sarajevo. Ja sam optimista u životu,tako zivim,i tako ce vazda biti.

Gdje se to moze procitati ? Hvala .

Zna li ko jeko ovaj indios. Ovaj klip treba sačuvati i aBd, kad osvojimo duplu krunu (ili samo titulu, svejedno) puštati ga stalno a treba jednom pustiti ga i na njihovu temu. Tačno je da su jade jadne, ali i naši najveći šmanadu. Krepajte, jadovi jadni! :guz:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 07 mar 2019, 14:36

skoroalen je napisao/la:Ma nisam ni mislio na rekonstrukciju Koševa. Za onaj stadion nas veže tradicija itd, al realno, puno više minusa ima nego pluseva. Lagano počet gradit novi stadion do 15.000 sjedećih mjesta i to je to. Naravno, ako ovi uvale te pare.
A i treba bit oprezan, i stara uprava je bila odlična dok nisu došle velike pare u klub, pa su počeli muljat. Ovi ljudi sad su došli za vrijeme jednog režima gdje su mogli koristit samo ono što zarade. Sad treba dobro pazit da i oni ne postanu pohlepni. Imamo pouku od prošlog puta, nadam se.
100% si u pravu.
Nek bude na hajr i na dobro
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 07 mar 2019, 14:37

Ja koliko znam o prici o Vijetnamcima da je primarni cilj zavrsetak kampa,tj izgradnja pratecih objekata, dabogda da se pocne ulagati i u igracki kadar, vjerovatno ce se slijediti put kojim smo krenuli ove sezone
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 07 mar 2019, 14:39

Ljudi nije covjek milijarder dodao u Sarajevo da se zajebava.Sigurno da je skontao da za njega neki sitan novac može Sarajevo dovesti u grupnu fazu.Mi nismo ni svjesni da smo dolaskom Tana digli rejting i ugled kluba,da ostali klubovi o ovome mogu samo sanjati.
Samo mogu zamisliti kako cemo ulaskom ovog Vijetnamca i Tana u klub sponzora priviuci.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 07 mar 2019, 14:44, ukupno mijenjano 2 puta.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 07 mar 2019, 14:43

bordopoeta je napisao/la: Zna li ko jeko ovaj indios. Ovaj klip treba sačuvati i aBd, kad osvojimo duplu krunu (ili samo titulu, svejedno) puštati ga stalno a treba jednom pustiti ga i na njihovu temu. Tačno je da su jade jadne, ali i naši najveći šmanadu. Krepajte, jadovi jadni! :guz:
U zadnjoj domaćoj utakmici, ako bude riješeno sve, pustit klip na onom LED displeju, pojačat do kraja i vrtit pola sata prije utakmice. Ako oni na skupštini mogu izvalit ovo, može i naša uprava njima metnut. Ma, zakupit onaj bilbord na Ciglanama i stavit sliku ovog liga.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 07 mar 2019, 14:55

skoroalen je napisao/la:
bordopoeta je napisao/la: Zna li ko jeko ovaj indios. Ovaj klip treba sačuvati i aBd, kad osvojimo duplu krunu (ili samo titulu, svejedno) puštati ga stalno a treba jednom pustiti ga i na njihovu temu. Tačno je da su jade jadne, ali i naši najveći šmanadu. Krepajte, jadovi jadni! :guz:
U zadnjoj domaćoj utakmici, ako bude riješeno sve, pustit klip na onom LED displeju, pojačat do kraja i vrtit pola sata prije utakmice. Ako oni na skupštini mogu izvalit ovo, može i naša uprava njima metnut. Ma, zakupit onaj bilbord na Ciglanama i stavit sliku ovog liga.
:rol: :rol: :rol: :thumbup:

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 07 mar 2019, 14:56

skoroalen je napisao/la:
Dobra ideja :urnebes:
Bordo bijeli za život cijeli!!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 07 mar 2019, 14:57

amypitar je napisao/la:Ljudi nije covjek milijarder dodao u Sarajevo da se zajebava.Sigurno da je skontao da za njega neki sitan novac može Sarajevo dovesti u grupnu fazu.Mi nismo ni svjesni da smo dolaskom Tana digli rejting i ugled kluba,da ostali klubovi o ovome mogu samo sanjati.
Samo mogu zamisliti kako cemo ulaskom ovog Vijetnamca i Tana u klub sponzora priviuci.
pogotovo što su ovi izgleda podložni furanju na champions league, itd. :D

ja bi sve pravdo tim moramo haveru za CL ovo završit po pravilima CL, vadi kesu :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 07 mar 2019, 14:59

Sutra press u 10 povodom promjene vlasnicke strukture

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 07 mar 2019, 15:00

Jbt koji smo mi kreteni mislim na nas navijače Sarajeva.Citam ovde kao neki skepticni,nepovjerljivi.Neko se opet raduje Nihadu Selimović seoskom prevarantu,predsjedniku KK Sparsa cilju djecu ucjenjuje i njihove roditelje,gdje mu igrači nemaju za kifle ,platu im daje svaka 3 mjeseca.I neko zadovoljan i sa takvim covjekom ,a mi kao nesto glumimo kao da smo Real Madrid..Pa ovaj Vijetnamac i Tan nek uloze koliko love daju za cvijeću u svojim kabinetima , mi cemo se prostati ligom.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 07 mar 2019, 15:04, ukupno mijenjano 1 put.

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 07 mar 2019, 15:04

amypitar je napisao/la:Jbt koji smo mi kreteni mislim na nas navijače Sarajeva.Citam ovde kao neki skepticni,nepovjerljivi.Neko se opet raduje Nihadu Selimović seoskom prevarantu,predsjedniku KK Sparsa cilju djecu ucjenjuje i njihove roditelje,gdje mu igrači nemaju za kifle ,platu im daje svaka 3 mjeseca.I neko zadovoljan i sa takvim covjek,a mi kao nesto glumimo kao da smo Real Madrid..
Neka brate, previše smo se mi puta opekli na kojekakve likove u i oko kluba. Naravno, ovaj čovjek što dolazi, ako želi dobro našem Sarajevu bujrum mu od srca, samo kažem da treba polako sa maštanjima i zalijetanjima.

A opet, to što spominješ kone, nek ostane takav pristup, nek zakivaju u zvijezde sve i svakoga, pa će još veća razlika između nas da bude ako Bog da :kafa:

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 07 mar 2019, 15:04

Stroj1946 je napisao/la:Sutra press u 10 povodom promjene vlasnicke strukture
Cuj to?? Jesi siguran??? :tralala:
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 07 mar 2019, 15:04

amypitar je napisao/la:Jbt koji smo mi kreteni mislim na nas navijače Sarajeva.Citam ovde kao neki skepticni,nepovjerljivi.Neko se opet raduje Nihadu Selimović seoskom prevarantu,predsjedniku KK Sparsa cilju djecu ucjenjuje i njihove roditelje,gdje mu igrači nemaju za kifle ,platu im daje svaka 3 mjeseca.I neko zadovoljan i sa takvim covjek,a mi kao nesto glumimo kao da smo Real Madrid..
pa za ove jesmo jbg, neko prosi, nekom pare nose :urnebes: :rol: :opaopa:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 07 mar 2019, 15:05

Al brate, tom nekom je mozak ispran, tom nekom je legenda kluba prevarant, taj neko je navikao na sadaku, donacije, krađe i prevare kroz cijelu historiju. Mi smo sad na jednom odličnom putu, uprava radi savršeno, ekipa beton, djeca igraju, tabela fenomenalna... Niko neće da se desi novi Ibrak, Kantardžić i Dino Fening. S razlogom trebamo bit oprezni, ne pesimistični i ne pljuvači od starta, al dovoljno je pokazat malo opreza da se ne poremeti ovo što gradimo od početka sezone.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 07 mar 2019, 15:06

Ado76 je napisao/la:
mislim ne znam kako da vam ovo saopštim ali...
izgleda da je press kluba sutra u 10
eto nije sigurno ali ako lažu mene lažem i ja vas

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 07 mar 2019, 15:06

Fantasticna stvar za klub, dodatne pare u klub.
I onako je nas klub najstabilniji u BiH a mogu misliti sad kad i ovaj novi ulozi pare. :clap:

Idemo po duplu krunu abd
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 07 mar 2019, 15:07

Ado76 je napisao/la:
:thumbup:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 mar 2019, 15:12

Ado76 je napisao/la:
Oplakah :rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 07 mar 2019, 15:14

MortemHz je napisao/la:
Ado76 je napisao/la:
Oplakah :rol:
A sta je sa Lelicem, jel potpisao?? :urnebes: :urnebes:
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 07 mar 2019, 15:14

bordopoeta je napisao/la: Zna li ko jeko ovaj indios.
evo ga
slika
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, muhamedhulk, Semrush [Bot], zagorski i 80 gostiju.