Sta jel potpiso, sta je ba problemAdo76 je napisao/la:
A sta je sa Lelicem, jel potpisao??![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Problem sa vizomStroj1946 je napisao/la:Sta jel potpiso, sta je ba problemAdo76 je napisao/la:
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Ovako smo i Tana predstavljali pa nam punca ganjase po Tuzli za 20 miljaFrancescoTotti je napisao/la:evo gabordopoeta je napisao/la: Zna li ko jeko ovaj indios.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
belosevic28
- Kontakt:
Nesto se dobro kuha...
Neka, sabura, optimizam ok ali i realna ocekivanja. Samo im treba replicirati odma hahahaha
Neka, sabura, optimizam ok ali i realna ocekivanja. Samo im treba replicirati odma hahahaha
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
ma ja baAdo76 je napisao/la:Problem sa vizomStroj1946 je napisao/la:Sta jel potpiso, sta je ba problemAdo76 je napisao/la:
![]()
poslije ovog gifa smo bili prvaci i kupa osvajačiSabinho je napisao/la: Ovako smo i Tana predstavljali pa nam punca ganjase po Tuzli za 20 milja

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- SedrenikHz
- Kontakt:
Raja, hajmo mi o ubicama prvo da njih završimo.
Lahko je kad dođe titula blizu, raspravljati o njoj,koga staviti na LED itd., trenuttno smo jos daleko od toga. Sjetite se gurbeta prije 2 sezone.
Imamo razloga za euforiju, iz dana u dan sve bolje vjesti, ali treba se spustiti.
Euforija nam se više puta obila o glavu.
Samo kolo po kolo
Lahko je kad dođe titula blizu, raspravljati o njoj,koga staviti na LED itd., trenuttno smo jos daleko od toga. Sjetite se gurbeta prije 2 sezone.
Imamo razloga za euforiju, iz dana u dan sve bolje vjesti, ali treba se spustiti.
Samo kolo po kolo
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Ovo je puno bitnije od jedne utakmice. Sa ovim se odredjuje sudbina kluba dugorocno.SedrenikHz je napisao/la:Raja, hajmo mi o ubicama prvo da njih završimo.
Samo kolo po kolo
Ovo je historijski dogadjaj za klub, nije mi jasno zasto je sve ovako tiho.
Izgleda optimisticno, ali vidjet cemo sta ce se desavati.
Mnogi ovde nisu svjesni sta nam sutrašnji dan donosi.Da toga nismo svjesni, mislim na navijače,najbolje se može vidjeti po današnjim aktivnostima u klubu.Maloprije sam prošao,pored kluba,svi su na nogama,od Sabrine do portira u crvenom mantilu.Mnogi ljudi već čestitaju, i slave u klubu.Pa samo od sponzorstva, mnogih firmi na čijem je čelu Vijetnamac, mi ćemo biti godina ispred svih sportskih kolektiva.Evander je napisao/la:Ovo je puno bitnije od jedne utakmice. Sa ovim se odredjuje sudbina kluba dugorocno.SedrenikHz je napisao/la:Raja, hajmo mi o ubicama prvo da njih završimo.
Samo kolo po kolo
Znam da smo izvarani, prevareni i da više nikom ne vjerujemo,al mislim da ce sutrašnji dan biti zapisan kao istorijski za nas klub.
Je li i Dino tamo?amypitar je napisao/la:Mnogi ovde nisu svjesni sta nam sutrašnji dan donosi.Da toga nismo svjesni, mislim na navijače,najbolje se može vidjeti po današnjim aktivnostima u klubu.Maloprije sam prošao,pored kluba,svi su na nogama,od Sabrine do portira u crvenom mantilu.Mnogi ljudi već čestitaju, i slave u klubu.Pa samo od sponzorstva, mnogih firmi na čijem je čelu Vijetnamac, mi ćemo biti godina ispred svih sportskih kolektiva.Evander je napisao/la:Ovo je puno bitnije od jedne utakmice. Sa ovim se odredjuje sudbina kluba dugorocno.SedrenikHz je napisao/la:Raja, hajmo mi o ubicama prvo da njih završimo.
Samo kolo po kolo
Znam da smo izvarani, prevareni i da više nikom ne vjerujemo,al mislim da ce sutrašnji dan biti zapisan kao istorijski za nas klub.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Vijetnamac nije novi rukovodilac: Nguyen Nam još od lani član Nadzornog odbora FK Sarajevo
http://****.ba/vijetnamac-ipak-nije- ... -sarajevo/
Naime, još u aprilu prošle godine Nguyen Hoai Nam je izabran u Nadzorni odbor FK Sarajevo. Pored njega, u NO su još Ken Choo i Lim Meng Kwong, inače bliski saradnici malezijskog milijardera Vincenta Tana.
“Naša želja jeste jako Sarajevo. Zadovoljni smo razvojem Akademije, uspjesima mladih igrača i nadam se da će i prvi tim našeg kluba ostvarivati bolje rezultate. Koristim priliku da navijače i zaljubljenike pozovem na zajedništvo, jer je ovo klub svih onih, koji vole Sarajevo”, rekao je tada Ken Choo, prisustvujući izboru novih članova Nadzornog, ali i Upravnog odbora.
Nam je u proteklom periodu odlučio napraviti dodatna ulaganja u FK Sarajevo te, samim tim, preuzeti veći dio vlasničkih prava. Ima velike ambicije za bordo klub, očekuje se da u narednom periodu napravi i značajnije poteze u jačanju struktura ekipe iz glavnog grada BiH…
Ako ovaj odrijesi kesu, tesku bogami da ce iko moci parirati Sarajevu onda. jer u nasoj ligi , ovoljno je dva 3 igraca da odskacu od ostatka tima da prave razliku veliku izmedju timova.
http://****.ba/vijetnamac-ipak-nije- ... -sarajevo/
Naime, još u aprilu prošle godine Nguyen Hoai Nam je izabran u Nadzorni odbor FK Sarajevo. Pored njega, u NO su još Ken Choo i Lim Meng Kwong, inače bliski saradnici malezijskog milijardera Vincenta Tana.
“Naša želja jeste jako Sarajevo. Zadovoljni smo razvojem Akademije, uspjesima mladih igrača i nadam se da će i prvi tim našeg kluba ostvarivati bolje rezultate. Koristim priliku da navijače i zaljubljenike pozovem na zajedništvo, jer je ovo klub svih onih, koji vole Sarajevo”, rekao je tada Ken Choo, prisustvujući izboru novih članova Nadzornog, ali i Upravnog odbora.
Nam je u proteklom periodu odlučio napraviti dodatna ulaganja u FK Sarajevo te, samim tim, preuzeti veći dio vlasničkih prava. Ima velike ambicije za bordo klub, očekuje se da u narednom periodu napravi i značajnije poteze u jačanju struktura ekipe iz glavnog grada BiH…
Ako ovaj odrijesi kesu, tesku bogami da ce iko moci parirati Sarajevu onda. jer u nasoj ligi , ovoljno je dva 3 igraca da odskacu od ostatka tima da prave razliku veliku izmedju timova.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Luka Bilbija nam sudi u Sirokom,ove godine dva puta nam sudio jednom u ligi kuci protiv Goska(1-1) i kup u Kaknju kad smo na penale prosli.
Mladost-Zrinjski ide na BHT pa eto taman da se i to moze pogledati.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
igrat će im ovo crnogorsko srpče po lijevom krilu ako nikolić bude na desnom beku, može bit baš veselo, mali je blago rečeno nevidljiv...miky_hz je napisao/la:Luka Bilbija nam sudi u Sirokom,ove godine dva puta nam sudio jednom u ligi kuci protiv Goska(1-1) i kup u Kaknju kad smo na penale prosli.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Lecler je napisao/la:Svakako nam već niko ne može parirat
- TamniVilajet
- Kontakt:
Koliki ono rekoste stadion da bi bio idealan za nas? Ja i dalje mislim da je 10-12 milja mjera, ali vidjecemo sta investitori misle o tome 
To je maksimum, a i takav rijetko da ce biti pun.TamniVilajet je napisao/la:Koliki ono rekoste stadion da bi bio idealan za nas? Ja i dalje mislim da je 10-12 milja mjera, ali vidjecemo sta investitori misle o tome
Ako je prosjek gledalaca 5000 (sto je san realno), puno to ljepse izgleda na manjem stadionu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A europska takmičenja na Koševu?Evander je napisao/la:To je maksimum, a i takav rijetko da ce biti pun.TamniVilajet je napisao/la:Koliki ono rekoste stadion da bi bio idealan za nas? Ja i dalje mislim da je 10-12 milja mjera, ali vidjecemo sta investitori misle o tome
Ako je prosjek gledalaca 5000 (sto je san realno), puno to ljepse izgleda na manjem stadionu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.