Proguglajte Guldfågeln Arena, Kalmar.
kapacitet 12.000
izgradnja kostala 45 miliona KM
Evo kako bi se uklopila na otoku

kapacitet 12.000
izgradnja kostala 45 miliona KM
Evo kako bi se uklopila na otoku

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Dioničari i ja kupili smo 60% udjela u FK Sarajevo koji ima odlične rezultate i zahvaljujući tome su prvi u bosanskom prvenstvu te se nadamo da će igrati Ligu Prvaka naredne sezone.Pitaristok je napisao/la:nisam u toku jos nesto
jel on licno kupio ta prava il grupacija
stigo jarane, s ponosom ću ga nosit, samo nemojte naglih pokreta jbg refleksi su mi ko kod VladanaVanja8 je napisao/la:@Denchi,dobices zlatni set šarafcigera...![]()

Ima li đe izvinjenja za one prijetnje od ranije,sa @Lažnjakom koje mi uputiste...Denchi je napisao/la:stigo jarane, s ponosom ću ga nosit, samo nemojte naglih pokreta jbg refleksi su mi ko kod VladanaVanja8 je napisao/la:@Denchi,dobices zlatni set šarafcigera...![]()
![]()
![]()
![]()
Ma, ja sam mislio na ovoga iz želje, ovaj što kaže: neće oni osvojit...FrancescoTotti je napisao/la:evo gabordopoeta je napisao/la: Zna li ko jeko ovaj indios.
Ma zayebancija pred tu presicu sutra.SarajevoJeBordo je napisao/la:Pitanje: ložiona i hajc, na osnovu čega?
Zašto pljuješ na svaku pozitivnu vijest o FK Sarajevu? Imaš li neki problem? Reaguj Morto.SarajevoJeBordo je napisao/la:Pitanje: ložiona i hajc, na osnovu čega?
Replika na repliku!!!obiteljskicovjek je napisao/la:Ja bih da repliciram!!!!!!!!
Yebat ćemo Him svima majku.
Ooooo, gledaj ti petokrake što je lijepa!MortemHz je napisao/la:
Za 2 godine cemo znati da li je vijest pozitivna i koliko.AlfredNobel je napisao/la:Zašto pljuješ na svaku pozitivnu vijest o FK Sarajevu? Imaš li neki problem? Reaguj Morto.SarajevoJeBordo je napisao/la:Pitanje: ložiona i hajc, na osnovu čega?
Prelijepo!!! Eh, kad bi bilo sreće!FrancescoTotti je napisao/la:Kad vec mastamo
Kolko znam u tom filmu pobise bruku vijetnamacaskoroalen je napisao/la:Noćas ću radi fazona pogledat Apocalypse Now.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.