I ja taman krenuo da pitamadisice je napisao/la:Koji je ovo fazon sa amel curic evo i teletovic
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
3isamagicnumber
- Kontakt:
Možda napokon mogu poboljšati dosada najslabiju poziciju u starting-5.

Poslije neuspjeha sa trejdovima za Daja i Dmca i draftom Collinsa, NeO ponovo cilja visoko za tu poziciju.“League **** have labeled the Blazers as being aggressive in trying to find one more star-level guy to pair with Damian Lillard and CJ McCollum.”
Blazers love you Jusuf! Just like you love themThere are a couple of teams to watch specific to Gasol, the top being the Portland Trail Blazers.
Ma nista od toga
- BosniaBoston
- Kontakt:
Prosle godine su izbjegli metak sto nisu trejdali za jordana,ove ce izbjeci tako sto nece za gasola
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- StevieFranchise
- Kontakt:
Yebo ga ovaj njegov debilni ugovor, Portland čim se pojavi nezadovoljna zvijezda njega ubacuje u trade talk a iskompleksirani navijači Portlanda jedva dočekaju da mu vide leđa.
“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nek ga trejduju,to ce biti njihov problem a ne jusufovStevieFranchise je napisao/la:Yebo ga ovaj njegov debilni ugovor, Portland čim se pojavi nezadovoljna zvijezda njega ubacuje u trade talk a iskompleksirani navijači Portlanda jedva dočekaju da mu vide leđa.
#Punoljetstvo
Olshey ga drzi jako nisko....CJ mu je jos uvijek zvijezda
samo sto niko ziv ne be trejdao za njega
los ugovor i pocetna minutaza....sve je bilo rezervisano da juka igra dok collins ne stasa i preuzme rolu startera
los ugovor i pocetna minutaza....sve je bilo rezervisano da juka igra dok collins ne stasa i preuzme rolu startera
-
BsonianBeast27
- Kontakt:
Upravo citam da Portland krece po Davisa! Hoce navodno trecu zvijezdu pored Cj-a i Lillarda. Osim Jusufa oni nemaju nista da ponude, zato mislim da od toga nema nista.! Najbolje za Jusufa bi bilo kad bi bio upakovan u trejd za Gasolom...Bio bi u timu koji je u obnovi, imao bi sigurno vecu minutazu i imao bi sansu postati zvjezda ekipe 
Ako Portland da sta za ADa to ce biti CJ. Nece Jusuf nigdje, pogotovo ove gluposti oko Gasola koje nigdje veze nemaju.
Ne mogu oni sklopiti dovoljno dobar paket za Davisa.BsonianBeast27 je napisao/la:Upravo citam da Portland krece po Davisa! Hoce navodno trecu zvijezdu pored Cj-a i Lillarda. Osim Jusufa oni nemaju nista da ponude, zato mislim da od toga nema nista.! Najbolje za Jusufa bi bilo kad bi bio upakovan u trejd za Gasolom...Bio bi u timu koji je u obnovi, imao bi sigurno vecu minutazu i imao bi sansu postati zvjezda ekipe
Prije će biti da će Portland ostati gdje je tu je do daljnjeg uz " gubljenje igrača" ili ti "ugovora" kako ko hoće po isteku istih.
Ma igrat ce 100% HahaJusuf Nurkić is now listed as questionable with right knee soreness for tonight's game versus the Jazz
CJ i Lillard sabili sinoc.. portland i bez Nurkica odlican, drago mi je da trade cijenu dize i Mayers L., 16 poena sa 3 ili 4 trojke.
portland na vrlo jakom zapadu 32 pobjede, sto niposto nije lako, to je ekipa broj 4. Kao sto Denveru se desi da pogodi sa Bizlijem ili Morisom-koji igra van svih ocekivanja, tako bi nesto trebalo i Portlandu, poboljsanje koje dolazi van radara, zakon vjerovatnoce tu radi za Portland, vrijeme je da neko iskoci.
portland na vrlo jakom zapadu 32 pobjede, sto niposto nije lako, to je ekipa broj 4. Kao sto Denveru se desi da pogodi sa Bizlijem ili Morisom-koji igra van svih ocekivanja, tako bi nesto trebalo i Portlandu, poboljsanje koje dolazi van radara, zakon vjerovatnoce tu radi za Portland, vrijeme je da neko iskoci.
Meyers pojeo Goberta
Nije sala. Btw
Nije sala. Btw
- BosniaBoston
- Kontakt:
Portland has agreed to a deal to acquire Cleveland forward Rodney Hood for guards Nik Stauskas,Wade Baldwin and two future second-round picks,league **** tell ESPN
#Punoljetstvo
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Ma imaju cudan raspored, 1 tekma u 9 dana a Juka ni to nije igrao.
Pa u jednom trenutku su imali 4 do 6 utakmica vise od svih ekipa na Zapadu. Zato ih je i kacila ovako duga pauza
Jedan grad, jedna ljubav!
Koliko ste upoznati sa prinovom Rodney Hood-om? Važi li za sebičnjaka ili je team player?
ŠVRLJ
- BosniaBoston
- Kontakt:
Team player zestokiVedo20 je napisao/la:Koliko ste upoznati sa prinovom Rodney Hood-om? Važi li za sebičnjaka ili je team player?
#Punoljetstvo