I ja taman krenuo da pitamadisice je napisao/la:Koji je ovo fazon sa amel curic evo i teletovic

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
I ja taman krenuo da pitamadisice je napisao/la:Koji je ovo fazon sa amel curic evo i teletovic
Poslije neuspjeha sa trejdovima za Daja i Dmca i draftom Collinsa, NeO ponovo cilja visoko za tu poziciju.“League **** have labeled the Blazers as being aggressive in trying to find one more star-level guy to pair with Damian Lillard and CJ McCollum.”
Blazers love you Jusuf! Just like you love themThere are a couple of teams to watch specific to Gasol, the top being the Portland Trail Blazers.
Nek ga trejduju,to ce biti njihov problem a ne jusufovStevieFranchise je napisao/la:Yebo ga ovaj njegov debilni ugovor, Portland čim se pojavi nezadovoljna zvijezda njega ubacuje u trade talk a iskompleksirani navijači Portlanda jedva dočekaju da mu vide leđa.
Ne mogu oni sklopiti dovoljno dobar paket za Davisa.BsonianBeast27 je napisao/la:Upravo citam da Portland krece po Davisa! Hoce navodno trecu zvijezdu pored Cj-a i Lillarda. Osim Jusufa oni nemaju nista da ponude, zato mislim da od toga nema nista.! Najbolje za Jusufa bi bilo kad bi bio upakovan u trejd za Gasolom...Bio bi u timu koji je u obnovi, imao bi sigurno vecu minutazu i imao bi sansu postati zvjezda ekipe
Ma igrat ce 100% HahaJusuf Nurkić is now listed as questionable with right knee soreness for tonight's game versus the Jazz
Team player zestokiVedo20 je napisao/la:Koliko ste upoznati sa prinovom Rodney Hood-om? Važi li za sebičnjaka ili je team player?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.