FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Gdje se moze pogledati press?
Neka je pitao sta fali,to je pitanje koje je kopkalo mnoge koji nisu nasi navijaci ,da se realno ne pravimo slijepi pored ociju.Za to sluzi i pres da se nejasnoce razrjese.Dobio je odgovor i mirna Bosna.BordoSarajevo je napisao/la:Kako se onaj deb.il zove što je pitao da li sve oko transfera Mujakića regularno, za koji portal radi?
Nemoj da budemo kao kone pa da u svemu gledamo neprijatelja.
P.S. neznam o kome se radi da nebude da ga branim,generalno govorim.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
I ja mislim da je dobro sto je pitao. sto ne kazu da su prodali Mujakica? pise u savezu ali klub suti. nesto mi ovde smirdi....
Zar nije klub davno objavio da je Nihad prodat i da ostaje na pozajmici? Dobro se sjećam da je oficijalna izbacila to, još tamo u decembru, januaru. Šta treba, da svaki dan pišu "ee prodali smo igrača, vidite svi".
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ko ocekuje da ce doci neko s 50-100 miliona i lupit od stol i rec evo vam za LP pa sta bude, to je smijesna prica. Mi trebamo nastaviti ovaj put razvoja akademije jacanje prvog tima, pokusati rijesavati stadion u narednom periodu i onda tek mozemo ocekivati iskorak u europi. Sad je bitno uzeti titulu ne treba nam sad neka euforiija kako smo najbolji na balkanu nego lagano nastaviti ovaj uzlazni put naseg kluba.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
skoroalen je napisao/la:Zar nije klub davno objavio da je Nihad prodat i da ostaje na pozajmici? Dobro se sjećam da je oficijalna izbacila to, još tamo u decembru, januaru. Šta treba, da svaki dan pišu "ee prodali smo igrača, vidite svi".
Ja samo znam za ovo : https://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/sa ... -2811/4940
Ma ovi ce se malo aktivirati oko akdemije, tu jedino mogu vidjeti neki interes za ulaganjem, a ostalo sve ostaje kao i sto je bilo. Ne ocekujte nikakve spektakularne promjene i ulaganja u ekipu ili stadion. Dobro ce biti jedino ako malo poguraju prvi tim sa nekim jacim pojacanjem.
Tan ostaje tu i dalje kao sto rekoh sve ce biti ok da ne talasamo,bice ljubomore i podapinjanja sa svih strana sad samo sabur. Zagorski iznenadices se
Provokacija čista. Vidi se da je neki kompleksaš. To je razlog da se pokuša skrenuti pažnja sa dobrog na loše. Imali smo u prošlosti takvih kvazi novinara kad je Tan došo, pa svaki kiks naš su pokušavali destabilizirati i osporiti svaki vid napretka.skoroalen je napisao/la:Zar nije klub davno objavio da je Nihad prodat i da ostaje na pozajmici? Dobro se sjećam da je oficijalna izbacila to, još tamo u decembru, januaru. Šta treba, da svaki dan pišu "ee prodali smo igrača, vidite svi".
Sa stranice od NSBIH;
(Sjednica 28.01.2019)
Brisanje iz registra
Brisu se igraci iz registra Salihović Kerim ("FK ŽELJEZNIČAR", Sarajevo) jer odlaze na
područje drugog saveza, Hadžić Kenan ("FK ŽELJEZNIČAR", Sarajevo) jer odlaze u
inozemstvo.
(Sjednica 29.01.2019)
"FK SARAJEVO", SARAJEVO: Mujakić Nihad (KV Kortrijk, ), Čl. 55/4
Transferi iz inozemstva
Igrač Mujakić Nihad Broj legitimacije 1016608 iz kluba FK KV Kortrijk, (Nogometni Savez -
Belgija) u klub FK FK SARAJEVO, Sarajevo
(Sjednica 31.01.2019)
(Sjednica 28.01.2019)
Brisanje iz registra
Brisu se igraci iz registra Salihović Kerim ("FK ŽELJEZNIČAR", Sarajevo) jer odlaze na
područje drugog saveza, Hadžić Kenan ("FK ŽELJEZNIČAR", Sarajevo) jer odlaze u
inozemstvo.
(Sjednica 29.01.2019)
"FK SARAJEVO", SARAJEVO: Mujakić Nihad (KV Kortrijk, ), Čl. 55/4
Transferi iz inozemstva
Igrač Mujakić Nihad Broj legitimacije 1016608 iz kluba FK KV Kortrijk, (Nogometni Savez -
Belgija) u klub FK FK SARAJEVO, Sarajevo
(Sjednica 31.01.2019)
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Fejsbuk stranica je objavila ja mislim. Uglavnom bilo je na klupskim stranicama 100%, ne znam tačno koji medij al je bilo.Zukanovic je napisao/la:skoroalen je napisao/la:Zar nije klub davno objavio da je Nihad prodat i da ostaje na pozajmici? Dobro se sjećam da je oficijalna izbacila to, još tamo u decembru, januaru. Šta treba, da svaki dan pišu "ee prodali smo igrača, vidite svi".
Ja samo znam za ovo : https://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/sa ... -2811/4940
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Nadam se pozitivnozagor1987 je napisao/la:Tan ostaje tu i dalje kao sto rekoh sve ce biti ok da ne talasamo,bice ljubomore i podapinjanja sa svih strana sad samo sabur. Zagorski iznenadices se
Jos 6 pojačanja da bidne... i da se Ekrem nogira iz kuhinje...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Cim spominju ili vlasništvo nad kosevom..znaci da Ce to biti umjesto novog stadiona ali hajd nema veze
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Nikako mi ovi izrazi ne obecavaju

Brate, da hoće i vlasništvo Bogdo.Dadox je napisao/la:Cim spominju ili vlasništvo nad kosevom..znaci da Ce to biti umjesto novog stadiona ali hajd nema veze
Sadašnje Koševo i Koševo, da je kojim slučajem u našem vlasništvu od 95-e, se ne mogu porediti.
Ovako klub ne može i neće da ulaže u tuđe, a opštinu boli qrac i za stadion i za FK Sarajevo.
Ako dobijemo vlasništvo nad Koševom onda kreće ulaganje kluba u stadion, do sada je to sve jalovo bilo, jer zašto drugima uređivati svojim novcem...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Koševo je naš stadion, zamolio bi te da ne koristiš izraze od onih papaka.Lecler je napisao/la:Uživajte napokon nećemo biti podstanari.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja sam.uvjeren da bi bi navijači pogurali makar stolice sa jedno 200-300Kalacious je napisao/la:Brate, da hoće i vlasništvo Bogdo.Dadox je napisao/la:Cim spominju ili vlasništvo nad kosevom..znaci da Ce to biti umjesto novog stadiona ali hajd nema veze
Sadašnje Koševo i Koševo, da je kojim slučajem u našem vlasništvu od 95-e, se ne mogu porediti.
Ovako klub ne može i neće da ulaže u tuđe, a opštinu boli qrac i za stadion i za FK Sarajevo.
Ako dobijemo vlasništvo nad Koševom onda kreće ulaganje kluba u stadion, do sada je to sve jalovo bilo, jer zašto drugima uređivati svojim novcem...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Vlasništvo nikad nećemo dobiti ni mi, ni bilo ko drugi jer kako bi onda se ugrađivali u tendere opštinske glavešine? A da ga neko kupi, jedino tako, ali ne znam kako ide to oko prodaje opštinskog vlasništva.alacious je napisao/la:Brate, da hoće i vlasništvo Bogdo.Dadox je napisao/la:Cim spominju ili vlasništvo nad kosevom..znaci da Ce to biti umjesto novog stadiona ali hajd nema veze
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Trenutno korisnika/ca: Jet2Holiday, zagorski i 27 gostiju.