FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Denchi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Denchi » 08 mar 2019, 14:35

moj uzor-S.G je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Klub uložio žalbu za ovu zabranu navijačima Sarajeva u Lišticu. Neka, mada nema ništa od tog, ne treba dat na sebe.
Mada, zadnji put kad nije bilo Hordi dole, uzeli smo ih 0:1. Pirova pobjeda zbog penala, al u 90 min je pobjeda. Ne bih imao ništa protiv da se ponovi to. :kafa:
Kome je ulozena zalba? Ako su to nasi sudovi, nema od toga hajra.
Ma ja podnijeli tuzbu sudu alabame brate za odluku bh saveza tako to ide :rol: :bow: :tokralju:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 08 mar 2019, 14:43

Denchi je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Klub uložio žalbu za ovu zabranu navijačima Sarajeva u Lišticu. Neka, mada nema ništa od tog, ne treba dat na sebe.
Mada, zadnji put kad nije bilo Hordi dole, uzeli smo ih 0:1. Pirova pobjeda zbog penala, al u 90 min je pobjeda. Ne bih imao ništa protiv da se ponovi to. :kafa:
Ma ja podnijeli tuzbu sudu alabame brate za odluku bh saveza tako to ide :rol: :bow: :tokralju:
:rol: :rol: :rol:
.!.
ZZ

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 08 mar 2019, 14:46

Denchi je napisao/la:
Momak je vjerovatno mislio, da ako zelimo ista dostignuti sa tuzbom, da bi se morali obratiti UEFI, ovi nasi klosari ce se na tuzbu samo nasmijati i nastaviti po svom.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 08 mar 2019, 14:53

Tuzba i zalba nije isto,nije niko tuzio nikoga. Nasi su ulozili zalbu savezu,jel je domacin duzan da da 5% gostujucim navijacima,ista zalba pd saveza je prosljedjena domacinima i stigao je negativan odgovor na istu,jel nemogu garantovati sigurnost navijaca i to je to.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 mar 2019, 14:57

Extremistička grupa (Škripari) izazove nerede = zabraniti Hordama dolazak

:tokralju: :tokralju: :tokralju: :rol: :rol: :rol:

Bosna :urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 08 mar 2019, 15:04

Škripari zaštićeni k'o bijeli medvjedi, da ubiju nekog (opet), samo će cijela liga jednu sezonu odradit bez gostovanja i et. Džaba kad nam je država takva.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 08 mar 2019, 15:09

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 08 mar 2019, 15:18

FrancescoTotti je napisao/la:
Ja sirotiLjE braco mila
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 08 mar 2019, 15:27

Pantelija je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:
Ja sirotiLjE braco mila
Kako nisu vidio si na pocetku videa kako po favelama igraju :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 08 mar 2019, 15:37

Realno jedino sto je dobro od ove Pvf akademije su ovi prateci objekti i tereni, ostalo sto dalje od Sarajeva jer imamo dovoljno svojih talenata. Koliko to žutih fudbalera ima u danasnjem nogometu, a da su u vrhu mozda 5, od milijardu?¿

Nek nam naprave ove objekte, i vise nam nista ne treba od njih.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 mar 2019, 15:42

Je, to su užasni fudbaleri..

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 08 mar 2019, 15:47

Samo da repliciram...
Kada si privlačan čovjeku koji je vlasnik PVF-a, najvece korporacije u Vijetnamu, kao i najveće nogometne akademije u Aziji koja surađuje sa najvećim svjetskim klubovima, kompanije čiji je direktni savjetnik Ryan Gigs. Kada su ti generalni spoznori Turkish Airlines, Nike, Visit Malesia, a ostatku lige Brajlović, Hepok, Bajra.. Kada napraviš respektabilnu akademiju sa trening centrom. Kada si ubjedljivo prvi u ligi i imas svjetlu budućnost, kad si najveci favorit i za osvajanje kupa a bošnjaci te i dalje pljuju, znaj da si na dobrom putu.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 08 mar 2019, 15:48

ledesma je napisao/la:Realno jedino sto je dobro od ove Pvf akademije su ovi prateci objekti i tereni, ostalo sto dalje od Sarajeva jer imamo dovoljno svojih talenata. Koliko to žutih fudbalera ima u danasnjem nogometu, a da su u vrhu mozda 5, od milijardu?¿

A gdje je ko pisao da ce neko dovodoiti nekoga da igra ovdje ?
E svasta...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 mar 2019, 15:49

Laznjak je napisao/la:Samo da repliciram...
Kada si privlačan čovjeku koji je vlasnik PVF-a, najvece korporacije u Vijetnamu, kao i najveće nogometne akademije u Aziji koja surađuje sa najvećim svjetskim klubovima, kompanije čiji je direktni savjetnik Ryan Gigs. Kada su ti generalni spoznori Turkish Airlines, Nike, Visit Malesia, a ostatku lige Brajlović, Hepok, Bajra.. Kada napraviš respektabilnu akademiju sa trening centrom. Kada si ubjedljivo prvi u ligi i imas svjetlu budućnost, kad si najveci favorit i za osvajanje kupa a bošnjaci te i dalje pljuju, znaj da si na dobrom putu.
slika

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 08 mar 2019, 15:51

Pantelija je napisao/la:
ledesma je napisao/la:Realno jedino sto je dobro od ove Pvf akademije su ovi prateci objekti i tereni, ostalo sto dalje od Sarajeva jer imamo dovoljno svojih talenata. Koliko to žutih fudbalera ima u danasnjem nogometu, a da su u vrhu mozda 5, od milijardu?¿

A gdje je ko pisao da ce neko dovodoiti nekoga da igra ovdje ?
E svasta...
Pa direktorica, nemojte me pogresno shvatiti ali ja vise volim vidjeti nase dijete nego tamo nekog "žutog", jer vise vjerujem nasoj djeci.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 08 mar 2019, 15:55

Od kud sad Giggs i ucenje Engleskog stila fudbala , kad je Ibrakovic rekao da mi ucimo od Nijemaca i njihov stil gajimo ... Englez hoce buku na terenu , daje komunikacija uvjek tu , i td...

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 08 mar 2019, 15:55

Kako se provaljuješ kralju, taman kad pomislim da ne možeš dalje, ti me demantuješ.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 08 mar 2019, 15:56

Bicemo odskocna daska za plasman zutih fudbalera na evropsko trziste :hmmmmm:

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 08 mar 2019, 15:58

Laznjak je napisao/la:Samo da repliciram...
:thumbup:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 08 mar 2019, 16:02

HeraklitMracni je napisao/la:Od kud sad Giggs i ucenje Engleskog stila fudbala , kad je Ibrakovic rekao da mi ucimo od Nijemaca i njihov stil gajimo ... Englez hoce buku na terenu , daje komunikacija uvjek tu , i td...
To ibrakovic nekad rekao da Celik gaji njemacki stil? :hmmmmm:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Burberry46, Jadnimi, N3R3D, ronaldo99, TefalTava i 56 gostiju.