Ma ja podnijeli tuzbu sudu alabame brate za odluku bh saveza tako to idemoj uzor-S.G je napisao/la:Kome je ulozena zalba? Ako su to nasi sudovi, nema od toga hajra.skoroalen je napisao/la:Klub uložio žalbu za ovu zabranu navijačima Sarajeva u Lišticu. Neka, mada nema ništa od tog, ne treba dat na sebe.
Mada, zadnji put kad nije bilo Hordi dole, uzeli smo ih 0:1. Pirova pobjeda zbog penala, al u 90 min je pobjeda. Ne bih imao ništa protiv da se ponovi to.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Denchi je napisao/la:Ma ja podnijeli tuzbu sudu alabame brate za odluku bh saveza tako to idemoj uzor-S.G je napisao/la:Kome je ulozena zalba? Ako su to nasi sudovi, nema od toga hajra.skoroalen je napisao/la:Klub uložio žalbu za ovu zabranu navijačima Sarajeva u Lišticu. Neka, mada nema ništa od tog, ne treba dat na sebe.
Mada, zadnji put kad nije bilo Hordi dole, uzeli smo ih 0:1. Pirova pobjeda zbog penala, al u 90 min je pobjeda. Ne bih imao ništa protiv da se ponovi to.![]()
![]()
.!.
ZZ
- ElCartel11
- Kontakt:
Momak je vjerovatno mislio, da ako zelimo ista dostignuti sa tuzbom, da bi se morali obratiti UEFI, ovi nasi klosari ce se na tuzbu samo nasmijati i nastaviti po svom.Denchi je napisao/la:Ma ja podnijeli tuzbu sudu alabame brate za odluku bh saveza tako to idemoj uzor-S.G je napisao/la:Kome je ulozena zalba? Ako su to nasi sudovi, nema od toga hajra.skoroalen je napisao/la:Klub uložio žalbu za ovu zabranu navijačima Sarajeva u Lišticu. Neka, mada nema ništa od tog, ne treba dat na sebe.
Mada, zadnji put kad nije bilo Hordi dole, uzeli smo ih 0:1. Pirova pobjeda zbog penala, al u 90 min je pobjeda. Ne bih imao ništa protiv da se ponovi to.![]()
![]()
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Tuzba i zalba nije isto,nije niko tuzio nikoga. Nasi su ulozili zalbu savezu,jel je domacin duzan da da 5% gostujucim navijacima,ista zalba pd saveza je prosljedjena domacinima i stigao je negativan odgovor na istu,jel nemogu garantovati sigurnost navijaca i to je to.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Extremistička grupa (Škripari) izazove nerede = zabraniti Hordama dolazak

Bosna
Bosna
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Škripari zaštićeni k'o bijeli medvjedi, da ubiju nekog (opet), samo će cijela liga jednu sezonu odradit bez gostovanja i et. Džaba kad nam je država takva.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ja sirotiLjE braco milaFrancescoTotti je napisao/la:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Kako nisu vidio si na pocetku videa kako po favelama igrajuPantelija je napisao/la:Ja sirotiLjE braco mila
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Realno jedino sto je dobro od ove Pvf akademije su ovi prateci objekti i tereni, ostalo sto dalje od Sarajeva jer imamo dovoljno svojih talenata. Koliko to žutih fudbalera ima u danasnjem nogometu, a da su u vrhu mozda 5, od milijardu?¿
Nek nam naprave ove objekte, i vise nam nista ne treba od njih.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Je, to su užasni fudbaleri..
Samo da repliciram...
Kada si privlačan čovjeku koji je vlasnik PVF-a, najvece korporacije u Vijetnamu, kao i najveće nogometne akademije u Aziji koja surađuje sa najvećim svjetskim klubovima, kompanije čiji je direktni savjetnik Ryan Gigs. Kada su ti generalni spoznori Turkish Airlines, Nike, Visit Malesia, a ostatku lige Brajlović, Hepok, Bajra.. Kada napraviš respektabilnu akademiju sa trening centrom. Kada si ubjedljivo prvi u ligi i imas svjetlu budućnost, kad si najveci favorit i za osvajanje kupa a bošnjaci te i dalje pljuju, znaj da si na dobrom putu.
Kada si privlačan čovjeku koji je vlasnik PVF-a, najvece korporacije u Vijetnamu, kao i najveće nogometne akademije u Aziji koja surađuje sa najvećim svjetskim klubovima, kompanije čiji je direktni savjetnik Ryan Gigs. Kada su ti generalni spoznori Turkish Airlines, Nike, Visit Malesia, a ostatku lige Brajlović, Hepok, Bajra.. Kada napraviš respektabilnu akademiju sa trening centrom. Kada si ubjedljivo prvi u ligi i imas svjetlu budućnost, kad si najveci favorit i za osvajanje kupa a bošnjaci te i dalje pljuju, znaj da si na dobrom putu.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
A gdje je ko pisao da ce neko dovodoiti nekoga da igra ovdje ?ledesma je napisao/la:Realno jedino sto je dobro od ove Pvf akademije su ovi prateci objekti i tereni, ostalo sto dalje od Sarajeva jer imamo dovoljno svojih talenata. Koliko to žutih fudbalera ima u danasnjem nogometu, a da su u vrhu mozda 5, od milijardu?¿
E svasta...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Laznjak je napisao/la:Samo da repliciram...

Pa direktorica, nemojte me pogresno shvatiti ali ja vise volim vidjeti nase dijete nego tamo nekog "žutog", jer vise vjerujem nasoj djeci.Pantelija je napisao/la:A gdje je ko pisao da ce neko dovodoiti nekoga da igra ovdje ?ledesma je napisao/la:Realno jedino sto je dobro od ove Pvf akademije su ovi prateci objekti i tereni, ostalo sto dalje od Sarajeva jer imamo dovoljno svojih talenata. Koliko to žutih fudbalera ima u danasnjem nogometu, a da su u vrhu mozda 5, od milijardu?¿
E svasta...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Od kud sad Giggs i ucenje Engleskog stila fudbala , kad je Ibrakovic rekao da mi ucimo od Nijemaca i njihov stil gajimo ... Englez hoce buku na terenu , daje komunikacija uvjek tu , i td...
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kako se provaljuješ kralju, taman kad pomislim da ne možeš dalje, ti me demantuješ.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Bicemo odskocna daska za plasman zutih fudbalera na evropsko trziste 
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Laznjak je napisao/la:Samo da repliciram...
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
To ibrakovic nekad rekao da Celik gaji njemacki stil?HeraklitMracni je napisao/la:Od kud sad Giggs i ucenje Engleskog stila fudbala , kad je Ibrakovic rekao da mi ucimo od Nijemaca i njihov stil gajimo ... Englez hoce buku na terenu , daje komunikacija uvjek tu , i td...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!